Tudose...ce ponderat esti!!??
.... ma asteptam sa fii mai incisiv!!
Hai sa fim intelegatori: a mai fost minim inca o doamna.... dar nici nu era nevoie!!
Am invatat asta de la directorul meu de intreprindere comunista convertit brusc in manager capitalist care zicea:
"Cea mai simpla cale spre rentabilizare e sa dai cati mai multi afara ca sa reduci cheltuielile...eu ca director am acelasi salariu indiferent de cati subalterni am!.... Si cand raman doar eu singur in intreprindere tot director voi fi!"
Asa a si fost... fabrica a dat faliment si a fost inchisa, toti muncitorii au plecat afara: ai buni la munca, ai prosti la furat, ale urate sa aiba grija de batrani senili, ale frumoase s-au facut curve...si el a ramas director pana la sfarsit: a stins lumina si a dat de 3 ori cu cheia....Acu e la pensie cu 80 de milioane pe luna... ca deh: a avut functie si rol social important....
Asa si aci: campionul e campion...chiar daca s-a luptat de unul singur, atata timp cat a facut-o in mod federal si organizat!
Retin inca o taiere istorica ( dupa "taierea imprejur", "taierea nodului gordian", "taierea Boc a salariilor" etc.): "taierea in palma"!
Noroc cu ambulanta! ...Traiasca Raed Arafat!
Hai SMURD-ul!! Hai Liberare! Hai Foamea!
Pana la urma federalii astia sunt si ei tot lume...adica oameni
(Desi, ca sa va distrez un pic, am auzit una traznet saptamana asta. La o discutie despre drepturile omului si curentul feminist zice unul mai destept:
"eu n-am auzit niciun filozof care sa zica ca femeile sunt si ele tot oameni!!"..Vera sa nu ma bati!!!
)
Federatus humanum est!.... vorba baietasului ala Seneca... sau ca sa fiu mai corect:
Federatus humanum est sed perseverare Popescorum!
Halal sa ne fie!