Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 21:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 03 Aug 2015, 15:30 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Ce vrea el e alta discutie si asta o stim toata lumea. Ar fi fost culmea ca dupa atata efort omul sa nu vrea sa isi ia niste bani pentru gura lui, nimeni nu ar fi facut-o benevol. Dar ce zice despre agvps si sprijinul competitional este perfect adevarat.

De ce nu s-a facut politician daca tot trebuie banii contribuabililor?Ca ce urmareste e sa ia bani de la mts care-s tot banii cetatenilor!Sunt curios daca secretarul are curajul sa semneze pentru banii de la stat,va fi delicatesa pentru dna!
Si nu stiti de ce n-a participat dl Florin?O fi primit multi bani?

Sus

MesajScris: 03 Aug 2015, 16:22 
Neconectat

Ma, io cred ca secretaru a semnat, ca tot ce a fost la unicele finale de la Drasov a fost decontat, inclusiv masa si cazare cu acces la strand gratuit. Asta stiu din surse sigure. Deci e clar ca a pus mana pe ceva bani si nu cred ca a dat din buzunar...

Acu mai conteaza ca nu s-a facut politician? Important e ca datorita ignorantei agvps-ului si a pescarilor a reusit sa faca federatia. Iar noi ca romanii, dupa ce stam capra si o luam fara vaselina incepem sa urlam pe forumuri. De ce plm nu a facut agvps-ul nimic ca sa fie recunoscuta ca structura sportiva? Aici e problema, noi tipam dupa ce am fost fututi, nu inainte ca sa prevenim!

Sus

MesajScris: 03 Aug 2015, 17:13 
Neconectat

'' Nu stiti sa cereti '' dupa cum spune un hot de mare clasa... https://www.youtube.com/watch?v=myHAf2cGp5o
'' Invatati sa va reclamati drepturile ! "

Sus

MesajScris: 03 Aug 2015, 18:19 
Neconectat

E bun si asta!
https://m.youtube.com/watch?v=FFDm3iPaaUc

Sus

MesajScris: 03 Aug 2015, 20:42 
Neconectat

Popescu Stefan
Chende Carmen, fără supărare, la ce competiție au participat cetățenii de la Vârșolț? Cumva la Campionatul AGVPSR? Dacă da, este un Campionat neoficial, iar cei care s-au cățărat pe lăzile alea jerpelite nu pot fi decât câștigătorii unei intreceri câmpenești, nu Campionii României. În schimb, participanții la competițiile oficiale organizate de federație, sunt adevărații Campioni ai României. Pot fi cât degetele de la o mână, tot Campionii României se numesc. Cred că ai remarcat ce scria pe tricoul celui care s-a cățărat pe lada cea mai înaltă; AGVPSR, nu campionul României așa cum a scris acel impostor pe pagina sa de Facebook..

Sus

MesajScris: 03 Aug 2015, 20:44 
Neconectat

zamfibucur scrie:
Popescu Stefan
Chende Carmen, fără supărare, la ce competiție au participat cetățenii de la Vârșolț? Cumva la Campionatul AGVPSR? Dacă da, este un Campionat neoficial, iar cei care s-au cățărat pe lăzile alea jerpelite nu pot fi decât câștigătorii unei intreceri câmpenești, nu Campionii României. În schimb, participanții la competițiile oficiale organizate de federație, sunt adevărații Campioni ai României. Pot fi cât degetele de la o mână, tot Campionii României se numesc. Cred că ai remarcat ce scria pe tricoul celui care s-a cățărat pe lada cea mai înaltă; AGVPSR, nu campionul României așa cum a scris acel impostor pe pagina sa de Facebook..

Problema ca campionii tai noi nu recunoatem ca ii cunoastem!hahaha

Sus

MesajScris: 03 Aug 2015, 21:20 
Neconectat

Pai concurentii de AGVPS sunt cunoscuti si recunoscuti de...altii
Imagine

PS mosul ala e Alan...si ptr necunascatori:
[url]
https://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Scotthorne[/url]

Sus

MesajScris: 03 Aug 2015, 21:27 
Neconectat

Si inca un noname care recunoaste valoarea impostorilor
Imagine

Ps...e Steve...Ringer

Sus

MesajScris: 03 Aug 2015, 21:41 
Neconectat

Trabucco...Roberto cu ceva baieti
Imagine

Sus

MesajScris: 04 Aug 2015, 08:37 
Neconectat

la CN-ul de carp organizat de AGVPS a participat si Carping club, cu Sorin Rudeanu in frunte. ma intreb ce s-ar fi intamplat daca clubul Carping ar fi castigat CN-ul, ii dadea Popescu in judecata??? de-a dreptul stupid, il dadea in judecata pe omul care a reprezentat federatia la congresul din Mexic........
in schimb, la CN-ul de crap organizat de federatie, Carping club a trimis o echipa de amatori, formata in marea majoritate din pescari care n-au treaba cu pescuitul de competitie.........

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]