Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 23:56

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Barca SilentCraft
MesajScris: 31 Mar 2014, 10:28 
Neconectat

Reconditionata integral...vopsea antivegetativa,mocheta,scaune,parbriz,guvernare...toate schimbate.
Lungime 3.6m ...latime 1.6 ...pescaj 0.30m ... greutate aprox. 90kg. ...motorizare pana in 35Hp ...Nu necesita Inmatriculare.Fabricatie 2000
Peridocul nu este de vanzare.
Pret: 800E.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barca SilentCraft
MesajScris: 31 Mar 2014, 12:48 
Neconectat

Daca o dai cu peridoc cu tot parca m-ar tenta!...

Sus

MesajScris: 31 Mar 2014, 16:55 
Neconectat

Nu pot truia...ala l-am cumparat pentru o alta barca de 5.5m ... de la cine am luat barca avea un peridoc inmatriculat cred ca pe la 600 de euro...un pret foarte bun ...atat am dat si eu pe al meu...dar a mai trebuit inmatriculat.
Sa traiesti!

Sus

MesajScris: 31 Mar 2014, 18:52 
Neconectat

pai ia vorbeste cu ala de la care ai luat barca...poate il mai are!!

Sus

MesajScris: 01 Apr 2014, 10:55 
Neconectat

Truia nu imi dai nr. Tau de telefon...comunicam mai usor asa

Sus

MesajScris: 01 Apr 2014, 19:01 
Neconectat

domnule Radu ...orice ambarcatiune care circula pe ape navigabile necesita inmatriculare . eu am o scoica de 3 m cu motor de 3,3 si ca sa circul cu ea pe ape navigabile -senal navigabil - am primit in scris de la capitania braila ca tre sa o inmatriculez. legea da dreptate capitaniei .

Sus

MesajScris: 01 Apr 2014, 20:37 
Neconectat

Eu am dicutat cu unu de la capitanie si a zis ca nu tre numai daca are de la 7m in sus...acuma nu mai stiu ce sa zic...din cate stiu se inmatriculeaza motoarele de peste 25hp inclusiv...dar ca barca doar daca are 7 m in sus...sper sa nu stiu gresit ...o sa ma interesez si in alte locuri...

Sus

MesajScris: 03 Apr 2014, 19:06 
Neconectat

Nitu V scrie:
domnule Radu ...orice ambarcatiune care circula pe ape navigabile necesita inmatriculare . eu am o scoica de 3 m cu motor de 3,3 si ca sa circul cu ea pe ape navigabile -senal navigabil - am primit in scris de la capitania braila ca tre sa o inmatriculez. legea da dreptate capitaniei .

M-am interesat de ce ziceati...este obligatoriu ca o barca de peste 7m inclusiv sa se inmatriculeze...pentru restu este necesar sa ai acte la ea...daca o transport nu necesita...numai daca o tin la apa...trebuie inregistrata la capitania in zona in care tin/folosesc barca. Astea informatii le-am primit.

Barca se vinde cu peridoc cu tot la pretul de 1500euro

Sus

MesajScris: 03 Apr 2014, 20:00 
Neconectat

apele sunt de 2 feluri in viziunea capitaniei braila ...navigabile si de agrament ....pe apele navigabile se inmatriculeaza orice ambarcatiune indiferent de lungime si se face verificare tehnica la 2 ani ...motorul care propulseaza ambarcatiunea pe ape navigabile se verifica tehnic la 2 ani ...pe apele de agrement nu se inmatriculeaza sub 7 m . fiecare capitanie care are in folosinta si ape navigabile au obligatia sa afiseze care sunt de agrement si care navigabile ...un brat de dunare poate fi navigabil sau de agrement asta o stabileste capitania de acolo , problema este ca multe locuri de pescuit sunt pe aceste ape navigabile ....eu am pus problema la noi si mi s-a comunicat in scris cum ca numai daca traversez un senal navigabil cu o barca neinmatriculata sanctiunile sunt asemanatoare ca la auto. pe mal nu conteaza inmatriculat sau nu .nu este necesar permis de conducator pentru motoare sub 5 cai ...legea zice de kw dar in transformare rezulta 4,94 cp sau pe aici .

Sus

MesajScris: 04 Apr 2014, 10:33 
Neconectat

Referitor la motorizare aveti dreptate...la barca nu mai stiu nici eu ce sa zic...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]