Maver Metalica 13mEste un model din 2005-2006. In ordinea pozelor are urmatoarele:
- tub PVC pentru protectia kiturilor. Incap toate 4 kituri cu cele 2 pahare kinder atasate.
- tub PVC pentru protectia rubezienei propriu zisa. Ce sa-i faci... daca aveam bani imi luam tuburi de protectie.
- husa de transport originala cu fermoar. Dar este un pic cam mica asa ca mai dau inca una adevarata.
- husa de transport ET Triana Wind Stoper. Este mare, foarte incapatoare. Incap in ea 2 rubeziene cu tot cu tuburi si kituri. Are sireturi de prindere pe interior, in partea de jos are 2 buzunare cu intaritura, la exterior are 2 buzunare foarte incapatoare pentru minciog si umbrela, maner de transport in mana si unul de transport pe umar, fermoar dublu. Ce mai la deal la vale e meserie...
. Are un mic defect la cureaua de transport pe umar: catarama de plastic lipseste si am facut eu un nod pentru prindere (se vede in poza).
-
4 kituri bucsate, elasticate, "conectate" si doua dintre ele "kinderite" dupa cum urmeaza:
* 1 kit match cu elastic de 1,0mm
* 1 kit match cu elastic de 1,4mm
* 1 kit power cu elastic de 1,4mm
* 1 kit power de cupa cu elastic de 1,5 si 1,6mm. Nu am avut de 3m si am legat 2 elastice unul de altul. Un pic de atentie la kitul asta va rog ca am facut o inventie epocala, fenomenala si nemaiantalnita. Deoarece este cel mai tzapan kit l-am facut de cupa. Dar nici nu am vrut sa sacrific un kit doar pentru cupa. Asa ca se desface linia de la conector si peste conector si bucsa de teflon se introduce conectorul de la kupa. Inventie de om sarac... dar destept... si modest desigur
. Smecheria se vede in poza. Kitul este perfect functional pentru nadit, fara nici o problema.
- la 2 kituri am montat 2 pahare kinder daca se pescuieste cu pasta sau se poate nadi cu viermi, pelete, boabe de porumb, etc.
- kiturile power sunt din 2 bucati, iar kiturile match sunt din 3 bucati, adica au si varf.
Rubeziana este Made in Italy, concept Reglass, Teflon Joint, Clean Cap System. Nu ma intrebati ce inseamna smecheriile astea dar stiu ca e de bine... adica scula e marfa. Suport transportul cu Posta Romana si trimit rubisca in tuburile PVC sa nu avem evenimente nefericite la transport. Lungime reala de lucru 12,53-12,98m in functie de kitul utilizat. Este conceputa pentru peste mare.
Pret fix fix fix si fara schimburi 1100 lei. Alte detalii pe privat sau la tel: 0742-473911, 0720-533968, 0771-708838
Bonus: - una bucata cupa cu conectorul aferent (se vede in poza)
- 4 protectii de elastic pentru kituri (potcoave) pentru fiecare kit. Nu apar in poze dar va rog sa ma credeti ca vi le dau. Si ele sunt tot Maver, desigur...
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with