Veronica Ispas scrie:
Fazele judetene Nu s-au scos! S-a renuntat doar la interjudetene , pt ca erau zone in care batalia era f mare iar in altele nu erau concurenti!
In finala B se califica din fiecare judet primi 4 clasati !
Ooooo dar ce repede ne-ati depistat
.
Multumim de lamuriri
!
Dar sa stiti ca eu nu am spus ca s-au scos fazele
judetene. Am spus ca s-au scos fazele
locale si
interjudetene.
D-le Mihut eu zic ca daca exista un regulament e bine sa-l respectam. Si daca colegii de la Bihor au reinventat fazele locale, asta este, no coment... dansii fac ce doresc.
Dar in regulament la Cap I, Art.3 se mentioneaza doar de fazele judetene, finala B si finala A. Nu se mentioneaza
absolut nimic de faza locala. Aceasta a fost valabila pana in 2012 inclusiv.
Dar ce mai conteaza, au avut si baietii un antrenament pe Les la caras si ceva ciortan, s-au distrat, au pescuit, s-au simtit bine.
P.S. Nu pot sa posteze tot regulamentul ca are 14 pagini in World. Postez doar ce ne intereseaza.
Art.3. Prevederile prezentului regulament sunt obligatorii pentru organizarea şi desfăşurarea tuturor concursurilor pe categori din cadrul Campionatului naţional de pescuit sportiv staţionar organizat de AGVPS din România.
Fazele Campionatului National - seniori :
a) Faza judeteana ( asociatii )
– 2 manse a cate 4 ore – una tematica + una pescuit liber ; obletele puncteaza in ambele manse
- Se califica primi 4 clasati cu exceptia divizionarilor B si A.
b) Finala B
– 1 antrenament official obligatoriu
- 2 manse a cate 4 ore – una tematica + una pescuit liber obletele puncteaza in ambele manse.
- Participa 15 div. B din anul precedent (2012) + primi 4 clasati de la fiecare judet.
- Se califica in Finala A primii 24 clasati din B.
-
c) Finala A
- 39 concurenti ( 15div A + 24 din B )- 3 sectoare a cate 13 concurenti/sector sau 15 din A + 21 din B – 3sect/12
- – 1 antrenament official obligatoriu
- 3 manse a cate 4 ore – 2 tematice + una pescuit liber; obletele puncteaza in toate mansele.
- Raman in A – primii 15 clasati ; in B raman urmatorii 15 clasati iar ultimii 9 clasati se intorc la calificarile judetene.
- Sau raman in A 15 si 21 in B
Fazele finale ale categoriilor: U 18 baieti si fete ; U23 baieti si fete ; senioare ; veterani si seniori se vor desfăşura pe durata a 3 manşe ( 2 tematice +1 liber ), în 3 zile, durata unei manşe fiind de 4 ore ; obletele puncteaza in toate mansele !.
Fazele finale ale categoriilor: U 14 fete si baieti se vor desfasura pe durata a 2 manse de 3 ore ; pescuit liber .
Categoriile U14 baieti + fete; U18 baieti si fete; U23 baieti si fete ; senioare si veterani vor participa direct in faza finala a Campionatului National !