Adrian... marea majoritate a juvelnicelor de competitie sunt dreptunghiulare in sectiune....
daca vrei sa-ti iei ceva intr'adevar foarte folositor iti recomand cu caldura Preston!
Sund doua genti absolut spectaculoase:
- Preston Monster Triple Net Bag
sau
- Preston Monster Tackle & Net Bag
Eu o am pe asta din urma ( pe care ti-o recomand avand in vedere ca nu prea cari mai mult de un Juvelnic cu tine!!!
Este senzatie... cea mai tare achizitie in materie de bagaje pe care am facut-o: la toate concursurile unde am fost apare cineva care vrea sa mi-o cumpere!! hehehe!
Are finisaje interioare genul "mud-bag" adica etanse si impermeabile, poti sa bagi in ea juvelnicul ud fara nici o problema!! nu curge nimic afara!! si nici nu miroase!!
Dimensiuni:41cm(H)x65cm(W)x30cm(D) - vezi ca sunt si alte dimensiuni! Tu pe asta s-o iei!
Si uite ce bag eu in ea:
- Juvelnic patrat de 60cmX40cm X 4 m
- doua capete de minciog
- toate accesoriile de la scaun ( inclusiv rola si bara frontala daca ma hotarasc s-o dau jos de pe scaun! - picioarele de la masa, bacurile de nada...absolut totul. Singurul lucru care ramane afara e masa laterala!)
- toate prastiile si cupele de nadit
- toate mulinetele de match ( 5 la numar)
- toate cutiile de momeala vie
- prosopul
- papucii, palaria, ochelarii de soare, pulverizatorul pentru umectat nada
- imi mai si ramane loc sa pun cutiile de porumb si chiar 5-6 pungi de nada da 1 kil!
E spectacol...supercompact si foarte lejer de carat ca are chinga de umar!
Plus ca il am de 5-6 ani si nu s-a rupt nimic la el...e ca nou...iar fermoarele functioneaza impecabil!
Cred ca am dat pe el pe undeva pe la 120- 150 de euro...luat de la Szeged de la K-Fish...dar iti zic: merita fiecare cent!!!
Daca il iei o sa-mi ramai recunoscator veci!
-