Pescuit Stationar

Acum este 12 Noi 2024, 06:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ssssuper oferta rubi sensas 774!!!!!
MesajScris: 21 Mar 2012, 13:35 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
UP!!! pentru 774 ;)

p.s. Truia, ce pula mea astepti!!! e ca nou nouta!!!! n-are kituri si 16 metri, cat un second-hand englezesc!!! da nici nu-i birjelita, ca pe aici ;) ;)

Hehehe!...baiat bun! ..te-ai si gandit la mine...numa'ca ti-am luat-o deja inainte... sunt aproape de adjudecare!!!

campionu'.... hai mai repede cu detaliile pe care ti le-am cerut !!!

Sus

MesajScris: 21 Mar 2012, 19:39 
Neconectat

Ia legatura cu Lekvar ca sa-mi zica coduri la ce vrei ca el stie din catalog!Si repede ca ma bombardeaza Palko!

Sus

MesajScris: 23 Mar 2012, 20:59 
Neconectat

Adjudecat!! 8-) 8-) felicitati-ma!!
...cred ca se poate inchide!!!
Multumesc de gazduire! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Mar 2012, 21:03 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
...n-are kituri si 16 metri, cat un second-hand englezesc!!! da nici nu-i birjelita, ca pe aici ;) ;)

Birjelita???...da ce ma' voi bateti caii de la caruta cu Sensas 774!!??? :shock: :shock: :shock: ... si ce kit folositi pe post de biciusca: "big fish" sau "super competition"?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2012, 05:57 
Neconectat

Truia, io cand zic "birjelita" ma refer la folosita excesiv.Hai sa-ti explic.Ruba lui Zsolty de cand, o are nu cred ca a vazut apa mai mult de 20-30 de ori.Pe cand aici, una la fel, numai din noiembrie pana acum, ar fi vazut apa de cel putin tot atatea ori ;) .Un an are 52 de saptamani,presupunand ca iasa macar o data pe saptamana,iar aici poti pescuit tot anul, iarna -vara. Exceptand faptul ca mai sunt si sambete sau mai poti iesi o data in timpul saptamani,rezulta moto-groso =60 iesiri pe apa/anual.Asta inseamna ca daca deti un astfel de model de circa 4 ani sigur are in jur de 240 iesiri pe apa.
Bun,acuma carbonul nu se manca nu se gata/coace....cel putin 100 ani calitativ nu cred ca pateste nimic....singura problema intervine la imbinari si zgarieturi excesive(nu mai pui ca in 4 ani ar fi putut avea chiar 2-3 proprietari).
Un alt aspect este si "felul de a fi" a fostului proprietar.La Zsolty nu se pune problema,ai vazut si tu in Ungaria cand ne-a aratat continutul din modulele de la scaun.Putea-i zice cu "mana pe inima" ca aproape atingea perfectiunea in ceea ce priveste organizarea si curatenia...iar asta spune tot,cel putin iti da garantia ca si felul cum a tratat rubeul, cat la avut in folosinta, e OK.
Ca sa-ti dau un alt caz,de la care as fi cumparat eu rube, fara probleme, este TUDOSEKA !!!!.La cele 2-3 concursuri pe an cate are el = rube ca noua!!!Basca unde mai pui ca la fiecare concurs la care participa rupe cate un tronson(de fiecare data altul) si cuminte cum e el, cumpara din nou, cate unul nou ;) ....deci rezulta din nou = rube noua!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: Adica tot la 2 ani ,daca nu-si schimba modelul, are rube noua, din tronsoane noi ;) :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2012, 07:15 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Truia, io cand zic "birjelita" ma refer la folosita excesiv.Hai sa-ti explic.Ruba lui Zsolty de cand, o are nu cred ca a vazut apa mai mult de 20-30 de ori.Pe cand aici, una la fel, numai din noiembrie pana acum, ar fi vazut apa de cel putin tot atatea ori ;) .Un an are 52 de saptamani,presupunand ca iasa macar o data pe saptamana,iar aici poti pescuit tot anul, iarna -vara. Exceptand faptul ca mai sunt si sambete sau mai poti iesi o data in timpul saptamani,rezulta moto-groso =60 iesiri pe apa/anual.Asta inseamna ca daca deti un astfel de model de circa 4 ani sigur are in jur de 240 iesiri pe apa.
Bun,acuma carbonul nu se manca nu se gata/coace....cel putin 100 ani calitativ nu cred ca pateste nimic....singura problema intervine la imbinari si zgarieturi excesive(nu mai pui ca in 4 ani ar fi putut avea chiar 2-3 proprietari).
Un alt aspect este si "felul de a fi" a fostului proprietar.La Zsolty nu se pune problema,ai vazut si tu in Ungaria cand ne-a aratat continutul din modulele de la scaun.Putea-i zice cu "mana pe inima" ca aproape atingea perfectiunea in ceea ce priveste organizarea si curatenia...iar asta spune tot,cel putin iti da garantia ca si felul cum a tratat rubeul, cat la avut in folosinta, e OK.
Ca sa-ti dau un alt caz,de la care as fi cumparat eu rube, fara probleme, este TUDOSEKA !!!!.La cele 2-3 concursuri pe an cate are el = rube ca noua!!!Basca unde mai pui ca la fiecare concurs la care participa rupe cate un tronson(de fiecare data altul) si cuminte cum e el, cumpara din nou, cate unul nou ;) ....deci rezulta din nou = rube noua!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: Adica tot la 2 ani ,daca nu-si schimba modelul, are rube noua, din tronsoane noi ;) :lol: :lol: :lol:

Ba tu esti dus cu capul sau te prefaci?..... in afara de explicatiile gen roman -fluviu ( adica pe pagini intregi...de unde se vede ca tot somer esti!!! si deci ai timp destul)...as vrea sa te intreb altceva..dar sincer:

Tu chiar n-ai inteles ca e vorba de batul lui Benzar? :shock: :shock: ....Zsolty doar a postat anuntul!!!!... parca te stiam mai iute de mine!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2012, 07:38 
Neconectat

Scump dom'ne,scump,scump :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2012, 08:01 
Neconectat

hahahahaha!... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
scump..scump...si parca nici nu e asa de bine intretinuta!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Intrigantule!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2012, 08:09 
Neconectat

truia scrie:
hahahahaha!... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
scump..scump...si parca nici nu e asa de bine intretinuta!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Intrigantule!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu pune mana pe ea, pana nu ti-o ia altul si lasa-ma pe mine....ca dupa aia iara dai marunt din buze ;)

Sus

MesajScris: 24 Mar 2012, 08:23 
Neconectat

Ba tu chiar esti cazut in cap..n-auzi ca scrie Truia pe ea?..ca te iau la suturi!!!..
In orice caz tre' s-o ud cu ceva...o butelie de singlemalt din Glen ( sorry dar prefer scotch nu irish!!) cand ne vedem prima data... sa bem si sa povestim!
Mi-e dor de tine Tica...desi nu prea meriti tu!!!...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]