Mihai Constantin scrie:
O varga noua TRIANA DINAMIKA KFX9. Top Competition 8 m a costat in urma cu citva ani in jur de 1000 ron, si problema este ca nu se mai fabrica (bineinteles ca tot ce este bun) asa ca pretul mi se pare unul corect in conditile in care varga arata foarte bine pentru cei interesati 700 ron ultimul pret
Eu am renuntat sa mai intreb de varga tocmai din motivele enuntate de d-vostra mai sus.
Legat de pret: aveti dreptate o varga buna sare de 700 de RON dar in conditiile in care sa ai acces facil la service : ce faci cu investitia de 700 RON intr-o varga la care ai fisurat (rupt un tronson) - ai pierdut intreaga investitie - evident si restul producatorilor
te ard la piese dar totusi cu 15%-20% din pret ai din nou o varga functionala.
Faptul ca este o piesa de colectie din pct. meu de vedere este un dezavantaj major - orice serie mica (nebazata pe un blank de succes) - este doar o ...
nu se mai fabrica (bineinteles ca tot ce este bun) - incorect, din cate stiu eu producatorul de carboane TRIADA a iesit de pe piata sculelor (faliment ?) - cred ca se mai fabrica ceva prin China - sub marca Triada - dar nu sunt sigur.
material carbonio super alto modulo - m-ar fi interesat mai exact - probabil ca nu scrie nimic pe ea - (nu stiu de ce am impresia ca nu este asa
super alto si varga la talon de 27 este relativ moale - dar merg pe mana d-vostra).
Inca o intrebare : lungime transport (fara tub) ?
Dati-mi un PM cu un nr. de tel. - discutam - si va fac o oferta pt. varga.
Multumesc.