Multumesc tuturor pentru felicitari .
A fost un concurs reusit din toatre punctele de vedere , chiar daca vremea nu a tinut in parte cu noi , concentrarea asupra ceea ce trebuia sa facem a facut sa n-o bagam prea mult in seama .
Felicitari Zolt pentru tot ce a insemnat organizarea concursului , este o pista pe care ma voi inscrie intotdeauna primul .
Sa stii ca iti sta mai bine in spate , nu are rost sa te mai bagi sa concurezi
Cand am ajuns acolo , in antrenament , mi-am dat seama ca tot ce stiam eu despre pista nu mai era valabil ,respectiv au aparut ca si pesti de luat in seama pentru a castiga carasul si crapul in detrimentul platicii care era prea mica si cea cu care cu care s-a castigat in anii trecuti , de talie mare , era destul de rara . Din cate am inteles am nimerit chiar in perioada de reproducere . A trebuit sa schimb toate liniile cu care am venit de acasa , am cautat dupa waglere grele , si noroc cu Pandy care m-a salvat cu doua waglere de 20 g , si cu care am pescuit aproape tot concursul .
Deci secretul era sa pescuiesti cu waglere Pandy
Carasii si crapii stateau dupa linia medie de nadire a pistei si pe cum trecea timpul se tot indepartau de mal . Daca in antrenament i-am prins in 30 m , in mansa unu erau la vre-o 35-40 m , iar in mansa a doua am terminat pescuind undeva la 45-50 m .
A fost frumos si o sa mai vin cu placere ori de cate ori se va organiza acolo .
Dragule....un Wagler e al meu !!!!!!!!!!!!!!!!! Ai uitat sa mi-l dai inapoi!!!!!!!!!!!!!! Si ai mai uitat ceva.........................!