Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 01:44

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cartile pe fata
MesajScris: 21 Sep 2011, 22:10 
Neconectat

Pentru cei care ati condamnat reactia lui Doru Poiana, cred ca nu stiti de unde a plecat totul si simt nevoia sa dau anumite lamuriri.
2005 Novisad Serbia - ultima participare a echipei Romaniei la CM de juniori.
2010, dupa 5 ani de pauza, un om, se intereseaza de soarta pescuitului de stationar romanesc la aceasta categorie: Ion Poiana.
La Taut, intr-o discutie avuta de domnul Poiana cu Baba Iosif, Koszorus Botond si Doru Poiana s-a adus in discutie formarea unei echipe de juniori care sa reprezinte Romania la CM. Proiectul a demarat cu succes,iar in lot au fost inclusi Paul Ispas si Bucea Valentin.
Aceasta echipa urma sa reprezinte Romania la CM in anul 2010 la Cavechia Italia, impreuna cu stafful: Bogdan Constantinescu Radu Prisacariu Gigi Crainic si subsemnatul.
Echipa s-a clasat pe ultimul loc, iar dupa ce am primit "aprecierile" de rigoare am consideratca este necesar sa schimbam atat componenta cat si modul de pregatire si organizare a unui asemenea eveniment.
Rezultatele insa nu au intarziat sa apara, echipa reusind sa ocupe locul 3 la finala pe echipe in acelasi an (Bucea fiind inlocuit de Vlad Alexandru ).
Dupa finala pe echipe personal, si apoi impreuna cu Radu Dan am inceput strangerea de informatii pentru jocurile olimpice din 2011 (informatii facute publice pe acest forum ) La inceputul anului 2011 s-au impus de catre staff urmatoarele obligatii pentru componentii echipei :-participarea la cel putin 3 concursuri private; dotarea obligatorie cu rubensiana cu minim 7 kituri si alte asemenea...; un cantonament de o saptamana pe o locatie asemanatoare pistei de la mondiale si pregatirea monturilor si legarea unui numar de 150 de carlige in baza informatiilor detinute.
Impreuna cu Radu Dan ne-am deplasat sa vedem un concurs de selectie pe pista respectiva pentru a pune la punct toate detaliile si a ne confirma sau infirma informatiile detinute pana atunci.
Finala sperantelor a fost stailita pe o apa curgatoare pentru a acomoda echipa cu noile conditii, urmand ca la scurt timp sa incepem cantonamentul.
Intre timp, la aproximativ 2 saptamani inaite de indeplinirea formalitatilor pentru inscrierea echipei la mondiale, o voce de la mehendinti se trezeste si incepe sa urle "de ce burileanu jr. (ocupant al locului 3 in finala) nu se regaseste in lotul de mondiale?". Incepe o intreaga disputa cu memorii si adrese la Bucuresti pentru clarificarea situatiei din partea Mehedintiului la care s-a raspuns din partea agvps Sibiu (ultimul memoriu va fi facut public de catre domnul Ion Poiana in curand)
Ca o paranteza una dintre adresele Mehedintiului fara nr de inregistrare contine un nr de 74 de virgule intr-un text de nicio pagina.
Pe langa aceste acte oficiale au fost si anumite discutii telefonice dintre care vreau sa amintesc doar cateva afirmatii apartinand unui domn de la Mehedinti, fata de urmatorii:
Boti - "' ce cauta unguru in echipa ca doar el a terminat pe 7 finala, scoateti-l pe unguru din echipa''
Alex- da baiatu ala care a facut scoala in germania , ce cauta acolo ca nici macar nu a concurat in tara
despre Vlad si paul nu mare lucru ca doar ei erau locul 1 si 2 si citez ''is si mai saraci''
Doru- el chiar isi merita locul in echipa ( fata de anumite reactii de actualitate)
si totul a culminat cu afirmatia cei cu echipa asta adunata de prin santuri.
O alta curiozitate a fost furnizata in urma unui concurs la Doripesco atunci cand domnul Poiana a cerut parerea lui Eugen Baltac fata de aceasta situatie. La acel moment a considerat ca acesti baieti sunt cei mai buni la categoria U22 , dupa care s-a intors si a spus ca noi incercam sa-l atragem de partea noastra.
S-au invocat o serie de argumente de catre cei de la Mehedinti cum ca selectia nu se face corect si trebuie sa facem ca si la seniori. unde scrie in regulament asa ceva? cand s-a preocupat cineva de soarta pescuitului nostru macar in acte? va spun eu: nicaieri si niciodata.
S-a mai spus ca echipa se face pe pile si ca sponsorii fac echipa. Pile nu stiu cine are, dar sponsorii nostri pe care domnul Poiana i-a adunat au dat banii respectivi in cunostinta faptului ca baietii astia au un palmares si un potential la varsta pe care o au. S-a facut o strategie de acaparare a unor sponsori importanti, iar in pliantele de prezentare s-au punctat aceste lucruri. Ce vroiati sa-i treceti la Burileanu ? ca ''e un pescar desarvarsit'' si a ocupat locul 3 la finala. un concurs. Atat?!!!! Cand baietilor mei le atarna cupe si medalii prin toata casa.
S-a propus si o alta varianta. Aceea ca Burileanu sa faca parte din lot, dar fara sa concureze, sa vina doar sa vada fenomenul in sine si sa vada daca se poate ridica la acest nivel de pescuit. S-a raspuns negativ si s-a mai spus ca Mehedintiul deconteaza toate costurile Pentru Burileanu si ca acesta sa concureze 2 manse ca doar e un concurs individual
nu stiu ce cunostinte aveti despre pescuit dar astea sunt toate vorbele voastre.
Iata ca echpa aceata adunata de prin santuri a terminat pe locul 12 la CM din acest an, iar "ungurul" s-a clasat pe locul 19 inividual in fata triplului campion mondial MATT GODFRY.
Iata ca echipa aceasta adunata de prin santuri a terminat al doilea an consecutiv pe locul 3 la finala pe echipe.

Si acum intrebarea mea este DE CE
1. nu l-ati inclus in lotul Mehedintiului pe Burileanu jr si pe Alexici jr daca tot sunt asa mari sperante in pescuitul stationar
2. nu participa acesti baieti la concursuri private pentru ai vedea intradevar cat pot fi de constanti
3. unii parinti se mai uita cu binoclul la pluta fiului sa i spuna cand are trasatura
4. unii parinti pescuiesc inca cu mana copiilor lor
5. credeti ca aveti valoare cand defapt toti spun despre voi ca sunteti foarte departe
6.[b] de ce nu ati facut nimic pentru pescuitul stationar U22 intre 2005-2010 si acum aveti pretentii???

Daca acum mai condamnati reactia lui Doru (altii in afara de cei fata de care si-a cerut scuze) nu stiti ce vorbiti.
Pacat ca anul acesta la echipe nu am putut concura in acelasi conditii cu ceilalti de pe podium.
Ati fi fost placut surprinsi ;)

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cartile pe fata
MesajScris: 22 Sep 2011, 07:04 
Neconectat

Intelegem pozitia voastra dar Doru n-are voie sa faca afirmatii de genul ce a facut,e un membru a lotului si daca-i destept nu intra in scandaluri si polemici! ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 15:49 
Neconectat

Luci,(virgula) stii ca sunt de acord cu tot ce ai spus(virgula) noi am cunoscut situatia mai bine decat concurentii(virgula) si asta nu poate decat sa ma bucure. Ma bucur ca nu au aflat toate detaliile si toate mizeriile dinspre Mehedinti. Ma gandesc cu groaza ce s-ar fi ales de moralul lor si cum s-ar fi simtit daca ar fi stiut ce cred altii despre ei.
Comentatori si viteji se arata dupa lupta ca ciupercile dupa ploaie, insa cum spuneai si tu, ce au facut ei pentru pescuitul stationar intre 2005 di 2010?
Desi stabilirea lotului pare nedreapta, ea are la baza criterii bine stabilite si cat se poate de obiective, asadar nu mai invocati pueril motive de genul "baiatul lui tata" ca sunteti cel putin penibili.
Anul acesta echipa a obtinut un rezultat extraordinar dar va spun sincer ca valoarea lor este mult mai mare si sunt sigur ca perspectivele sunt mai mult decat bune. Totul depinde doar de ei la partea de pescuit si de noi sa ne facem treaba cat mai bine.

E usor sa va explicam de ce tinerii vostri nu au avu loc in echipa, dar va este foarte greu sa intelegeti, din pacate. Oricum, lunile premergatoare plecarii au fost de cosmar si pline de frustrari pentru mine si nu numai. Este greu sa te gandesti la pescuit cand stii ca ai achitat suma de participare din banii sponsorilor, cand stii ca ai un buget si un plan de urmat si tu sa fii la un pas de a pierde totul din cauza unor orgolii, nu tampite ci exagerate. Ma bucur ca am reusit sa realizam un progres la fel cum ma bucur ca deja avem un punct de plecare pentru anul viitor.

In concluzie vreau sa-i multumesc domnului Av. Ion Poiana, lui Luci Petruta, familiei Mares, domnului Koszorus si nu in ultimul rand baietilor pentru efortul depus, sponsorilor. Vreau sa-i multumesc si lui Radu Prisacariu pentru ca m-a invatat pe parcursul sederii cum nu trebuie sa fie un om si un pescar si pentru cele 9-10 zile de cosmar.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 15:56 
Neconectat

@ Scoty
Te rog sa crezi ca la cate am si a inghitit are tot dreptul la aceste replici.
Mai mult decat atat, nu noi am fost primii care am jignit si am fost xenofobi ori rasisti.

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 16:01 
Neconectat

scoty scrie:
Intelegem pozitia voastra dar Doru n-are voie sa faca afirmatii de genul ce a facut,e un membru a lotului si daca-i destept nu intra in scandaluri si polemici! ;) ;) ;)

Haideti sa nu fim ipocriti. Basescu a dat replica "tiganca imputita" si totusi este presedinte. Mutu s-a drogat, bea, si da exemple negative cu duiumul, asa ca sa nu fim mai catolici decat papa, mai ales cand niciun pescar din tara nu a cotizat cu nimic pentru deplasarea echipei ;)

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 16:09 
Neconectat

Ti'as da like la comment daca am fi pe facebook:)

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 18:27 
Neconectat

si ma intreb eu ceva:cati ati fi facut o echipa ptr mondiale(sponsori ,alergatura, tot)ca sa va lasati copilul acasa sau in afara lotului ptr a lua pe altcineva in locul baiatului dvs????Va spun ca niciunul.
De ce intre 2005-2010 nu s-a mers la mondiale?Ptr ca na existat un alt domn Poiana in toata Romania. :!: :!: :!: :!: :!:
Deci va rog nu cred ca are nimeni dreptul sa il judece sau sa il condamne pe dansul sau si mai rau pe baiat.
E punctul meu de vedere si nu vreau polemica cu nimeni.
Numai bine tuturor.

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 19:54 
Neconectat

o singura chestie mi se pare aiurea aici (in chestia cu mondialele) daca omu a fost locul 3 NATIONAL de ce nu a venit macar sa se uite ,sa ajute, sa eventual fie rezerva?? poate baiatu nu e un super dotat omu nu are bani garla da poate stie pescuit ;) sincer sa fiu merita sa fie acolo

la faze de genul asta eu sunt pentru participarea CELOR CALIFICATI IN CAMPIONATUL NATIONAL
eu am patit o chestie pe pielea mea in singurul an in care sa scos obletele de la (fostii juniori) sa punctat cu 1 2 platici mari eu fiind obligat sa arunc kg de obleti pt ca nu puncta retinand doar babuscutze plm pt asta a fost si acum ionescu are multa carne in frigider din partea mea :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dee multe ori canfundati lipsa banilor cu lipsa experientei ;) sunt multi pescari buni care stiu sa fructifice un vad muuulut mai bine decat altii care au scule si bani dar au 2 maini stangi
din pacate lipsa de bani din tara noastra de kkt face ca diferentierea dintre pescari sa fie pur materiala si nu pe competenta (in unele cazuri)

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 19:57 
Neconectat

RaduDan scrie:
scoty scrie:

Haideti sa nu fim ipocriti. Basescu a dat replica "tiganca imputita" si totusi este presedinte. Mutu s-a drogat, bea, si da exemple negative cu duiumul, asa ca sa nu fim mai catolici decat papa, mai ales cand niciun pescar din tara nu a cotizat cu nimic pentru deplasarea echipei ;)

nu cred ca a existat in ultimii ani in care Energo sa nu se fi implicat intr-un fel sau altul :twisted: :evil: :evil: :evil:

Sus

MesajScris: 22 Sep 2011, 19:59 
Neconectat

alem scrie:
si ma intreb eu ceva:cati ati fi facut o echipa ptr mondiale(sponsori ,alergatura, tot)ca sa va lasati copilul acasa sau in afara lotului ptr a lua pe altcineva in locul baiatului dvs????Va spun ca niciunul.
De ce intre 2005-2010 nu s-a mers la mondiale?Ptr ca na existat un alt domn Poiana in toata Romania. :!: :!: :!: :!: :!:
Deci va rog nu cred ca are nimeni dreptul sa il judece sau sa il condamne pe dansul sau si mai rau pe baiat.
E punctul meu de vedere si nu vreau polemica cu nimeni.
Numai bine tuturor.

cam multe osanale... mai scoate putin capul si respira...cica face bine la plamani :lol: :evil: :evil: :evil:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 219 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]