@ pachet
ai dreptate unii vorbesc doar vorbe.
vreau sa-i spun lui nicolae despre o dotare minima dar nu stiu la ce face referire si care este scopul acestei dotari. sau mai bine zis ce pretentii ai ca si clasare cu o dotare minima. vrei sa fii carne de tun atunci minim iti trebuie un bat gasit pe mal , o bucata de fir si cam atat . ce rost au celelalte daca te duci ca observator. vrei sa te bati la locul 1 atunci probabil vei pescui doar cu o rube , un kit si un match -nu intotdeauna .
eu stiu ca dotarea minima obligatorie este de un juvelnic ecologic , cu o anumita lungime si un minciog cu coada lunga . asta daca organizatorii nu introduc reguli cu precizari obligatorii.
adica prietene pachet cred pe bune ca l-ai cam zapacit pe nicolae . sau cel putin l-ai indrumat gresit creindu-i impresia ca exista o dotare minima .
acum poate sunt eu beat dar te rog pe tine , pachet, sa-ti spui parerea despre dotarea minima de pe pistele BOLCAS , DORIPESCO si CANALUL DE LA GIURGIU pentru concursuri organizate de AGVPS.
@ nicolae
eu cred f mult in informatia despre pista . cand ai o informatie corecta - adica tot vorbe
- problema se rezolva mult mai usor . cu toate astea de multe ori doar lipsa larvelor sau o nada preparata incorect te poate transforma in victima .
ma gandesc acum la ceva si ma pufneste rasul . se stie ca la concursurile cu miza majoritatea participantilor fac antrenamente chiar cu o saptamana inainte de concurs. perioada in care , domnule pachet , se strang informatii . problema este ca la antrenamentul oficial se bea o bere , se spune un banc se leaga un carlig se mai face o linie la misto ca pe aia nu o avea intre celelalte 200 gata facute.
sunt malitios
unii chiar vor folosi linia respectiva dar ...majoritatea ...dezinformeaza
nu am vazut pe nimeni care sa intrebe .. nenea , cate rube aveti pe mal , cate plute si cate carlige in traista. - adica dotarea minima
dealtfel sunt convins ca nimeni nu stie cate carlige poseda . sau cate plute . 2-3-4oo ceva de genul asta....la un concurs...in traista