Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 04:44

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 60 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CAMPIONATUL MONDIAL CLUBURI 2015 - ZILINA - SLOVACIA
MesajScris: 27 Iul 2015, 06:03 
Neconectat

Felicitari Energo!

Sus

MesajScris: 27 Iul 2015, 08:07 
Neconectat

Bah, sunteti nebuuni!!!! :lol: Felicitarile mele ;) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 27 Iul 2015, 10:26 
Neconectat

Binee baietii!!! :D :D
Felicitari echipei!!! 8-) 8-)

Sus

MesajScris: 27 Iul 2015, 11:40 
Neconectat

Felicitari baieti !
Incet dar sigur ne apropiem de podium !!!

Sus

MesajScris: 27 Iul 2015, 12:30 
Neconectat

Multumim tuturor pentru felicitari ,un concurs care ne-a epuizat pe toti 100% ,foarte greu pentru mine personal a fost cea mai grea saptamana, atat la antrenamente cat si in concurs dar una peste alta super fain .
Vreau sa le multumesc colegilor care au muncit din greu pentru a atinge locul 4, la mustata de englezi (vulpile batrane in frunte cu Schotthorne care au speculat la maxim ).
Multumesc Benzar fara de care acest rezultat era imposibil ;) si mersi Vasile si Ovi pentru suportul din spate in cele doua manse ;)
Multumim Energofish pentru tot !

Ultima oară modificat de pami pe 28 Iul 2015, 08:00, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 27 Iul 2015, 14:43 
Neconectat

Felicitari pt locul obtinut si pt rezistenta de care ati dat dovada !!!

Sus

MesajScris: 27 Iul 2015, 14:54 
Neconectat

Felicitari baieti,poate data viitoare o sa fie locul intai.

Sus

MesajScris: 27 Iul 2015, 19:15 
Neconectat

Felicitari Energo-Team
Imi pare sincer rau ca nu a fost medalie de bronz,am fost acolo si am crezut ca este posibil acest loc.
Respect Zolt pt cum ai gandit totul si mai ales pt increderea ca aveti cea mai buna nada de la acest mondial,si eu cred acelasi lucru pt ca am vazut cu ce se pescuia aproape in fiecare stand si pot spune ca a fost extrem de bine gandita.
Nu pot sa uit cand ai spus fiecaruia dintre colegi tai ca pestele se afla acolo si doar trebuie gasita solutia optima de al pescui,imi pare rau ca nu am fost mai multi romani acolo pt ca singurul lucru care ne lipseste inca este INCREDEREA,sunt absolut convins ca daca in spatele fiecaruia exista o persoana care sa ajute si sa transmita aceasta incredere in timpul mansei medalia de bronz era poate putin pt voi.
Vreau sa-i felicit pe fiecare in parte si va rog sa nu considerati aceasta un clasament al echipei ci doar o enumerare simpla si la obiect,
-felicitari Andrei pt locul 1 si felicitari pt locul 9 din mansa secunda unde poate nu se stie dar ai rupt 2 rubensiene ,momente extrem de dificile,ai prins peste 6 kg de peste....necaz mare pt intreaga echipa si pt mine ca nu ai resit sa te apropii de rezultatul primei manse.
-felicitari Vuc pt ambele manse ,cu regretul ca nu ai reusit sa afli solutia cea mai buna pt mansa a II-a,sunt sigur ca ai avut peste mult acolo,felicitari ca ai tras de tine totusi si nu te-ai lasat :)
-felicitari Zolt si aici nu prea am comentarii...singuranta ca ai peste in fata si ca il poti pescui corect m-a cucerit.
-felicitari Pami si imi pare rau ca in prima mansa si eu si tu am dormit putin,incredere in unele momente ne-a lipsit,am sta in majoritatea timpului in spatele tau si am vazut evolutia ta,in mansa a II-a am avut timp sa corectezi cate ceva si sa reusesti un rezultat bun.
-felicitari Zolti imi pare rau ca nu ai avut un om in spate care sa te ajute,conta foarte mult si regret enorm ca nu am fost mai multi acolo
-felicitari Attila ,regret enorm ca pt tine mansa I-a s-a terminat prea repede,cred ca in cele aproape 2 ore ramase din aceasta mansa a-i fi reusit sa corectezi pescuitul si sa fi aproape de restul colegilor.
Cine este curios va pot explica ca au lipsit exact 2 pesti pt medalia de bronz,un scobar mare pierdut de Zolt la rama minciogului cand mai erau 15 secunde,si un morunas mic care sa-l salte peste englez la Zolti,da greu de crezut dar asa am fi avut cu 2 puncte mai putin si englezi cu 2 mai mult....offff,doar 2 pesti.
Sunteti si aratati ca o echipa unita si extraordinara,felicitari inca odata.

Sus

MesajScris: 27 Iul 2015, 19:26 
Neconectat

Mersi pentru felicitari in numele echipei!
Vreau sa multumesc echipei ca ati dat dovada de seriozitate maxima si ati lucrat ca o echipa cum nu cred ca se poate mai bine!Fara un staf puternic ati dovedit ca se poate daca vreti,ati indurat caldura tropicala,ati facut fata la o saptamana de antrenamente care va epuizat la maxim si totusi ati intrat in boxa cu speranta si cu incredere!Cinste voua ati fost eroi campionatului mondial!Va cer iertare daca am fost prea dur cu careva si sper ca ma intelegeti,am avut o saptamana de rahat!
Tin sa multumesc sponsorilor,Energofish,Alin mersi mult!Familia Timar si Cralusso,mersi fara voi nu s-ar fi putut! mersi Vasi si Ovi!
Despre pescuit!
Pescuit cu pluta Cralusso Shark 30-50gr si Torpedo 30-50gr la curs si la mreana retinut putzin!
Nada morunas scobar3kg +500gr faina parmesan +pietris 3kg in nada
5l pietris pt 2,5kg viermi colati
La nadari circa am nadit 70% din nada care incepea sa se desfaca dupa 2 ore astfel am reusit sa aducem pe vad scobarii
intretinerea cu viermi colati,in interval de 5min
fir principal 22 cu forfac 18 carlig nr10-16 cu carne groasa hydro negru dar cel mai bun era gri
restu posteaza baietii!
mersi

Sus

MesajScris: 27 Iul 2015, 19:47 
Neconectat
Moderator global

Felicitari tuturor , ati fost la inaltime !!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 60 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]