Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 05:09

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 94 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Propunere faza judeteana Cluj.
MesajScris: 10 Apr 2013, 11:38 
Neconectat

Am vorbit ieri cu Costel de la Romtravel si mi-a spus ca este de acord sa ne puna la dispozitie, gratuit, Lacul Sportiv de la Ciurila aflat in administrarea sa, pentru faza judeteana la stationar, cu singura conditie de a elibera pestii prinsi.
Daca sunteti de acord sau nu, oricum e bine !!!!!! Astept parerile voastre si propuneri pentru data la care sa-l tinem, pentru a vorbi din timp cu Don Costello.
Fac precizarea ca e decizia voastra unde si cand tineti judetul eu doar am formulat o propunere, nu doresc sa patesc ca anul trecut cand am rezolvat lacul de la Rediu pentru 3 manse in 3 zile, la solicitarea unora care ulterior nu numai ca nu au venit dar m-au si luat la misto sub diverse pseudonime pe forum.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Propunere faza judeteana Cluj.
MesajScris: 10 Apr 2013, 15:08 
Neconectat

Cristi, mai sunt pescari la faza pe judet?:)
Eu nu concurez ca m-am lasat de concursuri si pescuit, dar vezi ca e apa scazuta foarte tare, plin de iarba. In plus loteria e mare daca vremea o tine tot asa. Ar fi interesant un concurs de crap, dar personal cred ca pe Rediu la babusca e mai elocvent decat la crap.... Dar vocea celor multi decide :)

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 10 Apr 2013, 15:30 
Neconectat

Radu, sa stii ca dupa ce am postat, m-au sunat mai multi concurenti care mi-au spus acelasi lucru, ca ar dori sa tinem judetul la Rediu.
Eu nu am pescuit pe Sportiv, doar am auzit ca se prinde bine acolo, ca este peste, iar Costel a fost foarte amabil si ne-a pus lacul la dispozitie gratis.
Dar evident daca voi doriti Rediu, VA FI REDIU!
Ar fi bine sa ne gandim la o data, calendarul se aglomereaza si macar de principiu am putea stabili o data convenabila, ce zici?

Sus

MesajScris: 10 Apr 2013, 15:58 
Neconectat

Cristi, eu faceam doar o sugestie amicala si nimic mai mult.
De concurat nu concurez, si, la fel ca si anul trecut eu NU ma pronunt cu referire la date si regulament. Astea sunt chestiuni pe care le decid cei ce concureaza.

Sus

MesajScris: 10 Apr 2013, 16:38 
Neconectat

Imi spuneti va rog si mie cine poate concura? Ce criterii trebuie sa indeplineasca? As putea gasi pe undeva vreun regulament?

Mersi

Sus

MesajScris: 11 Apr 2013, 03:53 
Neconectat

Raresb scrie:
Imi spuneti va rog si mie cine poate concura? Ce criterii trebuie sa indeplineasca? As putea gasi pe undeva vreun regulament?

Mersi

http://agvps.ro/competitii/pescuit-sportiv/

Aici e regulamentul. S-au facut ceva modificari anul acesta dar nu stiu daca sunt trecute pe site la AGVPS. Erau pe aici vreo doi care se bateau cu noul regulament in piept ca va fi postat, dar fie am omis eu, fie nu l-au postat...

Sus

MesajScris: 11 Apr 2013, 09:54 
Neconectat

RaduDan scrie:
http://agvps.ro/competitii/pescuit-sportiv/

Aici e regulamentul. S-au facut ceva modificari anul acesta dar nu stiu daca sunt trecute pe site la AGVPS. Erau pe aici vreo doi care se bateau cu noul regulament in piept ca va fi postat, dar fie am omis eu, fie nu l-au postat...

Mersi.

Sus

MesajScris: 18 Apr 2013, 14:40 
Neconectat

De anul acesta prima mansa va fi tematica (rube , match sau bolo ), cu pastrarea obletelui , distanta minima de pescuit va fi 9m fata de linia malului. Probabil vor fi puse balize. Lungimea minima pt rube este 9m , max 13m , iar la bolo lungimea minima va fi de 6m . Cantitatea de nada vie - larvele si fouilliul s-a limitat , larve 1/8 l iar fouilli 1/2 l .
Locatia as propune-o la Rediu daca domnii de la Turda sunt de acord.

Sus

MesajScris: 18 Apr 2013, 15:39 
Neconectat

RaduDan scrie:
Cristi, mai sunt pescari la faza pe judet?:)
Eu nu concurez ca m-am lasat de concursuri si pescuit, dar vezi ca e apa scazuta foarte tare, plin de iarba. In plus loteria e mare daca vremea o tine tot asa. Ar fi interesant un concurs de crap, dar personal cred ca pe Rediu la babusca e mai elocvent decat la crap.... Dar vocea celor multi decide :)

Lacul este umplut de curand, este populat iar de iarba nici vorba. Dar deja cei de la Romtravel nu se mai ocupa de lac.

Sus

MesajScris: 19 Apr 2013, 05:13 
Neconectat

dasguzu2003 scrie:

Lacul este umplut de curand, este populat iar de iarba nici vorba. Dar deja cei de la Romtravel nu se mai ocupa de lac.

Asa e, de cand nu se mai ocupa cei de la magazinul acela, lacul a revenit la normal... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 94 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]