Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 17:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 01 Apr 2015, 08:25 
Neconectat

Te doare mintea cand vezi cata prostie si cat tupeu incap in acest om. Categoric are o problema la mansarda. Primeste suturi in fund de la toata lumea, iar el spune tuturor ca, de fapt, toti il vor in barca lor. De multe ori incapatanarea este o virtute. La Stefan Popescu nu e cazul, omul pur si simplu nu intelege ca e pe langa subiect. Totusi, nu inteleg cum de mai are adepti, unii cu neuroni la purtator.

Sus

MesajScris: 02 Apr 2015, 09:24 
Neconectat

Noi eram ingrijorati ca dupa atatea vesti bune s-a intamplat ceva cu nea fane.
Cand colo, ia vedeti ce ia mai copt mintea pe site-ul federal:

ANUNŢ DE AVERTIZARE PENTRU CEI CARE INTENŢIONEAZĂ SĂ PARTICIPE LA COMPETIŢII OFICIALE INTERNAŢIONALE
Federaţia Română de Pescuit Sportiv, atenţionează persoanele care intenţionează să participe la Competiţiile oficiale internaţionale sub egida CIPS, trimii în numele României de către AGVPSR, că se fac vinovaţi de fapte penale. Acest avertisment a fost comunicat AGVPSR şi va fi prezentat şi Congresului CIPS.
Ataşat scisoarea către AGVPSR.
Preşedinte FRPS
Ştefan Popescu

Cica avertismentul va fi prezentat si in Congresul CIPS. Pai bai saracie, tocmai au spus aia ca acolo tu nu vei lua cuvantul. Sau ai vorbit cu presedintele federatiei mexicane, sa-l citeasca el ca tu oricum nu vei vedea Cancun-ul decat in pozele puse de Razvan
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
La fel de tare e si ultimul paragraf din "avertismentul" catre AGVPS si CIPS, merita citit

http://frpsc.ro/wp-content/uploads/2015/04/agvps.jpg

:lol: :lol: :lol: MUHAHAHAHAHHAHAHAH :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Apr 2015, 11:09 
Neconectat

Asul de trefla din mana lui Fane
Astfel, Guvernul României a adoptat în cadrul ședința din 04 martie 2015 două modificări la legea Educației Fizice și Sportului - 69/ 2000. Dupa alineatul 2 al articolului 14 se introduce alineatul 2, indice 1, prin care sunt obligate cluburile si sportivii sa respecte regulamentele federatiilor si ale ligilor. Modificările fac referire la obligativitatea cluburilor, a asociațiilor sportive și a sportivilor profesioniști de a respecta normele și regulamentele sportive ale federațiilor sportive naționale cu privire la activitățile de selecție, pregătire, performanță și participarea la competiții interne și internaționale.
Chat Conversation End

Sus

MesajScris: 02 Apr 2015, 14:50 
Neconectat

Domnu' Diaconita, de ce trunchiati paragraful si puneti doar ce va convine? Acesta suna asa:
"Cluburile, asociaţiile sportive şi sportivul profesionist se obligă prin contractul încheiat între părţi să respecte prevederile specifice din normele, regulamentele federaţiilor sportive naţionale şi, după caz, ale ligilor profesioniste din ramura de sport respectivă şi care au ca obiect activitatea de selecţie, pregătirea, performanţa şi participarea la competiţii interne şi internaţionale."
De asemenea, s-a mai sarit cate ceva relevant din aceasta propunere de fapt si nu lege, si anume:
"Sportivul profesionist este cel care pentru practicarea sportului respectiv îndeplineşte următoarele condiţii:
a)are licenţa de sportiv profesionist;
b)încheie cu o structură sportivă, în formă scrisă, un contract individual de muncă sau o convenţie civilă în condiţiile legii."
Cred ca asului ala i-au cam cazut frunzele ...

Sus

MesajScris: 02 Apr 2015, 14:55 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
Asul de trefla din mana lui Fane
Astfel, Guvernul României a adoptat în cadrul ședința din 04 martie 2015 două modificări la legea Educației Fizice și Sportului - 69/ 2000. Dupa alineatul 2 al articolului 14 se introduce alineatul 2, indice 1, prin care sunt obligate cluburile si sportivii sa respecte regulamentele federatiilor si ale ligilor. Modificările fac referire la obligativitatea cluburilor, a asociațiilor sportive și a sportivilor profesioniști de a respecta normele și regulamentele sportive ale federațiilor sportive naționale cu privire la activitățile de selecție, pregătire, performanță și participarea la competiții interne și internaționale.
Chat Conversation End

Nerelevant pentru cluburile neafiliate. Ca si pana acum dealtfel. Dar semanati din ce in ce mai mult cu domnul presdinte ... doar daca ... Tu esti Popescule? :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Domnule Diaconita, presupun ca textul de mai sus vi l-a servit nea Fane pe chatul de facebook, nu va apartine, asa ca ii adresez pe aceasta cale un calduros rusinica pentru citarea trunchiata din textul legii cu scopul evident de dezinforma.
S-a referit doar aliniatul 2 indice 1 si a scos "prin contractul încheiat între părţi"...
Iata ce zice de fapt legea:
"(2)Sportivul profesionist este cel care pentru practicarea sportului respectiv îndeplineşte următoarele condiţii:
a)are licenţa de sportiv profesionist;
b)încheie cu o structură sportivă, în formă scrisă, un contract individual de muncă sau o convenţie civilă în condiţiile legii.
2indice 1 )Cluburile, asociaţiile sportive şi sportivul profesionist se obligă prin contractul încheiat între părţi să respecte prevederile specifice din normele, regulamentele federaţiilor sportive naţionale şi, după caz, ale ligilor profesioniste din ramura de sport respectivă şi care au ca obiect activitatea de selecţie, pregătirea, performanţa şi participarea la competiţii interne şi internaţionale."
Parca suna un pic diferit fata de ce ziceai matale, nu?
Rusinicaaaaa.... :oops:

:lol: :lol: :lol: Muhahahahha :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Apr 2015, 15:05 
Neconectat

Iar in ce priveste celalalt comunicat...iata opinia unui Profesionist(avocat) ;) ...domnul Razvan Mihuta.

Popescutzu scrie:
ANUNŢ DE AVERTIZARE PENTRU CEI CARE INTENŢIONEAZĂ SĂ PARTICIPE LA COMPETIŢII OFICIALE INTERNAŢIONALE
Federaţia Română de Pescuit Sportiv, atenţionează persoanele care intenţionează să participe la Competiţiile oficiale internaţionale sub egida CIPS, trimii în numele României de către AGVPSR, că se fac vinovaţi de fapte penale. Acest avertisment a fost comunicat AGVPSR şi va fi prezentat şi Congresului CIPS.
Ataşat scisoarea către AGVPSR.
Preşedinte FRPS
Ştefan Popescu

Virgula intre subiect si predicat, multe litere mancate... :oops: Comunicatul pare scris la nervi ! :D
Sub aspect penal, suna a santaj. Cei care se simt direct amenintati se pot adresa organelor in drept. :lol:

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahah :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Apr 2015, 15:14 
Neconectat

nicuB scrie:
Te doare mintea cand vezi cata prostie si cat tupeu incap in acest om.... Totusi, nu inteleg cum de mai are adepti, unii cu neuroni la purtator.

Care sunt aia cu neuroni Nicule?...da-ne si noua un exemplu ca (sincer...fara nici o ironie!!), nu prea ii cunoastem!
Dar ca sa se puna la socoteala trebuie sa aiba mai multi decat Tica!!!
Tica are exact 21, i-am numarat eu acu 4 ani la Sarulesti.... doar daca intre timp nu i-o mai fi crescut vreunul!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Apr 2015, 15:35 
Neconectat

Treaba e ca circul continua...si ne-am facut de cacat peste tot!!!
Ce-a facut Fane pentru pescuitul de la Romania in afara de circ???...Nimic!!!
Ce-a facut AGVPS-ul in afara ca ne-a luat banii vreo 50 de ani??...Tot Nimic!!
Daca e sa cauti motive logice ca sa alegi unul care iti place si sa te pozitionezi intr-una din parti, nu gasesti!!!
Nu-ti ramane decat sa cauti motive pe invers: sa-l alegi pe ala care iti displace mai putin!
Astia de la AGVPS sunt ca si inexistenti... cata lume a auzit de Selaru sau de Bentu?
Oricum sunt de cacao ca au lasat pe unul ca Fane sa-i tarasca in noroi si n-au fost instare sa raspunda pe masura...
Asa de in cacat au ajuns ca le e frica sa-si mai cheme campionatul "National" ..pai cum sa-ti inspire incredere unii care se caca pe ei de frica in fata lui Fane...
Pai cand Fane ii ameninta pe cei din echipa care se duce la mondiale, cum ii numesti tu pe astia de la AGVPS care se ascund in tacere si nu sar sa-i apere pe pescarii care ii reprezinta???... Rusine!!
Aci AGVPS-ul, daca mai are vreo putere si prestigiu, trebuia sa mature pe jos cu Fane si sa-si apere pescarii...
Cum sa mai aiba membrii AGVPS..unii vreme de 50-60 de ani...incredere intr-o structura de nuli care nu e instare sa demoleze definitiv unul ca Fane!!???

Am zis ca, prin prezenta , conducerea AGVPS e decedata si ingropata.... pot aia de la FIPS sa-l puna pe Bentu si presedinte mondial.... tot nimic nu se intampla in tara....
Pe dealta parte Fane e superprezent... cu stilul de mahala si balacareala gretoasa, presarat pe alocuri cu misto-uri (misto..ca la tigani...ca ironie sau satira nu pot numi excesele de inteligenta in limbaj ale lui Fane...) de cacat care nici macar de prostia continuta nu te pot face sa zambesti!

Ca si la alegerile ( prezidentiale, parlamentare, locale ...care vreti voi!!) suntem obligati sa alegem cel mai putin rau dintre mai multe rele!!!

A ajuns circul si balacareala balcanica pana in Mexic!!...Bravo fratilor! Cinste Noua!!!
Aia care stiu mai bine sa ne spuna si noua: mai exista vreun caz similar in lume?

Sus

MesajScris: 03 Apr 2015, 11:46 
Neconectat

truia scrie:
nicuB scrie:
Te doare mintea cand vezi cata prostie si cat tupeu incap in acest om.... Totusi, nu inteleg cum de mai are adepti, unii cu neuroni la purtator.

Care sunt aia cu neuroni Nicule?...da-ne si noua un exemplu ca (sincer...fara nici o ironie!!), nu prea ii cunoastem!
Dar ca sa se puna la socoteala trebuie sa aiba mai multi decat Tica!!!
Tica are exact 21, i-am numarat eu acu 4 ani la Sarulesti.... doar daca intre timp nu i-o mai fi crescut vreunul!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu pot sa le dau numele, ca poate se supara.
Discutam anul trecut acasa la unul din simpatizantii lui Popescu, care la un moment dat a avut o functie in federatie (un om absolut echilibrat si cu capul pe umeri), cum poate sa fie adeptul lui Popescu. Mi-a servit-o pe aia cu intrarea in legalitate a pescuitului, etc. I-am spus ca sunt absolut de acord cu tot ce spune, mai putin cu muppet-ul care e in fruntea federatiei, datorita caruia totul pare o gluma proasta. Mi-a spus ca nu conteaza cine e in fruntea federatiei, ca poate fi schimbat......
I-am spus ca poate asa se vede de la Timisoara, de la Alba cred ca se vede altcumva..........

Sus

MesajScris: 03 Apr 2015, 12:40 
Neconectat

nicuB scrie:
..poate asa se vede de la Timisoara, de la Alba cred ca se vede altcumva..........

Itzic era insurat cu Rashela. Vine pe la ei in vizita Strul... cum nu aveau decat o camera trebuie sa doarma toti trei intr-un pat.
Pe inserate, Strul vorbeste cu o gasca de copii din cartier sa vina pe la miezul noptii si sa strige cat pot de tare la geamul lui Itzic: " Strul ii trage la buci lui Rashela!!"....
Buuun...vine seara...se culca ei...si, pe la miezul noptii cum fusese vorbit, vin copii si incep sa strige in gura mare...
Itzic, cum era banuitor in ceea ce-l priveste pe Strul, sare ca ars din pat si se uita sa vada ce fac Strul si nevasta-sa: amandoi dormea si sforaiau in voie.
Cum copii nu se opreau din strigat, ia Itzic o boata si iese din casa ca sa-i fugareasca pe copii...
Cum iese Itzic pe usa, Strul sare din somn, o trezeste pe Rashela, o cracaneaza bine si se pun pe traba...
Intre timp, dupe ce i-a fugarit pe copii prin tot cartierul, Itzic se intoarce acasa... si, in trecere spre poarta, arunca o privire pe fereastra si ramane uimit de ceea ce vede.... si zice:
"Doamne iarta-ma ca i-am fugarit pe copiii aia.... saracii de ei aveau dreptate: De afara asa se vede!!!" ... :? :? :?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]