Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 18:23

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 04 Aug 2015, 09:50 
Neconectat

diego scrie:
Pai concurentii de AGVPS sunt cunoscuti si recunoscuti de...altii
Imagine

PS mosul ala e Alan...si ptr necunascatori:
[url]
https://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Scotthorne[/url]

Toate rezultatele externe si ( majoritatea) celor interne care le au facut pescarii de competitie sub emblema AGVPS sunt pe sacrificiile si banii lor . Nu e nici un secret cu ce a contribuit AGVPS ul . Asa ca rezultatele sunt exclusiv ale pescarilor si nu ale ...

Sus

MesajScris: 04 Aug 2015, 11:02 
Neconectat

Sau a sponzorilor! ;)
Am avut parte si de internationale( si altii) cand am concurat pe banii agvps- ului!
Acum avem oameni capabili vezi managerul Eugen Baltac care rezolva treaba financiara pt echipa reprezentativa din Romania! Bravo lui!

Sus

MesajScris: 04 Aug 2015, 13:09 
Neconectat

hoglet scrie:
dna kiss, nu va cunosc, nu ma cunoasteti insa chiar sunteti penibila, nu mai postati!!! fiica mea de 5 ani ar tine o prastie in mana mai bine decat dvs! v.am vazut la o competitie la bv, rotbav, nu aveti nicio treaba cu pescuitul! chiar, pana la ce varsta va va alinta tatal dvs?????

Catalina Kiss
Va multumesc pt. felicitari..medaliile n au fost castigate la Federatie,doar o medalie apartine Frps ului deoarece abia in 2013,anul in care am castigat titlul la Frps-editia 1,Federatia si a castigat dreptul de a organiza Campionate Nationale in detrimentul AGVPSR..Federatia este o structura tanara..dar va asigur ca mi voi dubla medaliile participand la concursurile oficiale organizate de Federatia Romana de Pescuit Sportiv..

Doamna ati ajuns la Varsolt?

Sus

MesajScris: 04 Aug 2015, 13:11 
Neconectat

Ma, io cred ca secretaru a semnat, ca tot ce a fost la unicele finale de la Drasov a fost decontat, inclusiv masa si cazare cu acces la strand gratuit. Asta stiu din surse sigure. Deci e clar ca a pus mana pe ceva bani si nu cred ca a dat din buzunar...

Cu atatia finalisti decontez si io oricand dl. Nutzu imi permit! :D

Sus

MesajScris: 04 Aug 2015, 13:40 
Neconectat

Offf, m-ai domnit. Sunt onorat! :)))))))))))))))))

Pana la urma este oarecum laudabil, chiar si daca a decontat pentru putini concurenti... Intentia conteaza. La agvps nu vezi nici macar intentia.

Sus

MesajScris: 04 Aug 2015, 18:50 
Neconectat

Pacat ca nu stiu sa pun poze...am si eu una ...amarata cu Walter Tamas si Tibor....si cu Schoton( el si ea)......si cu iubirea mea de pescar Zsolt BENZAR si cu ELITA PESCARILOR din TARA pe care-i iubesc si respect , si doaua locuri 14 mondiale- fraudulos obtinute ...si multe concursuri ...nume si evenimente fara valoare! daca nu am cu popescu sunt ultimul pescar din tara! ( nu scriem ROMANIA ca nu avem voie ! ;)

Sus

MesajScris: 04 Aug 2015, 19:34 
Neconectat

hoglet
Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !MesajScris: Mie Iul 29, 2015 7:35 pm
Neconectat

ma numesc jijie, sunt din bv! va ajuta cu ceva? nu cred, tot varza ramaneti! hai pa!!!

Brasovene de cate ori ai concurat in concursurile de pescuit si ce rezultate notabile ai avut ???

Nu cred ca e cazul ca tu sa o critici pe Catalina din moment nu esti un pescar de top.Eu sunt un bodean ce de mai multe ori am fost in echipele Romaniei si l-am cunoscut pe prietenul meu LACI KISS ,tatal Catalinei,am concurat cu el si pot sa-ti spun ca era un pescar f. bun.Ma bucur ca a insuflat dragostea pt. concursurile de pescui ajutand-o sa devina campioana.La fel a facut si prietenul meu ,multiplu campion national ZOLI KOSA ce a ajutat-o pe fiica lui sa fie campiuoana nationala de 8 ori.

Cred ca e nonsens ca lumea sa se bata cu pumnul in piept cu AGVPS-ul condus de paranoicul Selaru,pe care din pacate eu si TARUS l-am ajutat ca sa fie in functia in care mai e si astazi,desi nu a facut si nu face nimic pt. pescari ,numai pt. vanatori.De aceea dupa 1989 fiind in conducerea AGVPS-ului am incercat ,luptandu-ma cu morile de vant sa despart pescarii de vanatori.

AGVPS-ul nu are nici un merit pt. rezultatele excelente realizate de concurentii romani ,deoarece acestia chiar daca erau sub numele AGVPS-ului le-au obtinut pe banii si eforturilelor sau cu ajutorul unor sponsori cum a a ratat si campionul BENZAR.

CA VA PLACE SAU NU SINGURUL CARE S-A LUPTAT IN HATISUL LEGILOR ROMANESTI SA DESFIINTEZE AGVPS-UL si sa puna pescuitul pe baze noi a fost si inca ramane ,sapre meritul lui STEFAN POPESCU.Dar in loc sa fie ajutat doar i se pun bete in roate tocmai de pescarii valorosi si nu cred ca e normal
Daca nu va place de el il puteti schimba si pune un functia lui unul mai bun,doar daca POPESCU nu-si face datoria,dar federatia condusa de el e un lucru bun ce poate fi imbunatatit pe parcurs,dar daca toti sunteti "Gica contra " nu vad cum s-ar rezolva.

De pescuit acum se ocupa Bentu,pe care l-am apreciat intodeauna pt. ca era un pescar f. bun,cu care am concurat de mai multe ,chiar si in echipa Romaniei ,insa e un om fara caracter ce-l linge in cur pe Selaru si nu va face nimic pt. pescari.

Apreciez f. mult acei concurenti romani ce prin efortul lor ,pe banii lor ,inca tin concursurile de pescuit...

Sanatate si numai bine !!!

Sus

MesajScris: 04 Aug 2015, 19:49 
Neconectat

Ce nu înțelege multa lume este ca în povestea cu pescuitul de competiție, AGVPS-ul este doar un pretext ... este demonul care trebuie arătat și împotriva căruia trebuie sa ne coalizam. 
De fapt problema este alta: Popescu. Asta este kakatul care plutește, puroiul dintr-un cos de pe kurul unui mort. El trebuie extirpat din pescuitul de competiție. AGVPS-ul dacă se va adapta, va trai. Dacă nu, nu. Popescu și Federația de carton este însă un mutant. La el nu se aplica normalitate si supraviețuirea celui mai adaptat.

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Aug 2015, 21:34 
Neconectat

CA VA PLACE SAU NU SINGURUL CARE S-A LUPTAT IN HATISUL LEGILOR ROMANESTI SA DESFIINTEZE AGVPS-UL si sa puna pescuitul pe baze noi a fost si inca ramane ,sapre meritul lui STEFAN POPESCU.Dar in loc sa fie ajutat doar i se pun bete in roate tocmai de pescarii valorosi si nu cred ca e normal

Nea Jeane tie ti se pare normal daca organizezi un concurs open sa trimite anafu pe tine?Ce a obtinut, in afara de dispretul meu,a primit si copia procesului verbal ca organizez cat vreau si cand vreau!O alta politica ce face e santaj si amenintare la adresa pescarilor valorosi,nu cred ca e ceva normal!In lupta lui cu agvps-ul nu vede clar tinta loveste in carne vie si asta nu-i e ok!

Sus

MesajScris: 05 Aug 2015, 05:10 
Neconectat

Nea Jane, stiu si afirm cu mana pe suflet ca familia Catalinei (tata si fica) si a lui Eva(tata si fica) AU FOST SPONSORIZATE PUTERNIC de agvps - sa participe la mondiale si de ajvps-urile Timis si respectiv Bihor , pentru competitiile interne, foarte multi ani. Dar FOAMEA este mare , vorba lui Nutu......muscam si mana care ne-a hranit pentru un ban in plus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu le contesta nimeni valoarea ca pescari, este vorba de caracter si bun simt ! :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]