Pescuit Stationar

Acum este 18 Noi 2024, 03:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vand 2 mulinete Shimano Nexave 4000 FC
MesajScris: 20 Aug 2015, 19:59 
Neconectat

nitu sergiu il cheama

Sus

MesajScris: 20 Aug 2015, 20:01 
Neconectat

va spun eu si adresa tot tre sa ma uit pe colet

Sus

MesajScris: 20 Aug 2015, 22:04 
Neconectat

Dodost e baiat serios si sigur are dreptate in chestiunea asta!..Pe Luca nu-l cunosc...dar unde sunt doi pacaliti e deja o certitudine!
Ia uitati analiza pe care am facut-o eu:
Cel mai interesat e ala care vinde nu ala care cumpara...mai ales ca preturile la ce se vinde aici sunt departe de a fi chilipiruri!! (adica o mulineta second la jumatate de pret nu e chilipir!!)
Mai bine ratez o ocazie favorabila decat sa iau teapa! (am pierdut cateva chestii bune ptr. ca nu am vrut sa platesc inainte...)
Deci:
- nu cumpar decat de la cunoscuti sau vanzatori verificati
- daca cumpar orice second de peste 200 RON negociez la sange... altfel nu cumpar!
- chiar si de la cunoscuti, cumpar numai cu verificare
- nu cumpar fara verificare decat de la persoane de incredere
(exemplu: am cumparat recent mai multe plute de la Pandy. Din pacate cateva plute - vreo 20- au facut reactie la caldura - probabil ca fiind iarna vopseaua nu s-a uscat cum trebuie- si s-au lipit intre ele. Imediat Pandy mi-a inlocuit toate plutele defecte! Asta inseamna persoana pe care o cunosti si persoana de incredere...incredere reciproca caci nu m-a verificat la plutele defecte, nici macar nu mi le-a cerut inapoi...mi-a zis sa le dau la vreun nevoias, lucru pe care l-am facut).
- Nu platesc niciodata inainte (exceptie prieteni foarte apropiati!)... asa am pierdut Skeet Reese dupa care plange si Micutu...cred ca nu era teapa, dar n-am vrut sa platesc inainte ...din principiu
- Cine nu vrea sa-mi vanda in conditiile astea sa fie sanatos si sa vanda la altii

Cred ca asta ar trebui sa fie valabil pentru toti cei care suntem vechi pe forum si ne cunoaste toata lumea...nu cred ca vreunul se va abate de la corectitudine ca sa se faca de cacat fata de toata lumea de aici!
Lucru care nu e valabil ptr. vanzatorii pasageri...in caz de ceva, schimba userul si-i dau inainte

Acuma, pe banii vostri voi decideti!... Poate intr-adevar Sergiu asta are o problema si o va regla.... dar si asa: de ce sa iei risuri inutile... bani pierduti si mai ales nervi si frustrari!

Sus

MesajScris: 23 Aug 2015, 09:49 
Neconectat

Daca vreti Nexave FD ( modelul nou ) e nou nout si chiar are tambur de rezerva in banii aia .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Am spart anu asta peste 1500 euro pe situ asta si ... nici o obiectie . ;)

http://www.angel-domaene.de/shimano-nex ... 20537.html

Sus

MesajScris: 24 Aug 2015, 13:50 
Neconectat

va spun eu am luat o mulineta de la sergiu mia trimiso defecta iam spus ca e defecta el mia ziz ca au scapato aia de la posta jos iam trimis inapoi mulineta si banii bine normal ca teduia sa platesc la ridicarea coletului el mia zis ca imi trimite inapoi bani dar tepa mia luat banii si mia inapoiat mulineta stricata si asta nu e teapa si am vorbit cu el la tel o data si dupa aia nu mai raspunde sau cum zic baietii e plecat din tara nu stiu ce sa mai zic da intradevar dl truia nu ma cunoaste dar am cumparat aproape de la toti scule bilan doru exemplu nici o problema stefan satmari si multi altii imi pare rau ca sa ajuns la aceasta problema

Sus

MesajScris: 26 Aug 2015, 06:11 
Neconectat

update !!!!

cumpar tambur de rezerva Shimano Nexave 4000 FC :D :D :D

vormesc serios ;)

merci

Sus

MesajScris: 26 Aug 2015, 13:15 
Neconectat

Cumpar si eu unul! :D Si vorbesc serios! ;)

Sus

MesajScris: 29 Aug 2015, 14:51 
Neconectat

daca aveti drum prin Suceava treceti pe la seriojaserioja sa luati tamburii ca e venit in concediu.
in loc sa si rezolve problema ca un barbat cu colegii de pe forum el mi a dat mesaj mie.... :?: :!: :?:

Mesajul privat anterior | Următorul mesaj privat
Expeditor: seriojaseriojas
Dată expediere: Vin Aug 21, 2015 3:08 pm
Destinatar: sollo
Subiect: Vand 2 mulinete Shimano Nexave 4000 FC

sollo scrie:
asa e .....
cei care a ti avut ghinionul de a cumpara de la acest tepar, treceti i numele si orasul sa stim de cine sa ne ferim pe viitor.

Nitu Sergiu,Suceava,str Leca Morariu,nr 23,bl A6-7,sc A,ap 2.Public o tu,daca tot esti atat de revoltat..Am stabilit cu frustratii astia 2,ca la sfarsitul lunii august,ma intorc si rezolvam,dar pt circul facut,nu l e mai dau nimic,iar cu tov Dodost,ma voi intalnii personal.Daca vream sa.i.dau teapa,trimete am 2 mulinete Rainbow nu crezi?Atentie mare la cuvinte grele,odata scrise,nu se sterg...

serioja . tu imi spui mie atentie la cuvinte grele pe viitor :?: :?: da cu tine cum ramane :oops:

Sus

MesajScris: 29 Aug 2015, 15:31 
Neconectat

Ce va plangeti si va aoliti toti pe aici ???????? Faceti-i plangere penala la Politie si de aici dosarul pleaca spre aprobare la Procuratura unde i se va intocmi dosar penal pentru inselaciune , dupa care va fi cautat de Politie pentru declaratii si apoi va fi trimis in judecata . Sa vedeti ce-o sa va caute el pe voi ! Am patit-o tot cu un moldovean (nu ca ar fi toti la fel), in loc de produsul cerut , mi-a trimis o cutiuta bine ambalata cu ziare si reviste si produsul ioc ! Dupa plangere , la 2 luni de zile dupa ce facusem cateva drumuri bune pe la Politie cine credeti ca ma cauta la telefon si se ruga de mama focului sa ma duc sa retrag plangerea > Mi-a trimis in 12 ore banii si mi-am retras plangerea apoi ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 29 Aug 2015, 17:39 
Neconectat

sollo scrie:
daca aveti drum prin Suceava treceti pe la seriojaserioja sa luati tamburii ca e venit in concediu.
in loc sa si rezolve problema ca un barbat cu colegii de pe forum el mi a dat mesaj mie.... :?: :!: :?:

Mesajul privat anterior | Următorul mesaj privat
Expeditor: seriojaseriojas
Dată expediere: Vin Aug 21, 2015 3:08 pm
Destinatar: sollo
Subiect: Vand 2 mulinete Shimano Nexave 4000 FC

sollo scrie:
asa e .....
cei care a ti avut ghinionul de a cumpara de la acest tepar, treceti i numele si orasul sa stim de cine sa ne ferim pe viitor.

Nitu Sergiu,Suceava,str Leca Morariu,nr 23,bl A6-7,sc A,ap 2.Public o tu,daca tot esti atat de revoltat..Am stabilit cu frustratii astia 2,ca la sfarsitul lunii august,ma intorc si rezolvam,dar pt circul facut,nu l e mai dau nimic,iar cu tov Dodost,ma voi intalnii personal.Daca vream sa.i.dau teapa,trimete am 2 mulinete Rainbow nu crezi?Atentie mare la cuvinte grele,odata scrise,nu se sterg...

serioja . tu imi spui mie atentie la cuvinte grele pe viitor :?: :?: da cu tine cum ramane :oops:

Brasovul este frumos, daca vrea sa i-l arat, il costa, pe langa alte "cuvinte grele", cum ar fi TEPAR( ma scuzi ca ma repet... NITU SERGIU, dar nu cred ca asta-i un cuvant "greu' pentru...tine, ci doar unul potrivit ), 2 tamburi de Nexave,....dar nu stiu daca si Andrei&Amicii(frustrati si ei de ce-am patit amandoi) sunt de acord sa scape asa usor...probabil mai or sa vrea in plus si o bere-doua :twisted: :? Daca se mai indoia cineva de "buna credinta" a userului seriojaseriojas, raspuns mai clar ca in mesajul de mai sus nu cred ca exista, mai ales ca tamburii trebuiau trimisi de la inceput, asa cum a discutat cu Andrei! :shock: IN PLUS, i-am trimis mesaje private in zilele de 8,9 si 12 AUGUST, pe care le-a citit in aceleasi zile in care i le-am trimis, dar FARA SA-MI RASPUNDA! :( P.S: In continuare, eu si Andrei cumparam tamburi de Nexave 4000FC ! :D Am sa vorbesc cu Andrei, poate facem o plangere la politie, eu posibil si pentru amenintare..mai vedem..mai este pacalit si PESCARULUCA...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]