[quote="adi suciu"
si acum sa vedem ce ar putea sa faca diferenta :
1.Primul lucru si cel mai important :
TRAGEREA LA SORTI 2. Marea GASELNITA care face diferenta si la care se rezuma tot "concursul" : ce CULOARE sa aiba pasta si din ce s-o preparam , variatiuni pe tema fixa , o intreaga filozofie a prepararii pastei , punga argintie si sticluta magica ce sa bagam in ea , cu verzala sau fara verzala , mai moale sau mai tare , restul nu mai conteaza
la asta se limiteaza TOT !!!!!!!!!!!
.[/quote]
1.un regulament Fips ar face acest lucru și mai important ( părerea mea)
2.în general la noi pescarii din România, nada este cel mai important lucru ( la unii pescuitul se rezuma la nada). Când cineva câștiga un concurs primele întrebări sunt: ce nada o dat? Ce culoare? Ce aditiv? Etc. Nimeni nu vorbește de prezentare ( nu degeaba au alții 10 kituri pe suport), de întreținere, de cum sa te lestezi, de cum trebuie sa ajungă viul în apa, de grosimea la forfac, etc. La noi aditivu frate! Ala contează!
Cine are impresia ca a făcut un rezultat bun strict din cauza mirosului nazii sau al aditivului de cine știe ce aroma este din punctul meu de vedere cel puțin naiv! FARA SUPARARE!
PS: și eu sunt pentru eliminarea peletelor și a pastei! Și eu vreau Fips