Daniel, nu te gandi ca sunt cine stie ce scule... din contra, sunt niste ochelari ieftini (pret intre 60 si 70 RON) care s-au gasit peste tot prin magazine acum vreo 2 ani.
Dar eu ii folosesc de ani de zile si, din tot ce am incercat, imi vin cel mai bine pe nas si ma simt cel mai confortabil la ochi!
La banii astia au de toate: toate protectiile UV, lentila polarizata, stabilizator de lumina... sunt foarte OK!
Au chiar si o garnitura pentru aerare ....
Lentila asta maro clara ( ca e si una difuza care se numeste simplu "maro" sau "brown") asa se cheama: amber.... e doar un nume... nu-mi plac alte culori (fumuriu, negru, galben, albastru, rosu) ma deranjaza la ochi!
Uite ce zice producatorul de lentile:
Brown: Absorbs bright light and prevents fatigue
Grey: Gives a dampening effect on very clear days
Yellow: Gives a luminescent effect when fishing at night or in dark days
Amber: Absorbs blue light and enhanceses contrast. You can see your lure much better this way.
Asa de mult m-am obisnuit cu ei ca ii port peste tot... adica ii purtam, asta pana alaltaieri cand mi-am pus curul pe ei!!
Mai apar prin cateva magazine online dar toate stocurile sunt epuizate... am postat anuntul in nadejdea ca poate o mai fi ramas vreo pereche ratacita pe la colegii nostri care au magazine de pescuit...