Felicitari Tica!!!
Nu pentru mondiale ca suntem in nestiinta totala ci pentru ca ati legalizat homosexul dosnic!
Bine ati venit in clubul celor care se fut in cur cu certificatul de casatorie in mana!!!
Pe vremuri zicala era valabila si la noi dar se referea la fetele mari si la cu totul alta gaura penetrabila!!!
Pentru curiosi (sau amatori...Doamne fereste!!) uitati lista tarilor in care libertatea si democratia au triumfat asupra heterosexualitatii:
Olanda(2001), Belgia (2003), Spania (2005), Norvegia (2009), Suedia (2009), Portugalia( 2010), Islanda (2010), Danemarca(2012), Franta (2013),
UK (2014), Malta (2014),Luxemburg (2015), Finlanda (2017!!
...au dat legea dar inca nu si-au facut rost de alifie!! ..asa ca intra in vigoare peste 2 ani!!)... si, intr-un final glorios Irlanda (2015!!!) ...Bravooooooooooooo!!!
Cum era si firesc: Campioana Mondiala (undisputed!!) este Olanda!!...acolo nici cainii care nu se fut in cur nu au pedigree!!!
Pentru a nu fi luati prin surprindere si ca sa fim pregatiti de marele event propun sa schimbam inca de pe acum numele oraselor astfel:
Amsterdam in Sodoma, Rotterdam in Gomora....
Nota Bene 1: Ce argument (in afar de cativa pari pe spinare) pot sa-i aduc eu fie-mi care imi zice ca nu poti fi cu adevarat "cool" daca nu esti gay???
Nota Bene 2: Ticaaa!!!...Fata naroado ai grija ca esti in primejdie maxima: ce drac' te faci daca vine Fane si te ia de nevasta?... Nu-ti mai ramane decat sa te inscrii in federatie ca n-ai de ales!!!
Nata Bene 3: radem noi, radem!!...dar purceaua e moarta in cotet !!
... maine poimaine, daca nu te futi in cur, nu-ti dau astia nici permis de pescuit!!!
Sa ne fie de bine!