Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 23:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 06 Mai 2015, 18:05 
Neconectat

[quote="ticairlandezu"]Prima oara dupa "afilierea" infamei cooperative de la Cancun a aparut si urmatorul "comunicat" oficial

Popescutzu scrie:

În atenția celor care se erijează în organizatori de competiții și selectioneri loturi naționale
May 6, 2015 by popescu.stefan

Pe această cale atenționez pe cei care se erijază în organizatori de competiții de pescuit sportiv și selectioneri de loturi reprezentative, că se expun rigorilor legii.
Federația Română de Pescuit Sportiv monitorizează toate competițiile de pescuit sportiv și sesizează Direcțiile finațelor publice județene să verifice legalitatea organizării acestora.
De asemenea atenționează pe cei care selecționează așa zise loturi naționale în vederea participării la Campionatele Mondiale organizate sub egida CIPS, că se supun sanctiunilor prevăzute de Codul Penal. Ministerul Tineretului și Sportului a notificat CIPS cu privire la dreptul exclusiv al FRPS de a selectiona și asigura participarea echipelor reprezentative care să reprezinte România la competițiile sportive internaționale oficiale. Faptul că[color=#000000]
CIPS a amânat afilierea federației,

Da o sa amane hooohoooo,te ajut stai linistit! :D

Sus

MesajScris: 06 Mai 2015, 18:54 
Neconectat
Moderator global

Domnule Diaconita,
Deoarece sprijiniti si ajutati acest personaj sa ne impiedice pe noi sa participam la concursuri si mai si publicati tot felul de documente prin care vreti sa ne aratati muschii, dar pe de o parte si concurati alaturi de noi la concursuri open, va solicit respectuos sa nu mai postati nimic in legatura cu federatia pe acest forum. Daca nu va conformati o sa va banez. Multumesc anticipat.

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 05:11 
Neconectat

Eu sincer va spun ca am incercat sa ma abtin cat mai mult, sa nu-i dau apa la moara...dar asta chiar nu termina!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Nu ne ERIJAM in nimic, SUNTEM O MANA DE OAMENI CARE FACEM CEVA PENTRU PESCUITUL DE COMPETITIE din cadrul Campionatul AGVPS ! Noi organizam concursurile la care participa cei mai buni pescari din tara si nu numai. Iar loturile care reprezinta AGVPS la Mondiale sunt atent selectionate si coordonate de pescari cu experienta competitionala mare si pescari care au demonstrat pe pistele de concurs!

PS. Asta care se E R I J E A Z A ....in marele conducator al pescarilor din Romania .......CINE-I ???????? :?: :oops: :?:

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 06:41 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Eu sincer va spun ca am incercat sa ma abtin cat mai mult, sa nu-i dau apa la moara...dar asta chiar nu termina!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Nu ne ERIJAM in nimic, SUNTEM O MANA DE OAMENI CARE FACEM CEVA PENTRU PESCUITUL DE COMPETITIE din cadrul Campionatul AGVPS ! Noi organizam concursurile la care participa cei mai buni pescari din tara si nu numai. Iar loturile care reprezinta AGVPS la Mondiale sunt atent selectionate si coordonate de pescari cu experienta competitionala mare si pescari care au demonstrat pe pistele de concurs!

PS. Asta care se E R I J E A Z A ....in marele conducator al pescarilor din Romania .......CINE-I ???????? :?: :oops: :?:

Asa doamna Vera si eu cred ca ajunge de atâta abureala si pierdere de timp.
bravo Andrei,piciorul in prag. :D

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 08:13 
Neconectat

Petre, eu nu pot sa cred ca tu esti de acord cu asa ceva!!!
Daca da, atunci cu parere de rau: are dreptate Micutu'!!!! :shock: :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 08:32 
Neconectat
Moderator global

Am inteles ca la sfarsit de saptamana organizezi un concurs la Sarulesti. Astept sa vad poze cu bonurile fiscale si premiile fiscalizate. Multumesc.

Ps. Mai bine pazestete ca poate iti face si tie plangere presidente sau altcineva :)

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 08:47 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Popescutzu scrie:

În atenția celor care se erijează în organizatori de competiții și selectioneri loturi naționale
May 6, 2015 by popescu.stefan

Pe această cale atenționez pe cei care se erijază în organizatori de competiții de pescuit sportiv și selectioneri de loturi reprezentative, că se expun rigorilor legii.
Federația Română de Pescuit Sportiv monitorizează toate competițiile de pescuit sportiv și sesizează Direcțiile finațelor publice județene să verifice legalitatea organizării acestora.
De asemenea atenționează pe cei care selecționează așa zise loturi naționale în vederea participării la Campionatele Mondiale organizate sub egida CIPS, că se supun sanctiunilor prevăzute de Codul Penal. Ministerul Tineretului și Sportului a notificat CIPS cu privire la dreptul exclusiv al FRPS de a selectiona și asigura participarea echipelor reprezentative care să reprezinte România la competițiile sportive internaționale oficiale. Faptul că CIPS a amânat afilierea federației, nu reduce aceste competențe ale federației. [color=#FF0000]În decizia CIPS de la Congresul de la Cancun, nu s-a specificat așa cum s-a făcut cu un an în urmă, că AGVPSR rămâne membru cu drepturi depline.

We wrote letters to the Minister of Sports of Romania; we have her reply recognising the newly founded organisation as representative. There is not yet definitive solution because this decision is now under the appeal in the Highest Court of Romania, so the Presidium pro-poses you to wait the decision of the Highest Court in this process.

Unfortunately, the feud between the Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania (AGVPS), which is actually member of CIPS, and the new Romanian Federation, the Romanian Sport Fishing Federation (FRPS) is not over yet.
In this regard, we have recently received from FRPS the sentence of the Court of appeal of Bucharest – Financial and Administration Department, which is delivered in folders and which will be discussed later.

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahah :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 08:48 
Neconectat

Stati linistiti ca sesizari se pot face si pentru concursurile tinute de fane&co, si o sa se faca!!! Asta ca sa vada si ei ce misto e sa vrei sa faci ceva frumos pentru oameni si sa vina unii in uniforme si sa futa meciul pe malul apei. Ca nu e placut sa vina o turma de recuperatori anaf si sa deranjeze fiecare concurent pt a vedea bonurile fiscale. Ca alea trebuie tinute la purtator, nu la organizator!

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 09:19 
Neconectat

Muje poponel si la adeptii tai care sunt de acord cu tine! :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 07 Mai 2015, 09:22 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Am inteles ca la sfarsit de saptamana organizezi un concurs la Sarulesti. Astept sa vad poze cu bonurile fiscale si premiile fiscalizate. Multumesc.

Ps. Mai bine pazestete ca poate iti face si tie plangere presidente sau altcineva :)

Da eu nu cred ca Diaconita posteaza prostiile federale! ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]