alintudose scrie:
detalii...
din zona 4 mai fac parte buzaul , braila si altii...
buzaul are in b oamenii care se tineau de concursuri ...cred ....
braila....
la concursul municipal eu 1 bastiurea 2 nu mai stiu ...radu dragos 3 , remus 4 ciuca 5 ...chinezu , cursuri in america etc. eu si bastiurea care mai veneam pe la concursuri , in primul rand ne vedem lungul nasului si credem ca avem sanse cu copii proprii si personali
. pe de alta parte asa cum am spus si cand am aflat calendarul competitional fiind o finala b la ciuslea parca ne mancau palmele daaar ...exista intotdeauna daaar...organizarea in timp a concursurilor face imposibila participarea multora dintre noi in conditiile in care AJVPS BRAILA a declarat ca sprijina orice activitate competitionala la orice nivel, in pescuit, asa ca preferam sa mergem cu copii la finale iar anul asta vom fi fan-club vrancea carora le uram sa ramana toti in a si b sa vedem de unde mai scot la anul pt municipal
. va multumim pentru intelegere si va asiguram ca daca am lipsit , nu pierdeti nimic interesant .
ps .
la mine este o situatie clara dar sunt parinti in tara care au 2 copii in competitii . conform calendarului unul participa hais si unul cea pt ca sunt la categorii diferite . astfel parintele este nevoit sa aleaga doar unul pentru o participare . frumos .... multumim...