Truia, io cand zic "birjelita" ma refer la folosita excesiv.Hai sa-ti explic.Ruba lui Zsolty de cand, o are nu cred ca a vazut apa mai mult de 20-30 de ori.Pe cand aici, una la fel, numai din noiembrie pana acum, ar fi vazut apa de cel putin tot atatea ori
.Un an are 52 de saptamani,presupunand ca iasa macar o data pe saptamana,iar aici poti pescuit tot anul, iarna -vara. Exceptand faptul ca mai sunt si sambete sau mai poti iesi o data in timpul saptamani,rezulta moto-groso =60 iesiri pe apa/anual.Asta inseamna ca daca deti un astfel de model de circa 4 ani sigur are in jur de 240 iesiri pe apa.
Bun,acuma carbonul nu se manca nu se gata/coace....cel putin 100 ani calitativ nu cred ca pateste nimic....singura problema intervine la imbinari si zgarieturi excesive(nu mai pui ca in 4 ani ar fi putut avea chiar 2-3 proprietari).
Un alt aspect este si "felul de a fi" a fostului proprietar.La Zsolty nu se pune problema,ai vazut si tu in Ungaria cand ne-a aratat continutul din modulele de la scaun.Putea-i zice cu "mana pe inima" ca aproape atingea perfectiunea in ceea ce priveste organizarea si curatenia...iar asta spune tot,cel putin iti da garantia ca si felul cum a tratat rubeul, cat la avut in folosinta, e OK.
Ca sa-ti dau un alt caz,de la care as fi cumparat eu rube, fara probleme, este TUDOSEKA !!!!.La cele 2-3 concursuri pe an cate are el = rube ca noua!!!Basca unde mai pui ca la fiecare concurs la care participa rupe cate un tronson(de fiecare data altul) si cuminte cum e el, cumpara din nou, cate unul nou
....deci rezulta din nou = rube noua!!!
Adica tot la 2 ani ,daca nu-si schimba modelul, are rube noua, din tronsoane noi