PACHET NR.12 buc. lansete Daiwa Emblem Carp din 2 segmente; mufare inversa; lungime 3,60 m (12’); nr. de inele 7 SIC; actiune 2,75 lbs (125 gr); lungime transport 1,86 m; greutate 340 gr. Sunt aproape noi, bine intretinute. Au aproximativ 6-8 iesiri pe balta. Sunt foarte usoare, cel mai bine se simte acest lucru in timpus drilului. Fiecare lanseta are husa din material textil cu 2 buzunare. Se vand doar impreuna. Ideale pentru un pescar de crap care se va consacra in acest stil. Cumpara 2 lansete de caliate si pe viitor isi completeaza arsenalul (senzori, rod-pod, etc, etc) Eu dupa 1 sezon am decis sa raman pe stationar.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usLansetele se mai pot vedea aici:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GJLFJKsJwuwJ:www.horgasz-zona.hu/bannerek/DC_Zona_Arlista.xls+daiwa+emc+2234&cd=11&hl=ro&ct=clnk&gl=rohttps://www.gerlinger.de/Karpfenruten/948/Daiwa_Steckrute_Emblem_Carp_12ft_Laenge_3_60m_WG_2_75lbs/36681http://www.piscatus.de/en/FISHING-RODS/Carp-Rods/DAIWA-EMBLEM-CARP-Carps-Rods-CW-23-4-33-4-lbs::1549.htmlPret pachet 2x500 lei. La aceste lansete se ofera ca bonus urmatoarele:
2 buc. mulinete Hemingway HE 4000corp material metalic + plastic; constructie robusta si rezistenta; manivela se pliaza rapid cu o simpla apasare pe butonul aflat pe manivela; frana fata micrometrica; frana instant anti-revers; nr. de rulmenti 10; raport de recuperare 4,9:1; greutate 380 gr; fara tambur de schimb (asa le-am primit si eu). Am pescuit cu ele la crap pe lansetele Daiwa. Se poate pescui cu ele si la feeder sau spining greu la somn sau pescuit marin). Mulinetele a fost folosite dar sunt in stare buna. La una din ele lipseste capatul de plastic de la surubul care tine manivela dar se poate desface cu surubelnita. Manivela se pliaza rapid cu o simpla apasare pe butonul aflat pe manivela.
Uploaded with
ImageShack.us1 buc. mulineta Okuma TPX 320corp din metal + plastic; frana spate micrometrica; frana multi-stop; nr. de rulmenti 3; raport de recuperare 5,0:1; greutate 240 gr; tambur plastic + plastic; are cutie. Mulineta universala. Are o frana excelenta. Este folosita dar in stare foarte buna. Lipseste de pe axul principal tija aceea mica perpendiculara dar nu deranjeaza cu absolut nimic. Mulineta universala: stationar sau spining. Nu are performante de top dar nici nu se face de rusine.
Uploaded with
ImageShack.us1 buc. mulineta Lyra 600corp din material compozit + plastic; frana spate; frana multi-stop; nr. de rulmenti 1; raport de recuperare 4,8:1; greutate 380 gr; fara tambur de schimb (asa am primit-o si eu); Mulineta fara pretentii pentru incepatori sau pentru cei care va insotesc la o partida de pescuit si nu vreti sa sacrificati o mulineta buna data pe mana unui diletant.
Uploaded with
ImageShack.us1 buc. racheta de naditnou nouta inca in punga de plastic
Uploaded with
ImageShack.usVa rog nu stricati topicul, va astept pe privat cu orice sfaturi si lamuriri. Multumesc!
Schimburile le fac cu scule de stationar.