Am hotarat sa-mi vand cateva scule din echipamentul meu de feeder. Motivul vanzarii: upgrade.
1.
Mulineta Spro Bluearc 9400M + tambur de rezerva identic cu cel de pe mulineta, cutie originala, fir Trabucco XPS Match Sinking 0,16mm, saibe (prezinta urme normale de folosire)-
Pret: 250 Lei[color=#FF0000][/color]
2.
Mulineta Ryobi Zauber 4000 (Match) + tambur de rezerva identic cu cel de pe mulineta, se livreaza in alta cutie pentru mulinete (cutia originala nu o mai am), fir Trabucco XPS Match Sinking 0,16mm(prezinta urme normale de folosire)-
Pret: 430 Lei 3.
Mulineta Ryobi Arctica 4000 + tambur de rezerva identic cu cel de pe mulineta (nefolosita), fir Trabucco XPS Feeder 0,18mm, cutie originala, folosit 2 partide la feeder, nu prezinta nici un semn de folosire, ca nou-
Pret: 450 Lei4.
Lanseta Shimano Catana CX Medium Feeder 3,66m lungime, CW 100 gr, Geofibre Powered, maner pluta combinat cu neopren, mandrina Shimano, husa originala, 3 varfuri originale (tub) 1,2,3 oz toate din carbon, stare exceptionala -
Pret: 350 LeiToate produsele sunt intr-o stare impecabila, ingrijite.
Preturile sunt fixe, nu se poate negocia si nu ma intereseaza schimburi. Preturile la mulinete includ transportul cu posta romana la virarea banilor in cont, la pretul lansetei se adauga cost transport.
Pentru alte detalii va rog folositi
pm sau ma puteti contacta pe mail
levy_27@yahoo.comAlte poze trimit pe mail celor interesati ca sa nu incarc topicul degeaba.