Jean Scurtu scrie:
Bentu a fost un pescar f. bun,am concurat cu el de mai multe ori ,dar e un om fara caracter ce trage jar doar la oala lui ,nu-i pasa de pescari ,doar il pupa in cur peparanoicul Selaru ca sa-i mearga lui bine. !!!
nea Jean are dreptate
bentu este un om care daca nu este bine pentru el nu intra in combinatie
pe undeva il inteleg ca nu mai are 30 de ani si nu vad de ce s-ar risca ... pe de alta parte am citit o chestie scrisa de Vera si mi s-a parut sf. ca scrie acolo ca agv... are 1500 sau 1200 de membri activi ...concurenti de la varsta frageda pana la 65 de ani .... hai sa fim seriosi ... faceti un tabel nominal fara umflaturi si cred ca nu se sare de 500 de persoane .... nu cu minciuni si inflorituri se dezvolta pescuitul romanesc ... uneori ma felicit ca am reusit sa ies din sistemul competitional... imi este rusine de ce a ajuns
o lupta pentru ciolan mai ceva ca in parlamentul romaniei
... actori in filmul asta sunt : un mort care incearca sa se agate de orice sa iasa din groapa sapata chiar de el din neglijenta si nepasare( a se citi AG...S) SI CELALALT FEDERATIA LU "NEA FANE" :p
poate o sa carcotiti dar "P. Stefan vad ca se misca pentru binele pescarilor.... el a facut pista pentru concursuri... agv... a vandut si dat cu diverse interese lacurile pe care le aveau in gestiune...... agv... lucreaza cu pescarii numai cand are un interes ...cand vrea sa ii sara in buzunar ceva banuti..... Vera, am mai scris si in alt coment ... te stiu fata buna dar fii atenta ca cineva vrea sa scoata castanele din foc cu mana ta
cand o sa fii acuzata "de diverse" aia care acum chipurile te sustin atunci or sa isi ia mana de pe tine si o sa te trezesti singura.... nu te mai lasa manipulata ca nu ai nevoie de probleme
fire zbuciumate !