In primul rand....Scuze..!din cauza serviciului intru mai rar pe topic...asta e..Si acum sa va raspund;batul este in stare foarte buna,[ are doar cateva iesiri atat pe balta ca si pe rau], are inclusiv folia originala pe maner[daca asta ar fi un aspect notabil],nu are defecte ,deteriorari.nici macar o zgraitura [pot spune ca sunt genul de tip care ingrijeste un obiect]......Bun;..din iesirile pe care le-am facut pe malul apei pot spune ca batul s-a comportat foarte bine,iar ca si captura mai notabila [!] ar fi un ciortan de 1,800 kg prins acum 2 ani pe Sacele-Sibiu.In rest s-a comportat bine pe Mures,la morunas,mreana sau platica, dar capturile nu au fost pe masura puterii batului. Cam atat pot spune despre picker.Si apoi sincer nu l-as vinde dar in momentul de fata am 4 pickere de 3.00 m ,iar pe acesta il folosesc mai rar....asa ca asta e...probabil cu ce i-au pe el ....reinvestesc!
deci;pe rau se comporta foarte bine [l-am incercat pe adancimi de 1,5-4.5m]si a fost ok.;cu varful de 2oz si cosulete de 40-65gr.trasaturile au fost evidente [ dupa cum am amintit nu au fost pesti foarte mari ];In concluzie pot spune ca am fost multumit de modul cum a lucrat pe rau.