Pescuit Stationar

Acum este 18 Noi 2024, 05:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cumpar coada minciog Energoteam Blade 4.5m
MesajScris: 04 Ian 2016, 15:04 
Neconectat

Doar de 4.5m
0724992586

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cumpar coada minciog Energoteam Blade 4.5m
MesajScris: 31 Ian 2016, 22:01 
Neconectat

Valabil, poate sa fie si de 4m!

Sus

MesajScris: 31 Ian 2016, 22:30 
Neconectat

Sergiu,

Acum 2-3 ani am cumparat din e-bay un minciog japonez de 4,5 m. cu coada telescopica din carbon.am plati pe el $70 unui comerciat rus ce vindea bete japoneze si pe care l-am intrebat daca nu are cumva si un minciog.E f. fain si e inca nou ca nu l-am folosit.
Nu l-am folosit si nu vreau sa-l vand,deoarece imi facusem eu unul cu coada mai lunga dint-un bat de fix de fibra de sticla de 6 m.,pe care il folosesc de mai multi ani.Cu cca. $20 gasesti la BASS PRO UN BAT FIX TELESCOPIC DIN FIBRA DE STICLA DE 20'(6 m.)
Nu l-am folosit pe cel japonez deoarece unde pescuiesc,la ROLLOVER PASS (un canal artificial ce leaga Golful Mexic de ROLLOVER BAY)eu tinand minciogul deschis tot timpul pe mal exista riscul(sunt multi pescari),cum mi s-a intamplat de altfel sa calce cineva pe coada minciogului si s-o striveasca de a trebuit sa scurtez coada ca sa-l mai pot folosi.
Cu acest minciog cel mai mare peste prins de mine a fost un redfish de 101,6 cm. si 10,5 kg.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2016, 22:34 
Neconectat

Imagine
screenshot windows 7

In poza poti vedea un black drum scos cu acest minciog.

Sus

MesajScris: 01 Feb 2016, 12:10 
Neconectat

Jean Scurtu scrie:
Sergiu,

Acum 2-3 ani am cumparat din e-bay un minciog japonez de 4,5 m. cu coada telescopica din carbon.am plati pe el $70 unui comerciat rus ce vindea bete japoneze si pe care l-am intrebat daca nu are cumva si un minciog.E f. fain si e inca nou ca nu l-am folosit.
Nu l-am folosit si nu vreau sa-l vand,deoarece imi facusem eu unul cu coada mai lunga dint-un bat de fix de fibra de sticla de 6 m.,pe care il folosesc de mai multi ani.Cu cca. $20 gasesti la BASS PRO UN BAT FIX TELESCOPIC DIN FIBRA DE STICLA DE 20'(6 m.)
Nu l-am folosit pe cel japonez deoarece unde pescuiesc,la ROLLOVER PASS (un canal artificial ce leaga Golful Mexic de ROLLOVER BAY)eu tinand minciogul deschis tot timpul pe mal exista riscul(sunt multi pescari),cum mi s-a intamplat de altfel sa calce cineva pe coada minciogului si s-o striveasca de a trebuit sa scurtez coada ca sa-l mai pot folosi.
Cu acest minciog cel mai mare peste prins de mine a fost un redfish de 101,6 cm. si 10,5 kg.

Buna ziua,

Ce sa zic, e posibil sa fie f. buna acea varga de sticla. Personal nu cunosc varga respectiva si nu are rost sa ma complic...
Folosesc de mai bine de 3 ani Blade-u de la Energoteam de care sunt super multumit si vreau inca una sa-i fac pereche. Noua nu o mai gasesc, ca nu se mai produce. Asa ca poate vrea cineva sa scape de ea...

Numai bine si Fir Intins!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]