Sunt necesare cateva explicatii de inceput.
Scaunul se vinde fara:
- rubeziana Maver Metalica 13m (ma dau mare… ce sa-i faci
)
- suportul de kituri (cel portocaliu)
- varful de la suportul match-feeder
Eu le-am montat pentru varianta demonstrativa.
Scaunul are picioare patrate si se potrivesc orice accesorii de la scun cu picioare rotunde cu diametrul interior de 26mm. Tot ceea ce trebuie facut este sa se ajusteze putin cu o pila interiorul acestor accesorii. Merge repede deoarece sunt din plastic.
Cele 4 picioare montate pe scaun sunt de la alt scaun. Picioarele lui nu le am acasa, sunt la parintii mei prin pod…cred… sper…. Pana apare un cumparator le gasesc. Acestea sunt din aluminiu de la alt scaun. Picioarele lui sunt din metal si la fel ca si acestea au talpile pe bila, nu pe tija. Picioarele de la pedana sunt pe tija si sunt telescopice. Deci avantaj daca montati scaunul in plan inclinat accentuat sau in apa.
Scaunul are urmatoarele accesorii:
- tava laterala cu sita (se vede in poze)
- pedana din aluminiu (se vede in poze)
- “bara frontala” tip rola in “V”. Sau se poate monta suportul tip “potcoava” (se vede in poze)
- suport match-feeder telescopic Daiwa. Nu scrie pe el Daiwa dar va rog sa ma credeti pe cuvant.
- suport metalic de rubeziana la scaun (se vede in poze)
- curea de transport
- brat telescopic dar si reglabil circular pentru diferite accesorii (suport de kituri, juvelnic, etc)
Bratul pe care este montat suportul de kituri este telescopic si mobil. Se poate roti si in fata si se poate monta juvelnicul in locul suportului de kituri.
Capacul de la scaun este rabatabil si este din piele, fara rupturi sau zgarieturi. Compartimentul de sub scaun este foarte incapator. Alte sertare (module) nu are dar se pot monta cu ajutorul unui meserias bun.
Se mai da la acest scaun:
- potcoava pentru “bara frontala” (poate inlocui rola in “V”)
- un conector de 20cm.
- 2 suporti in “U” pentru asezarea rubezienei in lateral. Sunt de la Daiwa si sunt pentru picioare rotunde. Trebuiesc ajustati putin cu pila.
Pret 580 lei negociabil.
Tel: 0742-473911, 0771-708838, 0720-533968. Daca nu raspund mai insistati. Cand muncesc nu pot raspunde la telefon… scuze…
Atentie: pozele sunt postate in ordinea explicatiilor si a desrierii (sper sa apreciati acest aspect)
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with