Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 13:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 156 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2015
MesajScris: 28 Mai 2015, 14:02 
Neconectat

Truya go to Danube Bridge for a week will earn money for the race :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 14:23 
Neconectat

adi suciu scrie:
1.Primul lucru si cel mai important : TRAGEREA LA SORTI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cam greu sa te bati cu Bodocan la proba „tragere la sorti” :D

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 14:42 
1.LUPEI DANIEL
2.NECREALA MARCEL
3.BODOCAN TUDOR
4.LUCESCU COSTEL
5.DOBREAN BOGDAN
6.DOBREAN TEOFIL
7.PALCAU FLORIN
8.KARACSONY ATTILA
9.NICOLAU CATALIN
10.DOBROMIR DOBREV
11.PLAMEN DANAILOV
12.MATEESCU C-TIN
13.NIKOLAY GEORGIEV
14.IVANOV IVO
15.STEFAN MARIAN
16.POLGAR JANOS
17.POIANA DORU
18.DANCIU SILVIU
19.SUCIU ADRIAN
20.BILAN DORU
21.BOLDEA ALIN
22.COJOCARU FLORIN
23.BARBU COSMIN
24.BILTAC EUGEN
25.MOCAN SERGIU
26.GHIOGHIU ANDREI
27.BENZAR ZSOLT
28.OTEL CONSTANTIN
29.ONITA EUGEN
30.ROSSI TINO
31.RANCU TIBERIU
32.IMREH CSABA
33.SABAU SAVINEL
34.CVETANOV SVETOSLAV
35.GAVAN ALEX
36.ENENBERG PETTER
37.CAUTIS RAUL

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 15:37 
Neconectat

Cupa Apulum 2014-32 concurenți cu regulament fips......
Eu din salarul meu am făcut eforturi foarte mari (unii risca familia,divorturi) sa merg la toate cele trei concursuri de pe Doripesco 4 si macar am pretenția pe banii mei sa nu fiu numit carne de tun,sunt in primul rand un om....fara "noi carnea de tun" cred ca aceste concursuri nu mai aveau loc.
Toți merg acolo sa câștige dar premii se acorda doar primilor 5.....asta este......unii câștiga câteodată,alții deloc....
Sunt si voi rămâne adeptul a tot ceea ce e nou......votez si pentru propunerea lui Marcel- feeder,match,rubi etc pe aceeasi pista-de ce nu?
Fara resentimente-este doar opinia mea.
:) :) :)

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 18:11 
Neconectat

Cataline, stii care e metoda castigatoare dintre cele trei? O sa aflii...dar...dupa concurs, iar la anul nu o sa mai fie la fel...chiar loterie.
Sunt de acord ca problema financiara este principala cauza a neparticiparii la competitii (vezi cati sunt inscrisi la Cupa Maver de anul acesta), dar subscriu si la ceea ce a spus Adi...este o proba in plus de trecut in acest concurs, destul de grea pt cei care nu au unde sa se antreneze in acest stil de pescuit.

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 20:44 
Neconectat

[quote="adi suciu"

si acum sa vedem ce ar putea sa faca diferenta :

1.Primul lucru si cel mai important : TRAGEREA LA SORTI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2. Marea GASELNITA care face diferenta si la care se rezuma tot "concursul" : ce CULOARE sa aiba pasta si din ce s-o preparam , variatiuni pe tema fixa , o intreaga filozofie a prepararii pastei , punga argintie si sticluta magica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce sa bagam in ea , cu verzala sau fara verzala :lol: :lol: :lol: , mai moale sau mai tare , restul nu mai conteaza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: la asta se limiteaza TOT !!!!!!!!!!!
.[/quote]

1.un regulament Fips ar face acest lucru și mai important ( părerea mea)
2.în general la noi pescarii din România, nada este cel mai important lucru ( la unii pescuitul se rezuma la nada). Când cineva câștiga un concurs primele întrebări sunt: ce nada o dat? Ce culoare? Ce aditiv? Etc. Nimeni nu vorbește de prezentare ( nu degeaba au alții 10 kituri pe suport), de întreținere, de cum sa te lestezi, de cum trebuie sa ajungă viul în apa, de grosimea la forfac, etc. La noi aditivu frate! Ala contează! :lol: Cine are impresia ca a făcut un rezultat bun strict din cauza mirosului nazii sau al aditivului de cine știe ce aroma este din punctul meu de vedere cel puțin naiv! FARA SUPARARE!
PS: și eu sunt pentru eliminarea peletelor și a pastei! Și eu vreau Fips

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 21:28 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
[quote="adi suciu"

si acum sa vedem ce ar putea sa faca diferenta :

2. Marea GASELNITA care face diferenta si la care se rezuma tot "concursul" : ce CULOARE sa aiba pasta si din ce s-o preparam , variatiuni pe tema fixa , o intreaga filozofie a prepararii pastei , punga argintie si sticluta magica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce sa bagam in ea , cu verzala sau fara verzala :lol: :lol: :lol: , mai moale sau mai tare , restul nu mai conteaza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: la asta se limiteaza TOT !!!!!!!!!!!
.

1.un regulament Fips ar face acest lucru și mai important ( părerea mea)
2.în general la noi pescarii din România, nada este cel mai important lucru ( la unii pescuitul se rezuma la nada). Când cineva câștiga un concurs primele întrebări sunt: ce nada o dat? Ce culoare? Ce aditiv? Etc. Nimeni nu vorbește de prezentare ( nu degeaba au alții 10 kituri pe suport), de întreținere, de cum sa te lestezi, de cum trebuie sa ajungă viul în apa, de grosimea la forfac, etc. La noi aditivu frate! Ala contează! :lol: Cine are impresia ca a făcut un rezultat bun strict din cauza mirosului nazii sau al aditivului de cine știe ce aroma este din punctul meu de vedere cel puțin naiv! FARA SUPARARE!
PS: și eu sunt pentru eliminarea peletelor și a pastei! Și eu vreau Fips[/quote]

Nota 10+ !!!

Ultima oară modificat de stanciutoni pe 28 Mai 2015, 21:30, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 21:30 
Neconectat

Sunt total de acord cu doru! (mai putin PS-ul :lol: :lol: ).

Pescuitul la pasta este CEA MAI IEFTINA VARIANTA pentru Doripesco! Pe langa asta, este stilul de pescuit cel mai usor de invatat si aplicat, si astfel, alocand putina atentie detaliilor cu adevarat importante, orice participant are sanse! Ca exemplu pot sa vi-l dau pe subsemnatul la ultimul concurs de pe aceasta balta... a fost al 2lea pescuit la meu la pasta! Si am pescuit pe doua standuri medii, nu am avut nici cap, nici antecap de sector si nici un stand renumit. Tot concursul a costat sub 1200 de lei, in conditiile in care am venit 2 in masina, dar nu am facut rabat de la mancare, bere sau tigari.
:idea: :idea:

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 22:15 
Neconectat
Moderator global

alex gavan scrie:
Sunt total de acord cu doru! (mai putin PS-ul :lol: :lol: ).

Pescuitul la pasta este CEA MAI IEFTINA VARIANTA pentru Doripesco! Pe langa asta, este stilul de pescuit cel mai usor de invatat si aplicat, si astfel, alocand putina atentie detaliilor cu adevarat importante, orice participant are sanse! Ca exemplu pot sa vi-l dau pe subsemnatul la ultimul concurs de pe aceasta balta... a fost al 2lea pescuit la meu la pasta! Si am pescuit pe doua standuri medii, nu am avut nici cap, nici antecap de sector si nici un stand renumit. Tot concursul a costat sub 1200 de lei, in conditiile in care am venit 2 in masina, dar nu am facut rabat de la mancare, bere sau tigari.
:idea: :idea:

La's ca-ti trece :lol: si eu la primul meu concurs cu pasta al facut locul 2 la general la Cupa Maver . La concursurile urmatoare am constatat " accidentul " .... asa ca .... rabdare si tutun :lol: :lol: iti revii dupa concursul asta :lol: :lol: :lol:
Poate n-ai avut standuri dar ai avut ..... consilier :lol: :lol: acelasi pe care l-am avut si eu cand am facut acel loc 2 ........ si culmea ironiei , consilierul o dato-n bara de fiecare data . Deci asteapta-te sa fii pe cont propriu de data asta :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 22:30 
Neconectat

Eu sunt de acord cu tot ce zice Adi in postarea aia lunga. Pescuitul la pasta duce la decesul adevaratului spirit al pescuitului la rubeziana... Pewla finete, pewla tehnica...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 156 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]