Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 00:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: MAGAZIN ON LINE BIGFISH.RO
MesajScris: 16 Mar 2013, 21:31 
Neconectat
Moderator global

adrianbenea scrie:
Am cumparat si eu de la ei diverse accesorii pentru stationar. Unele nu au fost pe stoc si mi-au fost recomandate altele in schimb. Per total multumit.

oamenii incerca pe cat posibil sa multumesca pe toata lumea . Sper ca vor reusii . Pentru detalii despre articolele de stationar puteti sa ma intrebati si pe mine aici .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 22:54 
Neconectat

Eu am fost foarte multumit de "incaperea" pentru rapitori...
Din greseala am intrat in cealalta incapere, la stationar, si atat de amabili au fost baietii ca aproape m-au convins sa cumpar ceva de stationar :lol:
Amabili si profesionisti, bravo lor ;)

Sus

MesajScris: 17 Mar 2013, 10:08 
Neconectat
Moderator global

RaduDan scrie:
Nu e o suma mare, dar daca ai nevoie de un ceva marunt, rapid care costa jumatate, trebuie sa mai achizitionezi ceva ca sa ajungi la prag. Asta nu mi se pare in regula, situatie in care, practic este mai rezonabil sa comanzi de afara, face o saptamana, dar macar iti vine si la costuri mult mai mici.
@dl. Adi Suciu:transport gratuit la cumparaturi de peste 900 de lei.

Pai nu te supara , pentru o comanda de 20 ron nici nu m-ar tenta sa-ti fac un colet , nici sa-ti pun adresa , sa nu mai vorbim de timbru postal! Care trebuie si lipit ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Serios , chiar la toate , chiar de fiecare data si absolut la orice ( exista o exceptie totusi) ai de bagat de vina cate ceva? Probabil ca cei de la Cabelas asteapta cu nerabdare sa-ti trimita 6 carlige ... :twisted: :twisted: :twisted: Oare ce ar zice un psiholog despre asta ? (sti deosebirea dintre psiholog si psihiatru sper... :lol: :lol: :lol: :lol: )

Sus

MesajScris: 17 Mar 2013, 20:40 
Neconectat

adi suciu scrie:
oamenii incerca pe cat posibil sa multumesca pe toata lumea . Sper ca vor reusii . Pentru detalii despre articolele de stationar puteti sa ma intrebati si pe mine aici .

Ia povesteste-mi despre Drennan S7 Silver Fish si S7 Power Carp. :lol:
De mult ma uit la lansetele astea dar fara pipaiala nu am avut curajul sa le iau!

Sus

MesajScris: 17 Mar 2013, 22:53 
Neconectat
Moderator global

un pic de rabdare , sa ajunga la mine si iti spun ce "stie" sa faca ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 17 Mar 2013, 23:03 
Neconectat

adi suciu scrie:
un pic de rabdare , sa ajunga la mine si iti spun ce "stie" sa faca ;) ;) ;)

Astept cu nerabdare. ;)
Ai devenit actionar?

Sus

MesajScris: 18 Mar 2013, 05:32 
Neconectat

alintudose scrie:
Pai nu te supara , pentru o comanda de 20 ron nici nu m-ar tenta sa-ti fac un colet , nici sa-ti pun adresa , sa nu mai vorbim de timbru postal! Care trebuie si lipit ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Serios , chiar la toate , chiar de fiecare data si absolut la orice ( exista o exceptie totusi) ai de bagat de vina cate ceva? Probabil ca cei de la Cabelas asteapta cu nerabdare sa-ti trimita 6 carlige ... :twisted: :twisted: :twisted: Oare ce ar zice un psiholog despre asta ? (sti deosebirea dintre psiholog si psihiatru sper... :lol: :lol: :lol: :lol: )

EU faceam o simpla comparatie intre noi si "ei", intre noi si englezi. Acolo nu au nicio problema in a-ti trimite 2 elastice si 3 plicuri de carlige, fie ca este vorba de e-bay sau magazine online. Daca le ceri un plic, ti-l trimit. Ca sa nu mai spun ca sunt unele magazine care pentru expedieri in UK nu cer nimic pentru P&P....dar na asta e. E o lume libera, fiecare face cum il taie capul. In rest numai de bine. :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 18 Mar 2013, 09:15 
Neconectat

adi suciu scrie:
Pentru detalii despre articolele de stationar puteti sa ma intrebati si pe mine aici .

Detalii despre S7 Ex-Strong Carp Match 3.3m mi-ati putea da? :) Le-am scris si lor...acuma sper sa si raspunda. As vrea sa stiu daca l-ati incercat si cum se comporta.
Oricum pe ei i-am intrebat de greutate (care n-am gasit-o nici pe site-ul producatorului...si nu as vrea sa ma trezesc c-un maner de juma de kil :P, eu fiind mai skinny din fire :)) ) si de modalitatea de transport (catre Cluj)...si aici ma refer la tub de protectie sau altceva si nu la curier.

Sus

MesajScris: 18 Mar 2013, 13:42 
Neconectat

Eu sunt multumit in mare parte, de acest site Bighfish, mi-am comandat ceva accesorii pt monturi din sectiunea Stationar. Ce nu-mi place este transportul de 25 lei pt produsele din sectiunea Crap si stocurile daca ar fi actualizate. In rest numai de bine!

Sus

MesajScris: 18 Mar 2013, 16:59 
Neconectat
Moderator global

Raresb scrie:
adi suciu scrie:
Pentru detalii despre articolele de stationar puteti sa ma intrebati si pe mine aici .

Detalii despre S7 Ex-Strong Carp Match 3.3m mi-ati putea da? :) Le-am scris si lor...acuma sper sa si raspunda. As vrea sa stiu daca l-ati incercat si cum se comporta.
Oricum pe ei i-am intrebat de greutate (care n-am gasit-o nici pe site-ul producatorului...si nu as vrea sa ma trezesc c-un maner de juma de kil :P, eu fiind mai skinny din fire :)) ) si de modalitatea de transport (catre Cluj)...si aici ma refer la tub de protectie sau altceva si nu la curier.

am scris si mai sus , numai sa ajung in posesia lor si va "povestesc" :D :D :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]