Pescuit Stationar

Acum este 17 Noi 2024, 10:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Vanzatorii...
MesajScris: 01 Sep 2011, 06:46 
Neconectat

Nu vi se pare suspect sa vedeti useri care au peste 90% din mesaje postate la rubrica "Anunturi"?
...Adica persoane care sunt pe forumul asta numai ca sa-si vada de business-ul lor si sa gaseasca clienti pentru asa zisele scule ale lor cumparate din gresala, primite cadou sau nefolosite din lipsa de timp?
Multi dintre ei se declara necunoscatori in ale pescuitului ( desi au zeci de articole la oferta pe mai toate forumurile dedicate pescuitului!)... asta numai ca sa justifice eventualele reclamatii ulterioare si inadvertentele dintre ce se arata in poze si ce este in realitate: "Scula are defect???!!! Nu e noua cum am zis??!!!..N-am stiut... eu nu ma pricep!!..mi-a ramas mostenire si acu' o vand ca n-am ce face cu ea!!"
E de la sine de inteles ca nu pasiunea pentru pescuit ii aduce pe acest forum devreme ce nu au nici o interventie pe alte rubrici!!.. probabil nici nu le citesc!!!
Si uite asa apar mega-ofertele si super-ocaziile de multe ori mai scumpe decat in magazin!!
Si mai au un lucru comun: orice punere la indoiala sau ironie discreta din partea vreunui pescar care i-a "ghicit" vreo magarie este raspunsa imediat cu insulte si agresivitate in exprimare: " Ce te bagi ma? Cumperi bine..Nu, du-te-n... si nu-mi strica vanzarea!"..de parca respectivul ar face vreo crima exprimandu-si dubiile!
Din contra cred ca, din solidaritate colegiala, fiecare din noi ar trebui sa faca comentarii imediat ce apare vreun iz de teapa pentru a ne ajuta unii pe altii!... iar ideea unui topic cu feed-back despre vanzari este excelenta..macar am sti care sunt vanzatorii corecti si care nu!
Avem colegi pescari ( pe care toti ii cunoastem si ii respectam!) care au afaceri cu scule de pescuit...si e normal sa anunte cand au cate ceva deosebit... facandu-ne chiar serviciul de ane usura procurarea unor articole, dar smasarii de scule ar trebui tratati cu ceva mai multa prudenta!!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Vanzatorii...
MesajScris: 01 Sep 2011, 07:28 
Neconectat

altfel dupa ce marci banul iti dai seama cat de mic si cu mainile crescute aiurea esti. :D am obs si eu ca sunt useri care au numai superokazii dar un peste n-au spus cum au prins.

Sus

MesajScris: 01 Sep 2011, 07:33 
Neconectat

intradevar...unii au preturi promotionale in fiecare zi :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Sep 2011, 09:19 
Neconectat

truia scrie:
Nu vi se pare suspect sa vedeti useri care au peste 90% din mesaje postate la rubrica "Anunturi"?
...Adica persoane care sunt pe forumul asta numai ca sa-si vada de business-ul lor si sa gaseasca clienti pentru asa zisele scule ale lor cumparate din gresala, primite cadou sau nefolosite din lipsa de timp?
Multi dintre ei se declara necunoscatori in ale pescuitului ( desi au zeci de articole la oferta pe mai toate forumurile dedicate pescuitului!)... asta numai ca sa justifice eventualele reclamatii ulterioare si inadvertentele dintre ce se arata in poze si ce este in realitate: "Scula are defect???!!! Nu e noua cum am zis??!!!..N-am stiut... eu nu ma pricep!!..mi-a ramas mostenire si acu' o vand ca n-am ce face cu ea!!"
E de la sine de inteles ca nu pasiunea pentru pescuit ii aduce pe acest forum devreme ce nu au nici o interventie pe alte rubrici!!.. probabil nici nu le citesc!!!
Si uite asa apar mega-ofertele si super-ocaziile de multe ori mai scumpe decat in magazin!!
Si mai au un lucru comun: orice punere la indoiala sau ironie discreta din partea vreunui pescar care i-a "ghicit" vreo magarie este raspunsa imediat cu insulte si agresivitate in exprimare: " Ce te bagi ma? Cumperi bine..Nu, du-te-n... si nu-mi strica vanzarea!"..de parca respectivul ar face vreo crima exprimandu-si dubiile!
Din contra cred ca, din solidaritate colegiala, fiecare din noi ar trebui sa faca comentarii imediat ce apare vreun iz de teapa pentru a ne ajuta unii pe altii!... iar ideea unui topic cu feed-back despre vanzari este excelenta..macar am sti care sunt vanzatorii corecti si care nu!
Avem colegi pescari ( pe care toti ii cunoastem si ii respectam!) care au afaceri cu scule de pescuit...si e normal sa anunte cand au cate ceva deosebit... facandu-ne chiar serviciul de ane usura procurarea unor articole, dar smasarii de scule ar trebui tratati cu ceva mai multa prudenta!!

Ce te bagi ma? Cumperi bine..Nu, du-te-n... si nu-mi strica vanzarea!"..de parca respectivul ar face vreo crima exprimandu-si dubiile!
:lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Sep 2011, 10:07 
Neconectat

Si daca le pui cate o intrebare esti brusc un mocan de peste Prut pripasit din greseala pe forumul Albei ca zapada exact pe vanzarea lor...

Sus

MesajScris: 01 Sep 2011, 10:11 
Neconectat

Bai " Pachet " ia vezi aici ma :

Ba baiatule , tu esti dus cu kapu rau de tot !! Du-te ma si te cauta pe la SOCOLA sau pe la nr.9 (Gheorghe Marinescu)!!
Pai zici ca daca am cumparat lanseta in februarie si o vand la sfarsitul lui august si n-am folosit-o , a devenit second
hand , da ??
Hai sa te iau altfel ca sa intelegi si sa nu mai bagi dihonii pe forum :

1 - nevasta-ta cand ai luat-o era noua sau nu ??( tu stii !!)

2 - presupunem ca era .... si timp de 6 luni nu i-ai dat la buci...

3 - mai e noua dupa 6 luni sau second hand ??

4 - poate e second daca i-a dat altul la buci si tu n-ai stiut !!.......( ca altfel nu are cum !!)

Cam asa vine si cu lanseta.....iar daca n-ai priceput , inseamna ca chiar esti sadomosochist !! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Sep 2011, 10:20 
Neconectat

Vedeti ca vorbiti cu gura plina si nu e frumos....va iubesc in continuare...

Sus

MesajScris: 01 Sep 2011, 10:24 
Neconectat

Se pare ca incepi sa intelegi si esti pe calea cea buna .......... I POOP YOU .....!! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Sep 2011, 18:54 
Neconectat

Domnule cu bucile si nevestele si lansetele noi : esti o mizerie !

Sus

MesajScris: 01 Sep 2011, 19:40 
Neconectat

Din pacate sau din fericire sunt o gramada de site-uri de pescari care au forumuri unde se poate discuta despre tot ce inseamna pescuit. Cand eu sau altcineva vreau sa vand ceva incerc sa-mi fac produsul cat mai "vazut" de toti pescarii si il postez pe mai multe site-uri chiar daca nu le frecventez pe toate si in felul asta pe unele forumuri apar doar ca vanzator.

De cumparat nu pot cumpara numai de la cei pe care ii cunosc sau stiu ca si-au facut o reputatie si sunt oameni de incredere pentru ca intodeauna cea ce-mi trebuie apare la cineva despre care nu am habar sau e membru nou pe site si nu gasesc nimic despre el.. pentru a evita o teapa eu personal cer cat mai multe informatii despre produs, poze reale etc etc si pana la urma ma risc sau nu . Daca cumva la primirea coletului am considerat ca e teapa, se poate face foarte simplu o reclamatie la politie, banii sunt opriti si teparul nu-i mai primeste, este anchetat si uite asa poate se mai linisteste cate unul .

O rubrica de feedback este foarte buna in ideea ca acolo se poate posta pareri, patanii cu diferiti utilizatori dupa finalizarea unor vanzari sau cumparari.

Idea cu comentariile care ar trebuii sa apara imediat cand cineva simte un iz de teapa este buna dar cu argumente pentru ca daca nu or sa apara o gramada de speculanti, vanatori de chilipiruri care or sa incerce sa scada pretul unui produs cat mai mult posibil inducand-ul in eroare pe vanzator cu fel de fel de comentarii aiurea.

Eu personal sunt incepator in ale stationarului sau pescuitului la crap si mi-am cumparat o gramada de scule in ultima vreme si am si vandut din cele pe care le aveam pentru a mai face rost de bani. Am patit in toate felurile, de ex: am primit lanseta cu inele rupte si nu erau in pachet sa putem da vina pe posta, am cumparat mulineta cu defecte ascunse, am trimis lanseta si mi-a venit inapoi ca nu a fost ridicata de la posta dar in acelasi timp am cumparat si o gramada de scule impecabile la pret foarte bun.

Site-urile fiind publice, pana la urma vanzarea sau cumpararea unui produs ramane la riscul fiecaruia dar sunt si portite de scapare.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]