PROGRAMUL CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV PROBELE STAȚIONAR ȘI FEEDER July 20, 2015 by popescu.stefan Leave a Comment
1. Vineri 24 iulie 2015:
- ora 8-10 sorirea delegațiilor cluburilor participante, cazarea sportivilor și oficialilor
- ora 10 -15, antrenament oficial pe pista de concurs.
- ora 15,30, deschiderea oficială, ridicarea drapelului național, intonarea imnului, salutul adresat delegaților și sportivilor de către autoritățile publice locale.
- ora 19, Ședința tehnică, tragerea la sorți a ordinii de extragere a stadurilor
ora 19,30 cina
2. Sâmbătă 25 iulie 2915:
- ora 7, micul dejun
- ora 7,30 tragerea la sorți a standurilor
- ora 8, ocuparea locurilor de concurs și pregătirea tehnică
- ora 9,50 nădirea grea
- ora 10, startul competiției
- ora 13,55 semnal de ultimele 5 minute pentru staționar
-ora 14, semnal încheiere proba staționar
- 14-15 cântar oficial
- ora 14,55 semnal pentru ultimele 5 minute de competiție pentru feeder
- ora 15, semnalul de încetare a manșei I.
- ora 15- 16, cântarul oficial
Ora 16,15 masa de prânz
Ora 19, Tragerea la sorți a ordinii de extragere a standurilor pentru manșa a doua.
Duminică 26 iulie 2015:
- ora 7, micul dejun
- ora 7,30 tragerea la sorți a standurilor
- ora 8, ocuparea locurilor de concurs
- ora 9,50 nădirea grea
- ora 10, startul manșei a II-a
-ora 13,55 semnal ultimele 5 minute pentru proba staționar
- ora 14 semnal încheiere competiție staționar
- ora 14-15 cântar oficial staționar
- ora 14,55 semnal pentru ultimele 5 minute de competiție
- ora 15, semnalul de terminare a competiției.
- ora 15- 16, cântarul oficial proba feeder
- ora 16,30, premierea câștigătorilor și acordarea titlurilor de Campioni Național pe anul 2015 la feeder și staționar (masculin și feminin), urmată de conferința de presă și masa festivă.
Ora 18, închiderea competiției și plecarea delegațiilor cluburilor sportive.
NOTĂ. Competiția se desfășoară în conformitate cu Regulamentul de organizare și practicare a pescuitului sportiv din România și a regulamentelor internaționale pentru aceste probe sportive. Pe toată durata competiției este interzis consumul de alcool!!!!! Vai dejeaba ziceti ca omul nu face nimika, eu zic ca trebuie impaiat ca sa vada si generatiile viitoare ce conducator brav am avut! Imi place mult treaba cu conferinta de presa!
|