Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 15:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Faza pe judet - Salaj
MesajScris: 28 Apr 2013, 13:40 
Neconectat

15-16 Iunie 2013 - Virsolt

Regulament , dotari minime...
Prima mansa va fi tematica (rube , match sau bolo ), cu pastrarea obletelui , distanta minima de pescuit va fi 9m fata de linia malului. Lungimea minima pt rube este 9m , max 13m , iar la bolo lungimea minima va fi de 6m . Cantitatea de nada vie - larvele si fouilliul s-a limitat , larve 1/8 l iar fouilli 1/2 l .
Vor fi doua manse a cate 4 ore in doua zile.
Restul detaliilor vor fi afisate la sediul AJVPS Salaj.
Conditie obligatorie - carnet de membru AJVPS Salaj vizat la zi pe 2013 si legitimatie vizata la zi ca membru al Clubului Sportiv de Pescuit Stationar - Meses.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Faza pe judet - Salaj
MesajScris: 30 Apr 2013, 04:54 
Neconectat

Cat costa viza pentru legitimatia in club?
Daca am viza la asociatie pot sa imi fac legitimatie la club sau trebuie sa locuiesc intr-o raza de 500 de metri de club?? :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 30 Apr 2013, 05:11 
Neconectat

Pentru tine si atitudinea ta ironica este foarte scump sa te inscrii in clubul nostru !

Sus

MesajScris: 30 Apr 2013, 10:17 
Neconectat

Departe de mine gandul de a va mai da bani. La ce atitudine dubioasa aveti fata de membri nu meritati nici macar o atitudine ironica.
La cat de protectionisti si inchistati sunteti.....parca ati fi Masoneria nu o asociatie oarecare.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 30 Apr 2013, 12:04 
Neconectat

RaduDan scrie:
.....parca ati fi Masoneria nu o asociatie oarecare.

Asta da!!!... si eu am fost tentat sa cred ca sortul pe care-l purtau ca sa nu se murdareasca de nada si sa se stearga pe maini era de fapt "ritual apron" insemnul clar de "venerable brother" sau chiar de "illustrious brother" ...ce drac' te faci cu aia ca nu accepta femei!!!...Pe Vera unde-o bagi??!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si la ce nivel?.... eu as propune 32!!!

Sus

MesajScris: 02 Mai 2013, 20:26 
Neconectat

truia scrie:
RaduDan scrie:
.....parca ati fi Masoneria nu o asociatie oarecare.

Asta da!!!... si eu am fost tentat sa cred ca sortul pe care-l purtau ca sa nu se murdareasca de nada si sa se stearga pe maini era de fapt "ritual apron" insemnul clar de "venerable brother" sau chiar de "illustrious brother" ...ce drac' te faci cu aia ca nu accepta femei!!!...Pe Vera unde-o bagi??!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si la ce nivel?.... eu as propune 32!!!

Dar le aveti cu masoneria nu gluma. Sunteti cumva membru? Si inca nu ati devenit presendinte pe la vreo asociatie AJVPS? Nu-i nimic, reveniti in tara si se rezolva. ;)

Sus

MesajScris: 03 Mai 2013, 15:50 
Neconectat

Baieti este Vinerea Mare si nu vreau sa va zic nimic......! Deci vedeti-va de ale voastre treburi si lasati Salajul in pace ca se descurca, inclusiv la pescuit!

In plus azi s-a nascut cel mai tanar membru al Clubului Meses ; baietel !!!!!- copilasul lui Alin Muresan si Marcela !!!! Sa creasca mare si sa fie sanatos ! Deci nu ne suparati ca ....... noi avem cu ce !!!!!!!!!!!!!!!!! Voi ?????!

Sarbatori Fericite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 04 Mai 2013, 17:12 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
15-16 Iunie 2013 - Virsolt

Regulament , dotari minime...
Prima mansa va fi tematica (rube , match sau bolo ), cu pastrarea obletelui , distanta minima de pescuit va fi 9m fata de linia malului. Lungimea minima pt rube este 9m , max 13m , iar la bolo lungimea minima va fi de 6m . Cantitatea de nada vie - larvele si fouilliul s-a limitat , larve 1/8 l iar fouilli 1/2 l .
Vor fi doua manse a cate 4 ore in doua zile.
Restul detaliilor vor fi afisate la sediul AJVPS Salaj.
Conditie obligatorie - carnet de membru AJVPS Salaj vizat la zi pe 2013 si legitimatie vizata la zi ca membru al Clubului Sportiv de Pescuit Stationar - Meses.

Vera, ținând cont că e un concurs ce face parte din campionatul AGVPS, de ce este obligatorie și o legitimație a Clubului Meses, care este o cu totul altă entitate decât AJVPS Sălaj??? Din câte știu eu acest campionat ar trebui să fie gratuit pentru membrii AGVPS. Ce legătură are Meses cu acest campionat????

Sus

MesajScris: 04 Mai 2013, 17:17 
Neconectat

Dacă Meses este afiliat AGVPS atunci ar trebui ca la această calificare să poată participa atât membrii AJVPS Sălaj cât și membrii Mese. Este ilogic și abuziv să trebuiască să fii atât membru AJVPS Sălaj cât și membru Meses ca să poți concura la această fază de calificări!!

Sus

MesajScris: 04 Mai 2013, 19:34 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
...Dar le aveti cu masoneria nu gluma. Sunteti cumva membru?.....

ce intrebari sunt astea...nu stii ca e secret!!?? 8-) 8-) 8-) 8-)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]