Pescuit Stationar

Acum este 09 Noi 2024, 03:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Dotarea minima a unui pescar de competitie
MesajScris: 23 Oct 2011, 17:37 
Neconectat

Am deshis acest topic deoarece doresc sa ma apuc de competitii. In acest sens va rog pe cat posibil scrieti in dreptul articolului de pescuit si pretul aproximativ (pretul de achizitie sau pretul actual).
Multumesc anticipat!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Dotarea minima a unui pescar de competitie
MesajScris: 23 Oct 2011, 19:47 
Neconectat
Moderator global

1. rubeziana + minim 3 kituri - 500 eu
2. match-uri 2 buc - 300 lei/ buc
3. mulinete 2 buc - 300 lei / buc
4. scaun modular + accesorii 1000 lei
5. juvelnic 3,5 - 4 m - 100 lei
6. coada mincioc 4 m - 150 lei

cam asta ar fii dotarea minima :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: si preturi de achizitie second hand , dar in stare buna .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 23 Oct 2011, 20:24 
Neconectat

Alta viata ...acum vorbim mai mult decat ...vorbe.Cu alte cuvinte 800-1000 euro doar deschiderea. Mai trageti cu ochiu la ce scule folosesc pescarii de competitie ,mai cereti un sfat pe privat ...Acum cred ca am o banuiala ce doriti sa va aduca Mos Nicolae si Mos Craciun :lol: :lol: :lol: .

Sus

MesajScris: 23 Oct 2011, 21:26 
Neconectat

Stimati domni: Suciu si Pachet... mi-ati cam tait elanul.
Oricum asta este problema mea cea mare: sunt pescar sarac.
Nu am masina, am doar bicicleta. Cu ea merg la pescuit pe Mures (zona Tg-Mures).
Nada de magazin (1 kg) o amestec cu mamaliga si ma tine 2-3 iesiri. Cand stau mai bine cu banii, fac retete spuse si verificate de prieteni, cu nada de magazin. Intotdeauna e mai buna.
Nada Sensas nu am folosit niciodata. Cel mult Timar (e mai ieftina) si Benzar.
Cand gasesc pe malul apei un carlig sau o pluta consider ca e sarbatoare. De cand am gasit intr-un copac o culisanta ma uit la fiecare copac de pe mal. Scria pe ea "Record".
La finalul mansei a III-a de la finalele de la Tg-Mures am primit nada ramasa de la d-l Mateescu si d-l Lozinca si eram mai fericit ca cei de pe podium...
Cam asta e... Dar se rezolva.
Apropo: mi-am luat de 2 saptamani, cu mari eforturi financiare, o varga de 8m Maver Legend Elite 145 MX (second hand) si inca n-am avut curajul sa o scot pe apa... sa nu o zgariu cumva...
Oricum, incet si cu grija achizitionez tot ce mi-ati scris.
Va multumesc.

Sus

MesajScris: 23 Oct 2011, 22:38 
Neconectat

Fati public adresa ta, sunt aici oameni care o sa te ajuta cu plute,nada ,carlige! ;) ;)

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 01:42 
Neconectat

Multumesc foarte mult d-le Chubi dar prefer doar sa primesc sfaturi de la acesti oameni.
Oricum ma consider un fel de "capitan Alatriste" (merita vazut filmul).

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 05:26 
Neconectat

In cazul asta ( probleme financiare ,toti avem chiar si milionarii au ;) ) luati o mai usor .Cu rabdare ,fara graba , cu multa premeditare ,cu ceva lectura de specialitate ( "La peste " de Secosan ,articole pe net, mai stresati divizionarii A :D ca de asta forumul e loc public ) si o sa treaca si iarna... Ban peste ban ,peste ban pana luati rube .Dupa ce luati rube ,scaun si accesorii :lol: toate o sa vina firesc si daca e vremea buna afara nu o sa mai vreti sa mai stati pe acasa...In primul rand rabdare...Chiar daca nu o sa concurati la anul ( costurile cu consumabilile in regim de competitie sunt ridicate ) o sa va completati echipamentul si o sa va faceti mana (sculele nu prind peste singure trebuie practica ).

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 08:18 
Neconectat

Doar cu bicicleta nu stiu cum o sa carati dotarea minima descrisa de Dl. Suciu ....

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 08:40 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
Oricum asta este problema mea cea mare: sunt pescar sarac.

Dacă vrei informații pe măsura bugetului, sună-l pe Lupei(0745806908). Nu am văzut la nimeni adaosuri mai mici ca la el.
În plus de asta, îți poate da toate informațiile, despre ce ai nevoie, minim. El însuși nu este adeptul investițiilor exagerate.
Numai strictul necesar.

Sus

MesajScris: 24 Oct 2011, 10:58 
Neconectat

@ pachet
ai dreptate unii vorbesc doar vorbe.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vreau sa-i spun lui nicolae despre o dotare minima dar nu stiu la ce face referire si care este scopul acestei dotari. sau mai bine zis ce pretentii ai ca si clasare cu o dotare minima. vrei sa fii carne de tun atunci minim iti trebuie un bat gasit pe mal , o bucata de fir si cam atat . ce rost au celelalte daca te duci ca observator. vrei sa te bati la locul 1 atunci probabil vei pescui doar cu o rube , un kit si un match -nu intotdeauna .
eu stiu ca dotarea minima obligatorie este de un juvelnic ecologic , cu o anumita lungime si un minciog cu coada lunga . asta daca organizatorii nu introduc reguli cu precizari obligatorii.
adica prietene pachet cred pe bune ca l-ai cam zapacit pe nicolae . sau cel putin l-ai indrumat gresit creindu-i impresia ca exista o dotare minima .
acum poate sunt eu beat dar te rog pe tine , pachet, sa-ti spui parerea despre dotarea minima de pe pistele BOLCAS , DORIPESCO si CANALUL DE LA GIURGIU pentru concursuri organizate de AGVPS.

@ nicolae
eu cred f mult in informatia despre pista . cand ai o informatie corecta - adica tot vorbe :lol: - problema se rezolva mult mai usor . cu toate astea de multe ori doar lipsa larvelor sau o nada preparata incorect te poate transforma in victima .

ma gandesc acum la ceva si ma pufneste rasul . se stie ca la concursurile cu miza majoritatea participantilor fac antrenamente chiar cu o saptamana inainte de concurs. perioada in care , domnule pachet , se strang informatii . problema este ca la antrenamentul oficial se bea o bere , se spune un banc se leaga un carlig se mai face o linie la misto ca pe aia nu o avea intre celelalte 200 gata facute. :lol: sunt malitios :!: unii chiar vor folosi linia respectiva dar ...majoritatea ...dezinformeaza :lol:
nu am vazut pe nimeni care sa intrebe .. nenea , cate rube aveti pe mal , cate plute si cate carlige in traista. - adica dotarea minima :!: dealtfel sunt convins ca nimeni nu stie cate carlige poseda . sau cate plute . 2-3-4oo ceva de genul asta....la un concurs...in traista :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]