sollo scrie:
daca aveti drum prin Suceava treceti pe la seriojaserioja sa luati tamburii ca e venit in concediu.
in loc sa si rezolve problema ca un barbat cu colegii de pe forum el mi a dat mesaj mie....
Mesajul privat anterior | Următorul mesaj privat
Subiectul mesajului: Re: Vand 2 mulinete Shimano Nexave 4000 FC
Expeditor: seriojaseriojas
Dată expediere: Vin Aug 21, 2015 3:08 pm
Destinatar: sollo
Subiect: Vand 2 mulinete Shimano Nexave 4000 FC
sollo scrie:
asa e .....
cei care a ti avut ghinionul de a cumpara de la acest tepar, treceti i numele si orasul sa stim de cine sa ne ferim pe viitor.
Nitu Sergiu,Suceava,str Leca Morariu,nr 23,bl A6-7,sc A,ap 2.Public o tu,daca tot esti atat de revoltat..Am stabilit cu frustratii astia 2,ca la sfarsitul lunii august,ma intorc si rezolvam,dar pt circul facut,nu l e mai dau nimic,iar cu tov Dodost,ma voi intalnii personal.Daca vream sa.i.dau teapa,trimete am 2 mulinete Rainbow nu crezi?Atentie mare la cuvinte grele,odata scrise,nu se sterg...
serioja . tu imi spui mie atentie la cuvinte grele pe viitor
da cu tine cum ramane
Brasovul este frumos, daca vrea sa i-l arat, il costa, pe langa alte "cuvinte grele", cum ar fi TEPAR( ma scuzi ca ma repet... NITU SERGIU, dar nu cred ca asta-i un cuvant "greu' pentru...tine, ci doar unul potrivit ), 2 tamburi de Nexave,....dar nu stiu daca si Andrei&Amicii(frustrati si ei de ce-am patit amandoi) sunt de acord sa scape asa usor...probabil mai or sa vrea in plus si o bere-doua
Daca se mai indoia cineva de "buna credinta" a userului seriojaseriojas, raspuns mai clar ca in mesajul de mai sus nu cred ca exista, mai ales ca tamburii trebuiau trimisi de la inceput, asa cum a discutat cu Andrei!
IN PLUS, i-am trimis mesaje private in zilele de 8,9 si 12 AUGUST, pe care le-a citit in aceleasi zile in care i le-am trimis, dar FARA SA-MI RASPUNDA!
P.S: In continuare, eu si Andrei cumparam tamburi de Nexave 4000FC !
Am sa vorbesc cu Andrei, poate facem o plangere la politie, eu posibil si pentru amenintare..mai vedem..mai este pacalit si PESCARULUCA...