Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 22:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 22 Apr 2015, 14:54 
Neconectat

Popescutzu scrie :

" Nu organizarea campionatului de pescuit a fost principalul scop al infiintarii federatiei, ci crearea cadrului legal necesar organizarii, administrarii si reglementarii practicarii pescuitului sportiv. In scurt timp federatia va aproba regulamentele de practicare pe fiecare proba sportiva, care, place sau nu, vor deveni legile practicarii pescuitului sportiv in Romania. Recomand calduros incetarea bagatelizarii federatiei, intrucat aceasta pozitie este contraproductiva si face rau in primul rand sportivilor."

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:o

Sus

MesajScris: 28 Apr 2015, 19:53 
Neconectat

Am avut onoarea sa ma sune marele conducator(cica reprezinta pescuitul sportiv si ceva federatie)sa ma avertizeze(a se intelege amenintare) cu ANAF-ul pentru organizarea cupei Bmix!Daca nu gresesc ar trebui sa te duci domnul meu singur la ANAF sa povestesti tu de cupa Baracuda unde mai esti dator cu ceva banuti adica premii!E prima si ultima data cand iti raspund la provocarile tale monami,e jalnic sa cobor la nivelul tau!Pa si Pusi binevoitorul pescarilor din Romania! :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 29 Apr 2015, 09:24 
Neconectat

Mitomane , acum ai inceput sa amemoninti lumea cu ANAF-ul ? :lol: Asta-i deja un semn de agonie si neputinta din partea cooperativei , nu ca ar fi putut ceva vreodata , dar pentru impresia artistica si intimidarea adversarilor ai fi putut sa trimiti "corpul de control" cooperatist sa aplice sanctiunile prevazute de regulamentul cooperatist :lol: :lol: :lol:

Sau acum te pomenesti ca nu mai sunt valabile amenintarile din anii trecuti ? :lol: :lol: :lol:

Popescutzu scrie :

" În atenția deținătorilor sau administratorilor zonelor de pescuit sportiv și a organizatorilor de competiții și manifestări sportive

Pe această cale atenționăm deținătorii de locații destinate practicării pescuitului sportiv că au obligația de a înregistra astfel de amenajări în Registrul Național al Bazelor Sportive, cu respectarea prevederilor Normelor de înregistrare stabilite prin Ordinul Președintelui ANS nr. 223/22.02.2013. Practicarea de activități și manifestări sportive fără a deține Autorizația de funcționare intră sub sancțiunile prevăzute de art. 88 și 89 din Legea nr. 69/2000.
De asemenea persoanele fizice sau juridice care organizează astfel de manifestări sportive, sunt obligate să respecte condițiile prevăzute în statutul și regulamentele Federației Române de pescuit Sportiv, sub sancțiunea prevăzută de art. 88 lit. e) și art. 89 lit.b) din Legea nr. 69/2000. În acest sens, toți organizatorii de astfel de manifestări sunt obligați ca în baza prevederilor Regulamentului de organizare al pescuitului sportiv din România elaborat de FRPS să solicite cu cel puțin 30 de zile înaintea datei desfășurării manifestării sportive pe care urmează a o desfășura, Avizul de conformitate sau Licența de organizare (in cazul structurilor sportive).
Atenționăm asupra faptului că Federația Română de Pescuit Sportiv, în baza prevederilor art. 50 din Legea nr. 69/2000, coroborat cu prevederile art. 7.3 lit. g) din Statut, va monitoriza și controla toate manifestările sportive la nivel național, începând cu 1 ianuarie 2015.

....................................................................................................................................................................................................................

3. În ceea ce privește desfășurarea manifestărilor și competițiilor sportive ce se desfășoară pe teritoriu național, indiferent dacă sunt cu caracter amical sau oficial, acestea intră sub autoritatea de supraveghere și control a Federației Române de Pescuit Sportiv, conform prevederilor exprese ale art. 37 și 50 din Legea nr. 68/2000, coroborat cu prevederile art. 7.3 lit. g) din statutul federației. Pe acestă cale, notificăm organizatorii de manifestări sportive pe ramura de sport pescuit sportiv, următoarele:
- orice maifestare sportivă organizată pe teritoriul României, se va face în conformitate cu prevederile Ststutului și Regulamentelor Federației Române de Pescuit Sportiv, sub sancțiunile prevăzute de art. 87 și următoarele din Legea nr. 69/2000, privind educația fizică și sportul. Nici o manifestare sportivă nu va putea fi desfășurată, fără ca organizatorul să dețină următoarele documente:
a) autorizația de funcționare din care să reiasă faptul că organizatorul este autroizat în condițiile legii pentru organizarea unor astfel de activități;
b) deținării de baze sau unități de practicare a pescuitului sportiv, idiferent că aparțin domeniului public și privat au obligația de a înscrie respectivele obiective în Registru bazelor sportive, conform prevederilor exprese ale art. 78 și următoarelor din Legea nr. 69/2000 privind educația fizică și sportul.
c) organizatorii unor astfel de evenimente/manifestări sportive, vor adresa o solicitare cu cel puțin 15 zile înainte de organizarea acestora Federației Române de Pescuit Sportiv pentru emiterea Avizului sau Licenței de organizare, care va cuprinde:
- c.1 numele sau denumirea organizatorului;
- c.2 locul și data desfășurării manifestației sportive;
- c.3 autorizația de funcționare;
- c.4 acordul deținătorului bazei (unității sportive) din care să reiasă faptul că aceasta îndeplinește condițiile de desfășurare a manifestației sportive, conform mormelor de omologare elaborate de către federația Română de Pescuit Sportiv.

Sa vina militia sa-i aresteze pe toti care nu se supun prevederilor statutului si regulamentului cooperatist !

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Dar oare pe organizatorii prestigioasei competitii "CUPA DE VEST"...de ce nu ia amenintat!"!!! :shock: :shock: :shock:
Sau ei nu se supun noii "Ordini Mondiae" :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Apr 2015, 08:11 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
....am afirmat si la AGA federatiei o spun si aici daca nu se obtine finantare si afiliere se poate pune lacat la federatie .

Afiliere stim cu totii ca nu s-a obtinut, dar cu finantarea cum stati ? S-a pus lacat la federatie sau inca mai functioneaza ? :idea:

Dar pana vine dl. Diaconita sa ne raspunda, de maine incepe un nou eveniment oficial, de mare interes pentru pescarii de rapitor :arrow:

PROBA PESCUIT LA RAPITORI DE PE MAL
-finala nationala 1-2-3 mai 2015

http://frpsc.ro/category/calendar-copetitional/

Stie cineva unde se tine, cine sunt sportivii calificati in finala, cine sunt sponsorii etc etc ? :? :? :?

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Apr 2015, 14:18 
Neconectat

La patru ani de la infiintare, lista sportivilor legitimati de Federatia Romana de Pescuit sportiv se prezinta astfel:

SPORTIVI LEGITIMAȚI
March 30, 2015 by popescu.stefan Leave a Comment

I. CLUBUL SPORTIV CETATE ALBA IULIA
Feminin:
1. Kiss Cătălina
2. Cliuc Ana
Masculin:
1 Aschioapei Florin
2.Bad Florin
3. Becheș Dragoș
4. Mocanu Marcel
5. Cliuc Radu
6. Văidean Ionuț
7. Ghiușan Giți
8. Oprean Gabrilel
9. Olălău Marius

II. CLUBUL SPORTIV MONSTERFISH
1. BALBUZAN HORIA
2. CIGHEAR TIBERIU
3. GURBAN FLORIN
4. HUTULEAC VALENTIN
5. GALATANU MIHAI
6. SWOBODA MARCUS
7. DUMITRESCU GIGI
8. ANDREI ALIN
9. BIRESC ALIN
10. BORCHIN MARIUS

http://frpsc.ro/sportivi-legitimati/

Intrebarea 1: Pentru cele 21 persoane va aloca Ministerul Tineretului si Sportului cei 78.000 lei ?!!
Intrebarea 2: Pentru 21 pescari sportivi legitimati se justifica existenta unei federatii sportive ?!!
Intrebarea 3: Ministerul Tineretului si Sportului cunoaste faptul ca in competitiile neoficiale sunt angrenati un numar de pescari sportivi de cel putin 25 de ori mai mare ?!!
Intrebarea 4: Cat mai dureaza pana ce Ministerul Tineretului si Sportului se va destepta si va retrage avizul de functionare a FRPS ?

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahhahah :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Mai 2015, 06:31 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
diaconitapetru scrie:
....am afirmat si la AGA federatiei o spun si aici daca nu se obtine finantare si afiliere se poate pune lacat la federatie .

Afiliere stim cu totii ca nu s-a obtinut, dar cu finantarea cum stati ? S-a pus lacat la federatie sau inca mai functioneaza ? :idea:

Dar pana vine dl. Diaconita sa ne raspunda, de maine incepe un nou eveniment oficial, de mare interes pentru pescarii de rapitor :arrow:

PROBA PESCUIT LA RAPITORI DE PE MAL
-finala nationala 1-2-3 mai 2015

http://frpsc.ro/category/calendar-copetitional/

Stie cineva unde se tine, cine sunt sportivii calificati in finala, cine sunt sponsorii etc etc ? :? :? :?

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Totul e in aer pana la adunarea din 16 mai.....eu personal am emotii la aceasta adunare
@ ticairlandezu......zi si mie ce sa la reproseze celor de la Timisoara?,poate ca a fost perfect organizat si se vrea prin federatie asa organizare dar........

Sus

MesajScris: 01 Mai 2015, 08:11 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
@ ticairlandezu......zi si mie ce sa la reproseze celor de la Timisoara?,poate ca a fost perfect organizat si se vrea prin federatie asa organizare dar........

Nu e vorba de reprosat...e vorba de amenintat cu ANAF-ul pe cei care organizeaza competitii de tot felul si nu sunt facute cu aprobarea lui Il Prezidente.
Au avut cei de la Timisoara urmatoarele "documente" si autorizatii(sau l-au scuipat intre ochi si i-au dat cu banana in nas) :?: :lol: :lol: :lol:

"3. În ceea ce privește desfășurarea manifestărilor și competițiilor sportive ce se desfășoară pe teritoriu național, indiferent dacă sunt cu caracter amical sau oficial, acestea intră sub autoritatea de supraveghere și control a Federației Române de Pescuit Sportiv, conform prevederilor exprese ale art. 37 și 50 din Legea nr. 68/2000, coroborat cu prevederile art. 7.3 lit. g) din statutul federației. Pe acestă cale, notificăm organizatorii de manifestări sportive pe ramura de sport pescuit sportiv, următoarele:
- orice maifestare sportivă organizată pe teritoriul României, se va face în conformitate cu prevederile Ststutului și Regulamentelor Federației Române de Pescuit Sportiv, sub sancțiunile prevăzute de art. 87 și următoarele din Legea nr. 69/2000, privind educația fizică și sportul. Nici o manifestare sportivă nu va putea fi desfășurată, fără ca organizatorul să dețină următoarele documente:
a) autorizația de funcționare din care să reiasă faptul că organizatorul este autroizat în condițiile legii pentru organizarea unor astfel de activități;
b) deținării de baze sau unități de practicare a pescuitului sportiv, idiferent că aparțin domeniului public și privat au obligația de a înscrie respectivele obiective în Registru bazelor sportive, conform prevederilor exprese ale art. 78 și următoarelor din Legea nr. 69/2000 privind educația fizică și sportul.
c) organizatorii unor astfel de evenimente/manifestări sportive, vor adresa o solicitare cu cel puțin 15 zile înainte de organizarea acestora Federației Române de Pescuit Sportiv pentru emiterea Avizului sau Licenței de organizare, care va cuprinde:
- c.1 numele sau denumirea organizatorului;
- c.2 locul și data desfășurării manifestației sportive;
- c.3 autorizația de funcționare;
- c.4 acordul deținătorului bazei (unității sportive) din care să reiasă faptul că aceasta îndeplinește condițiile de desfășurare a manifestației sportive, conform mormelor de omologare elaborate de către federația Română de Pescuit Sportiv.

Sus

MesajScris: 02 Mai 2015, 07:39 
Neconectat

Aici poate va raspunde Borchim Marius el stie mai bine .......e o discutie inca neterminata cu organizarea concursurilor oficiale si cele neoficiale.....

Sus

MesajScris: 05 Mai 2015, 20:20 
Neconectat

Aud zvonuri ca marele conducator se lauda ca avenit anaful pe mine,stati linistit ca minte!Si cand intreaba ceva minte!
Toti concurentii au primit bon de casa!Nutzule te rog posteaza o poza cu bonu! ;)

Sus

MesajScris: 05 Mai 2015, 22:47 
Neconectat

Nutzule, si bonul de bacsis!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]