toni , esti f indulgent cand propui suma asta . in mod normal o participare la un campionat agvps ar trebui sa coste ...taxa de asociere . cu cat facem concesii , privam anumite categorii de pescari cu drepturi depline . adica , intreb pt a nu stiu cata oara , o diploma de campion national , castigata pe o locatie care costa 0 lei 0 bani nu are aceeasi valoare ca si una castigata pe locatia exclusivista x sau y ? arbitrii , care si asa sunt vai de sufletul lor in materie de regulament pescuit , nu pot primi zile libere? propun regulament in totalitate conform federatiei internationale ....numar de manse ...nada .... tematica ....etc...cine nu-l accepta , o spun cu toata raspunderea ....se teme de ceva . culmea ipocriziei a fost cand am cerut manse tematice , unii dintre noi , si dupa ...am sarit la gatul agvps ca s-au rupt rube la medgidia sau s-a dat cu match la bolcas ...daca am vrea sa vedem starea natiunii pescaresti am deschide un topic cu intrebari de genul ...de ce participati la camp nat de pescuit ...ce beneficii credeti ca va-ti avea dupa participare ...banesti ...plus in tehnica ...intalnire cu prietenii...etc ...nu ma risc sa intreb pt ca stiu raspunsul si sunt sigur ca vor raspunde tot atat de multi cati au raspuns celui care a intrebat cum se ridica platica de pe fund .
|