Pescuit Stationar

Acum este 17 Noi 2024, 13:30

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cumpar Ochelari Strike Pro Wave
MesajScris: 28 Mai 2015, 11:35 
Neconectat

Mo...asa zice asta care face recenzia.... desi pe la sfarsit zice ca dupa un an nu si-a dat inca seama daca lentilele sunt din sticla sau din plastic?
Pai atunci scuze, daca nici atata lucru nu stie , cum sa mai crezi in rcenzia lui?
In fine...daca imi face Imparatul rost de o pereche moca..ma angajez sa-i port un an de zile si daca imi plac ii platesc dupa aia....
O sa-i zic sa-mi aduca unii la Maver...ii probez si vad eu!!
Tu vorbesti din auzite sau i-ai incercat deja?
Eu m-am saturat de teleshopping-uri care ba iti repara zgarieturile de pe masina de nu se vad ba iti lungesc maciuca de doua ori... si cu acelasi produs minune le fac pe amandoua!!
Tu crezi ca asta care a scris articolul l-a scris moca sau dezinteresat?
Nu mai cred nimic pana nu vad.... si 100 de euro pe o pereche de ochelari nu dau pana nu-i pun pe ochi!!!
Stii ca nu ma zgarcesc cand e vorba de pescuit...din contra!!
Am tot felul de ochelari pe acasa...de-aia de multi bani care vin cu carticele in 3 volume si cu un snop de etichete agatate peste tot pe unde se poate... plus certificate si instructiuni de utilizare ( de parca ar fi nava cosmica nu ochelari!!)... si cu 3-4 cutii si scatule care se baga una in alta!!!
In mare majoritate sunt insa ochelari de pus pe cap cand mergi la discoteca nu ochelari de pus pe ochi la pescuit... Din tot ce am incercat astia de care zic mi s-au potrivit cel mai bine... adio conjunctivite si capul cat banita dupa 6 ore de belit ochii in balta....

Ultima oară modificat de truia pe 28 Mai 2015, 21:53, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 17:49 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Lasati prostiile si luativa niste ochelari calumea. Studiati:

http://www.wsbteam.com/diverse/review-o ... -cameleon/

Dupa multe cautari si perechi de ochelari schimbati, si eu tot la acestia m-am oprit......la fel ca si in review, mi-ar fi placut sa fie o idee mai deschisi, iar in privinta lentilei, nu cred ca este sticla deoarece ar fi fost mult mai grei, grosimea acesteia fiind mai mare decat la ochelarii de soare "normali".

Imagine

Imagine

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 18:03 
Neconectat

schumi scrie:
mi-ar fi placut sa fie o idee mai deschisi

Cei din imagine sunt cu lentila neagra ?

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 19:14 
Neconectat

stanciutoni scrie:
schumi scrie:
mi-ar fi placut sa fie o idee mai deschisi

Cei din imagine sunt cu lentila neagra ?

Nu exista decat o varianta, lentila fiind maro, dar o nuanta putin mai inchisa decat culoarea clasica pe care o gasim la majoritatea ochelarilor.......in poze era destul de multa lumina, si s-au inchis si mai mult la culoare.

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 21:26 
Neconectat

truio, i-am vazut. Sunt lentile de plastic, sunt mega smecheri. Unul din modelele de la Julbo este purtat de majoritatea alpinistilor de top ( http://www.himalaya.ro/ro/produs/ochela ... rc-4--993/ ) si nu e atat de scump ca Explorer. Dar ce ma mira este ca nu ai auzit de Julbo in domeniul ochelarilor pt outdoor...

Sus

MesajScris: 28 Mai 2015, 21:45 
Neconectat

Am auzit fratie...si de Julbo, si de Randolph, si de Galaxy, si de ESS, si de Oakley, si de Revision sau Smith Optics Elite si mai ales de Wiley-X ...
Dar nu mai iau ochelari pana nu-i pun pe ochi...pot sa fie si Rols Royce!!! (dac-o exista asa ceva)..poate sa-i poarte toata armata americana si MOSAD-ul, ba chiar si Obama sau Iuri Gagarin!!....daca-i poarta Putin ii iau imediat, ca am incredere!!! :lol: :lol: ...cat despre alpinisti mi se rupe: ce crezi ca se pricepe vreunul la pescuit!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Din pacate nimeni nu aduce in magazine ochelari de 100 de euro ca sa-i incerce lumea...cel putin nu la noi...
Si nici nu am timp sa merg prin alte parti ca sa incerc ochelari... dar daca ii ai tu in magazin o sa-i incerc cand vin pe la tine!! :lol: :lol:
Intrebare: i-ai vazut sau ai pescuit cu ei?...una e sa stai cu ei 1 minut alta 10 ore...
Or fi buni daca zici tu... poate o sa am ocazia sa-i incerc pe undeva.
Din poze nu pot sa-mi dau seama daca lentila e prea inchisa sau nu...
Pana atunci eu tot pe astia de la Strike Pro ii vreau.... ma simt eu bine cu ei.... nu poti sa te caci in gusturile omului!!
Daca gasesc imi iau 5 perechi!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]