Multumesc tuturor pentru felicitari si la randul meu vreau sa multumesc tuturor celor care ati fost in jurul meu saptamana trecuta, care a fost una al naibii de grea dar si una superba, in care eu unul am crezut si am tras la 110 % .
Ce mi-a placut foarte mult la aceasta finala a fost spiritul de echipa care s-a format in jurul nostru si vreau sa le multumesc : Jolti ,Benzar,Micutu ,Vasile ,Cristi ,Levi,Tibi ,Mihai si Bodocan .Si de ce spun asta, pentru ca nu a fost deloc secretomanie, fiecare a spus de ce si-a dat seama si am discutat intre noi ca sa pescuim cat mai eficient in concurs si de aici cred ca fiecare a avut de castigat . Abordarea asta am vazut-o la echipa Maros Mix si ma uitam cumva cu invidie cand vom fi si noi asa si iata ca a sosit momentul si sper sa fie asa si deacum incolo .
Foarte multi pescari buni anul acesta la finala care ar fi meritat la fel de bine ca si mine locul 1 ,dar pana la urma mi-a revenit mie, cu putin noroc cu putina sansa recunosc dar si cu multa ambitie si concentrare pe durata manselor cum am scris si mai sus 110 %
Vreau sa multumesc tuturor participantilor pentru aceasta finala super super frumoasa !
Multumesc Energofish pentru sustinerea totala pe care o primesc tot timpul din partea lor
Multumesc dna Vera pentru inca o finala organizata perfect (apropo mancarea a fost super nota 10)
Felicitari Nutzu si Jolti !!!
Felicitari inca odata tuturor concurentilor si sper sa ne vedem la anul cu bine