Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 22:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: PROPUNERE FINALA
MesajScris: 10 Mar 2012, 17:20 
Neconectat

cu tot respectul pe care il am pentru domnul Otel Constantin cred ca finala A ar trebui gandita mai bine am oameni care merg tot la 2 saptamani acolo vara si e dezastru la fel mi-a spus si Calin Hotca ca ar fi o finala slabuta rau,hai sa vedem ce putem face sa nu depindem de un loc sau altu pentru a prinde 5 pesti,eu as propune si finala A pe DORIPESCO,ca să ne crăpălim de tot anul asta.

Sus

Subiectul mesajului: Re: PROPUNERE FINALA
MesajScris: 10 Mar 2012, 17:28 
Neconectat
Moderator global

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ps. :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Mar 2012, 18:28 
Neconectat

Cu tot respectul, prietene Petrisor, dar d-l Otel e un om serios care stie ce spune, eu propun sa mergem pe mana lui.
Apropo, am pescuit si eu acolo de cateva ori, pista e superba, iar din cate am auzit s-a refacut si populatia piscicola.

Sus

MesajScris: 10 Mar 2012, 18:33 
Neconectat

Lazar Cristian scrie:
Cu tot respectul, prietene Petrisor, dar d-l Otel e un om serios care stie ce spune, eu propun sa mergem pe mana lui.
Apropo, am pescuit si eu acolo de cateva ori, pista e superba, iar din cate am auzit s-a refacut si populatia piscicola.

nu nu Cristi doamne fereste nu ma refeream la Domnul Otel pt care am un respect deosebit,pista e superba asa este la fel si zona,doar ca pescarii care umbla acolo sunt total dezamagiti de cat de putin peste este.

Sus

MesajScris: 10 Mar 2012, 18:52 
Neconectat

nu vreau sa ma bag pentru ca nu particip dar anul trecut la judetene de ex,seniorii au prins destul de bine platica,nu retin exact cantitatile,Baba Iosif a castigat si ne poate spune cat a prins...cred ca vreo 10-15 kg pe mansa?

Sus

MesajScris: 10 Mar 2012, 18:55 
Neconectat

paul_ scrie:
nu vreau sa ma bag pentru ca nu particip dar anul trecut la judetene de ex,seniorii au prins destul de bine platica,nu retin exact cantitatile,Baba Iosif a castigat si ne poate spune cat a prins...cred ca vreo 10-15 kg pe mansa?

Paul trezestete :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Mar 2012, 19:40 
Neconectat

Aici e un filmulet facut in 2010. E o tabara de copii si toti pescuiesc la fund cu momitor. Pun pariu ca nu dadeau mai departe de 40 metri. Uitati-va ce pesti prind:

http://www.youtube.com/watch?v=qtj6b73PsOg

Sus

MesajScris: 10 Mar 2012, 19:49 
Neconectat

Nu are dc sa se trezeasca Paul dn.Petrisor ar dreptate ce spune,intradevar barajul de la Calinesti nu este bun pentru pescari aceia care merg sa pescuiasca cu fire de 40,carlige de 2 si momitoare de 100de gr pt acei pescari pista nu este buna pt ca nu prin nimic pescuies ca si cum ar pescui in vana, dar in schimb daca se momeste si se pescuieste cum trebuie cu siguranta se va prinde.Cand ma refer la pescuit ma candesc,la fir principal de 16-18principal, inaintas de vreo 10-12 si carlig de 12-14,asta este parerea mea :D :D :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 10 Mar 2012, 22:39 
Neconectat

Nu schimbati finala "A" de la Calinesti -Oas deoarece in 2010 tabara de pescuit a copiilor a demonstrat ca sunt destule platici in lac(era chiar imposibil sa dispara).Daca copii au prins atatia pesti nu pot sa cred ca nu se va prinde si anul acesta ,mai ales ca e vorba de alta categorie de pescari,cei mai buni din tara.
In perioada cand mai concuram si eu, pot spune ca era cea mai uniforma pista de stationar din tara si am fost f. mirat ca nu s-au mai facut concursuri pe tara acolo.

Mie mi-a mai placut mult si pista de pe canalul de la termocentrala Iesalnita,dar pestii din acel canal depind de nivelul apei din Dunare.Acolo intr-un an am castigat detasat o finala "B",dar in anul urmator la o finala "A' mi-a fost pur si simplu scarba sa pescuiesc la pestisori mai mici ca degetul mic,gandindu-ma la ce vaduvite frumoase prinsesem cu un an in urma.

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 11 Mar 2012, 00:30 
Neconectat

Eu propun,Petrisor sa dispara! ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]