Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 16:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 18 Aug 2015, 07:12 
Neconectat

diego scrie:
O parere de pe forumul rapitori.ro:

Mesajde SF » 15 Aug 2015, 18:08

Radem sau nu , toata tarasenia asta cu Popescu si magariile lui is cazu unei anchete serioase si public prezentate , acuma , daca nici macar aia care is direct vizati nu misca nimic in directia asta atunci isi merita soarta , insa zau , ii penibil ca jegu asta inca mai respira , si singura concluzie ii ca societatea actuala ii cel putin de rahat , ca sa nu zic de asa-zisa presa haleutica , sincer , o RUSINE :oops:
Puteti scrie despre scule si concursuri pe incinte cate vreti , putetu sa va puneti cate stele vreti pe piept , voi le puneti , io nu va dau niciuna :wink: :oops: RUSINE inca odata !

SF

Deci cam asa sta situatia si omul are dreptate.

Incercati se poate face multe!
https://m.facebook.com/profile.php?id=100007344905551

Sus

MesajScris: 18 Aug 2015, 08:14 
Neconectat

zamfibucur scrie:

...asta cu federatia de musca e la fel ca si fnpsr-ul vechi. Nu are titulatura sportiva decat daca isi ia CIS si functioneaza ca un club, nu ca o federatie. Legea sportului spune clar ca federatiile nationale pot avea denumirea doar in formula"Federatia Romana de ........." ciclism, caiac, fotbal etc etc. Asta cu federatia de musca e doar numele, nu e o federatie acreditata de MTS

Sus

MesajScris: 18 Aug 2015, 08:34 
Neconectat

nutzu_z scrie:
zamfibucur scrie:

...asta cu federatia de musca e la fel ca si fnpsr-ul vechi. Nu are titulatura sportiva decat daca isi ia CIS si functioneaza ca un club, nu ca o federatie. Legea sportului spune clar ca federatiile nationale pot avea denumirea doar in formula"Federatia Romana de ........." ciclism, caiac, fotbal etc etc. Asta cu federatia de musca e doar numele, nu e o federatie acreditata de MTS

Trebuie sa cera acreditare printr-o adresa! Chiar daca ai in denumire...national...romana...etc nu esti direct afiliat la MTS !!!!! Asa stiu eu, poate gresesc ! :oops:

Sus

MesajScris: 18 Aug 2015, 18:34 
Neconectat

http://frpsc.ro/ce-cuprinde-sentinta-12 ... s-mtsfrps/
Mai pampalaule,nu sustinem agvps-ul ci suntem contra ta!(nu contra federatiei!)Asteptam sa dispari,ai scos castanele,mersi,la pa! :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 18 Aug 2015, 18:50 
Neconectat

Ai cerut lovele si pentru acoperis?
http://frpsc.ro/mts-suplimeteaza-fondur ... -sportive/

Fişiere ataşate:
Goga.jpg
Goga.jpg [ 71.15 KiB | Vizualizat de 6851 ori ]
Sus

MesajScris: 19 Aug 2015, 11:02 
Neconectat

Vrem libertate, nu federalism si nici schimbari de forma
Si de aceea federali, sa nu ne puneti norma.
Noi nu vrem ajvps-ism nici federalitate
Regulamente originale si nici minciuni sfruntate.

Refren:
Mai bine pescar, decat tradator
Mai bine infractor, decat dictator
Mai bine golan, decat ajvpsist
Mai bine mort, decat federalist.

http://www.youtube.com/watch?v=nDj4ypkIiCg

cand toti oficialii vor intelege ca pescarii de competitie nu lupta nici pt ajvps si nici pt federatie abia atunci deciziile le vor lua pescarii pt pescari ...

NOI VREM SA PESCUIM !!!

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahahahha :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Aug 2015, 14:06 
Neconectat

Ar trebui ca toti care au beneficiat in ultimii 10 ani de ospitalitatea si organizarea ireprosabila a concursurilor de la AJVPS Salaj sa nu o lase singura pe D-na Vera in acest razboi nemeritat !!!!!!!!!! E o parere personala dar cred ca multi veti fi de acord cu mine . O seara frumoasa la toti !!!!!

Sus

MesajScris: 24 Aug 2015, 12:08 
Neconectat

Jean Scurtu scrie:
Bentu a fost un pescar f. bun,am concurat cu el de mai multe ori ,dar e un om fara caracter ce trage jar doar la oala lui ,nu-i pasa de pescari ,doar il pupa in cur peparanoicul Selaru ca sa-i mearga lui bine. !!!

nea Jean are dreptate :) :mrgreen: bentu este un om care daca nu este bine pentru el nu intra in combinatie :P pe undeva il inteleg ca nu mai are 30 de ani si nu vad de ce s-ar risca ... pe de alta parte am citit o chestie scrisa de Vera si mi s-a parut sf. ca scrie acolo ca agv... are 1500 sau 1200 de membri activi ...concurenti de la varsta frageda pana la 65 de ani .... hai sa fim seriosi ... faceti un tabel nominal fara umflaturi si cred ca nu se sare de 500 de persoane .... nu cu minciuni si inflorituri se dezvolta pescuitul romanesc ... uneori ma felicit ca am reusit sa ies din sistemul competitional... imi este rusine de ce a ajuns :( o lupta pentru ciolan mai ceva ca in parlamentul romaniei :( :( :( ... actori in filmul asta sunt : un mort care incearca sa se agate de orice sa iasa din groapa sapata chiar de el din neglijenta si nepasare( a se citi AG...S) SI CELALALT FEDERATIA LU "NEA FANE" :p :( poate o sa carcotiti dar "P. Stefan vad ca se misca pentru binele pescarilor.... el a facut pista pentru concursuri... agv... a vandut si dat cu diverse interese lacurile pe care le aveau in gestiune...... agv... lucreaza cu pescarii numai cand are un interes ...cand vrea sa ii sara in buzunar ceva banuti..... Vera, am mai scris si in alt coment ... te stiu fata buna dar fii atenta ca cineva vrea sa scoata castanele din foc cu mana ta :( cand o sa fii acuzata "de diverse" aia care acum chipurile te sustin atunci or sa isi ia mana de pe tine si o sa te trezesti singura.... nu te mai lasa manipulata ca nu ai nevoie de probleme :) fire zbuciumate !

Sus

MesajScris: 24 Aug 2015, 12:12 
Neconectat

vasile iordache scrie:
Ar trebui ca toti care au beneficiat in ultimii 10 ani de ospitalitatea si organizarea ireprosabila a concursurilor de la AJVPS Salaj sa nu o lase singura pe D-na Vera in acest razboi nemeritat !!!!!!!!!! E o parere personala dar cred ca multi veti fi de acord cu mine . O seara frumoasa la toti !!!!!

vasile , nu ai inteles nimic .... oamenii te sustin si te cunosc atata timp cat esti pe val si au un "folos" de la tine ... cand esti in groapa leilor nu te mai cunoaste nimeni .... vera a facut greseala sa dea crez unora care nu meritau ... nu m-ar mira sa ramana singura in lupta cu politia si procuratura sau naiba stie pe unde o sa mai ajunga ..... si a ajuns acolo numai ca a crezut in ceva ... in renasterea unui MORT pe nume AG..S .... fire zbuciumate !

Sus

MesajScris: 24 Aug 2015, 12:25 
Neconectat

inca una si ma duc la pescuit :P pentru popescu se potriveste ca o manusa "cainii latra, ursu' merge" in cazul nostru popescu este ursul ... are omul asta o rabdare si o perseverenta dezarmanta :twisted: spor ! fire zbuciumate ! :mrgreen: :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]