Valabil lanseta match. O mica descriere: este o lanseta care se preteaza pentru pesti sariti de medie, nervoasa, cu o revenire rapida, actiune semiprogresiva, insa fara a deveni un par. Se poate folosi si cu wagglere mai mici, precum si cu strune mai subtiri, actiunea lansetei permite acest lucru. Eu am folosit-o cu wagglere de 10gr, cu care am aruncat undeva la 30m, fara absolut nici o problema si fara efort. Cu wagglere mai grele gen 15-20gr se pot atinge distante considerabile, fara frica ca lanseta va avea de suferit. Este conceputa pentru a face fata la partide cu multi ciortani si crapi, pentru un pescuit intens cu multe lansari si drilluri. Din putinele partide la match, facute cu ea, am avut o partida memorabila cu peste 30 de bucati de crap intre 3,5-5,84kg, in doar cateva ore, cand i-am reusit sa-i aduc intre ape, trasaturile survenea in maxim. 1min. de la lansare si pot sa spun, ca a facut fata cu brio. Mai mult, am avut control absolut la fiecare drill. Motivul vanzarii: pescuiesc ocazional la match si mai mult sta nefolosita. Pret: 220 + taxe transport (se asigura tub rigid din carton pentru transport, de catre mine) Poze:
Fişiere ataşate: |
3.jpg [ 145.36 KiB | Vizualizat de 3811 ori ]
|
2.jpg [ 136.42 KiB | Vizualizat de 3811 ori ]
|
1.jpg [ 121.99 KiB | Vizualizat de 3811 ori ]
|
_________________ Catching the Impossible!
|