Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 00:16

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Vand varga TRIANA DINAMIKA KFX9. Top Competition 8 m,
MesajScris: 26 Sep 2010, 07:46 
Neconectat

Vand varga TRIANA DINAMIKA KFX9. Top Colection Competition, 8m este o varga de top pentru peste de talie medie spre mare, pret 800 ron negociabil, mai multe detalii pe privat

Sus

Subiectul mesajului: Re: Vand varga TRIANA DINAMIKA KFX9. Top Competition 8 m,
MesajScris: 28 Sep 2010, 12:10 
Neconectat

:?: :?: :?: 750 ron

Sus

MesajScris: 28 Sep 2010, 18:43 
Neconectat

Mihai Constantin scrie:
Vand varga TRIANA DINAMIKA KFX9. Top Colection Competition, 8m este o varga de top pentru peste de talie medie spre mare, pret 800 ron negociabil, mai multe detalii pe privat

Buna.

Mai multe detalii te rog:
- stare : noua | folosita (in ce stare este)
- greutate
- nr. tronsoane
- grosime talon
- material (daca stii)
- un link - daca se poate la catalogul producatorului
- garantie ?
- alte detalii sun de apreciat (sageata, down-force, orice)

Multumesc mult.

O zi buna.

Sus

MesajScris: 29 Sep 2010, 18:26 
Neconectat

Varga este putin folosita ,dar foarte bine ingrijita, a fost tinuta in tub de protectie, tronsoane 8, grosime talon 27 mm, greutate 280 gr. cintarita de mine pe cintar electronic, material carbonio super alto modulo, sageata nu stiu cit are dar ce pot sa iti spun ca sta foarte bine putine sunt vergile de 8 m pentru peste de talie medie spre mare care sta ca si TRIANA DINAMIKA, varga este de colectie si pe ea scrie Top Colection Competitione, de aceea cred ca a fost facuta in editie limitata pentru ca nu mai apare in nici un catalog de vazut se poate vedea la Cluj sau la Alba Iulia

Sus

MesajScris: 01 Oct 2010, 18:38 
Neconectat

Salut,

am pescuit cu varga asta si sunt satisfacut, una dintre cele mai bune din clasa ei ( de exemplu mi s-a parut mai buna decat Maver-ele Ultra Fissa sau Winner) ... adica nu am prins decat peste mediu si mare..nu stiu cum merge la peste marunt... in sfarsit! una din vergile bune..dar frate..daca nu e noua pretul mi se pare mult prea mare!
La un alt pret parca as fi interesat si eu (desi mai am si alte vergi de 8M)!

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 12:40 
Neconectat

O varga noua TRIANA DINAMIKA KFX9. Top Competition 8 m a costat in urma cu citva ani in jur de 1000 ron, si problema este ca nu se mai fabrica (bineinteles ca tot ce este bun) asa ca pretul mi se pare unul corect in conditile in care varga arata foarte bine pentru cei interesati 700 ron ultimul pret :?:

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 18:09 
Neconectat

Mihai Constantin scrie:
O varga noua TRIANA DINAMIKA KFX9. Top Competition 8 m a costat in urma cu citva ani in jur de 1000 ron, si problema este ca nu se mai fabrica (bineinteles ca tot ce este bun) asa ca pretul mi se pare unul corect in conditile in care varga arata foarte bine pentru cei interesati 700 ron ultimul pret :?:

Eu am renuntat sa mai intreb de varga tocmai din motivele enuntate de d-vostra mai sus.

Legat de pret: aveti dreptate o varga buna sare de 700 de RON dar in conditiile in care sa ai acces facil la service : ce faci cu investitia de 700 RON intr-o varga la care ai fisurat (rupt un tronson) - ai pierdut intreaga investitie - evident si restul producatorilor te ard la piese dar totusi cu 15%-20% din pret ai din nou o varga functionala.

Faptul ca este o piesa de colectie din pct. meu de vedere este un dezavantaj major - orice serie mica (nebazata pe un blank de succes) - este doar o ...

nu se mai fabrica (bineinteles ca tot ce este bun) - incorect, din cate stiu eu producatorul de carboane TRIADA a iesit de pe piata sculelor (faliment ?) - cred ca se mai fabrica ceva prin China - sub marca Triada - dar nu sunt sigur.

material carbonio super alto modulo - m-ar fi interesat mai exact - probabil ca nu scrie nimic pe ea - (nu stiu de ce am impresia ca nu este asa super alto si varga la talon de 27 este relativ moale - dar merg pe mana d-vostra).

Inca o intrebare : lungime transport (fara tub) ?

Dati-mi un PM cu un nr. de tel. - discutam - si va fac o oferta pt. varga.

Multumesc.

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 18:37 
Neconectat

daca se rupe ceva la ia de unde se poate procura tronsoane originale ? :?:

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 18:43 
Neconectat

salut, rlodina! in primul rand d.nul Mihai vinde o varga tiana si nu una triada. curiozitate: oare cat ar trebui sa tina o varga? daca ai ajuns sa te cramponezi chiar si in servisul unei vergi inseamna ca tu esti ineresat ca un televizor sa te tina 20 ani, o masina de spalat rufe 15 iar un autoturism vreo 50! pe bune, ce naiba se pote intampla la o varga daca o exploatezi in conditiile pentru care a fost proiectata?
ganduri bune!

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 19:13 
Neconectat

Da asa este :?: :?: varga este TRIANA pescari de competitie cunosc aceasta firma pentru ca facea cele mai bune scule de competitie de pe piata, acum nu stiu daca mai fabrica sau nu sau daca fabrica a dat faliment sau nu a dat, dar un lucru e cert este o varga de top care sta super bine cum putine vergi stau, eu cred ca exista posibilitati de service in ziua de azi totul se poate, si apropo de chestia ca tot cei bun nu se mai fabrica pot sa-ti dau 1000 de exemple de scule bune de la firme consacrate (Shimano, Daiwa, Maver, Colmic, Tubertini, Trabucco, Milo,etc. ) care nu se mai fabrica nu din motivul ca un blanc sau vreo piesa nu a fost buna, ci pus si simplu pentru ca erau de foarte buna calitate si in ziua de azi comertul e comert
Oricum oferta ramine valabila :?: :?:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]