Artur scrie:
Stau si ma intreb, din postura unui neica nimeni, care am indurat temperaturi de 41 grade la umbra si am participat la niste calificari in speranta ca voi pescui la finala alaturi de unii din cei mai buni pescari din tara, de ce se mai tin aceste concursuri daca nu vreti sa trimiteti oameni la finala?... Se stia de la inceput pentru ce ne inscriem, asa de ce mai tinem acest concurs si aceste calificari? daca apoi refuzam sa ne prezentam? In fine, ma gandeam ca si in vest exista respect, se pare ca m-am inselat, la voi exista doar orgolii personale, mai departe nu conteaza... Felicitari celor din sud care au raspuns pozitiv acestei finale pentru respectul de care au dat dovada fata de ceilalti epscari angrenati in aceasta "competitie" din care a ramas doar numele... pacat.
Salut Artur,
Problema cu cei din Vest nu este ca nu vrem sa mergem... Pe 3 septembrie e mansa a II-a al Turneului de pe Mures, Turneu ce se afla deja la editia cu numarul 3! Majoritatea suntem angrenati acolo! Crede-ma, personal sunt suparat pe organizatori, deoarece nu au verificat datele concursurilor!
Turneul Pescuitarad.ro a fost anuntat inca din luna februarie al acestui an si din pacate... noi trebuie sa facem o alegere intre cele doua. Prima mansa al Turneului s-a dus, lupta pentru acel titlu continua si nimeni nu-si doreste sa lase balta un lucru deja inceput. Stai linistit, daca era alta data, veneam la Cupa Regiunilor, exact cum am fost si anul trecut!
In Vest exista respect, ne respectam Turneul si am respectat Cupa Regiunilor anul trecut... altundeva insa a lipsit!
Organizatorii au avut toate informatiile legate de concursurile ce se tin in tara, unde e respectul lor fata de concursurile noastre?
In fine... Nu vreau sa spun mai multe, am vrut doar sa clarific motivul lipsei noastre de la Cupa Regiunilor din acest an.
Fir intins tutror participantilor!