hoglet scrie:
cel mai tare de pe toate forumurile!? eu zic ca e omul cu cel mai mult timp liber! oricine stie sa ajusteze cate un leut si sa faca n postari!! daca toti marii astia comercianti ar posta si cate ceva legat de pescuit din care ar s.ar putea invata cate ceva ar fi super pentru forum si pentru pescuit! este un site ceasornicar.ro pe care nu ai dreptul sa postezi anunturi de vanzare daca nu ai la activ minim 50 de discutii legate de domeniul ceasurilor...
ganduri bune!
Nu sunt cel cu "mult timp liber" ci mi-aloc din el multe ore de studiu ale pietii halieutice autohtone cat si modiale...Din pacate,pt. experienta eu am alocat zeci de ani din viata pt. studiu si practica,peste 1MILIARD de lei (in timp) cheltuieli dedicate EXCLUSIV pescuitului,asa ca cineva care vrea lectii in domeniu este binevenit,dar... CONTRA-COST,iar pt. postari pe forumuri,cf. regulamentului de-aici: "...ca sa te incontreze unul si altul care habar n-are sau e <<GIGI CONTRA>>.." mai bine ma lipsesc,ca tot pe gratis e....sa-ti faci nervi si sa pierzi timp degeaba....Fire intinse,si no-ofense....
TOT RESPECTUL !