PENTRU AMATORII DE COMPETIŢII ŞI CAMPIONATE MONDIALE
JUNE 2, 2015 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Pe data de 30-31 mai 2015, la Sibiu a avut loc Congresul AGVPSR, care printre altele zice că reprezintă pescuitul sportiv din România. Printre invitaţi a fost şi Ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Gabriela Szabo. Invitată să ia cuvântul, spre stupefacţia aşa zişilor reprezentanţi ai pescuitului sportiv înregimentaţi în AGVPSR, Ministrul le-a recomandat să se afilieze la fFderaţia Română de Pescuit Sportiv.
Oare de ce se trece sub tăcere acest punct de vedere oficial exprimat în plin Congres? Aviz amatorilor.
ASTA SCRIE si imi scrie mie popescu pe net !
Dragilor , eu am fost la congres, am luat cuvantul, am participat pana la final ...dar pe doamna Szabo nu am vazut-o. Nici macar o hartie din partea ei nu s-a citit. Au fost tot felul de senatori si deputati, vanatori. dar asta fabuleaza intr-un hal fara de hal
!!!! Imi pare rau de el , dar sa ajunga pana aici.....! Eu am facut f multe poze si eu si Mugurel...le punem la dispozitie tuturor, dar pe doamna Szabo nu o sa o gaseasca nimeni ...pt ca nu a participat la congres. Avem martori vreo 200 de delegati. Daca toti am fost orbi si doar popescul a vazut-o acolo , el neparticipand...ASTA E !