Poiana Doru scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
Ți-am spus încă de la szeged!! te faci ca acuma ai aflat?!?!?
Ai nr meu de telefon nu trebuie sa vb prin alții! Nu inteleg ce nu îți convine, la varsolt sunteți 99% campioni! Oricum alt interes nu aveți! Dar poate peste câțiva ani o să concurati singuri și atunci o să fiți mulțumiți!!!!!
Tu Te faci ca nu intelegi?
TU DE PRINCIPII AI AUZIT? CE NE-AM INTELES LA SIBIU? TU CREZI CA EU AM LIPSA DE KILOMETRII SA MA PLIMB DEGEABA LA SIBIU? TOATA LUMEA A FOST DE ACORD CU VARIANTA, CHIAR HUNEDORENII AU VOTAT BEZIDUL DIN TOATA POZITIILE LA TOATE FINALELE SI ACUMA SE VINE CU MOTIVE CA NU E CAZARE, MANCARE, E PRAF SI E DE CARAT, DE PARCA IN IARNA ERAU ALTE CONDITII. NU SUNTEM IN STARE SA RESPECTAM CE AM VOTAT NOI, NU ALTII
SI AVEM PRETENTII
ATAT VREM
Nu ne intereseaza pista,VREM SA SE RESPECTE CE S-A VOTAT dar mai sunt trei saptamani si nu stim unde e finala. Sa se plateasca taxele si e la Varsolt, e simplu, asta trebuie sa intelegi
Nu veniti cu explicatii de rahat, ca noi nu dorim binele pescuitului si vrem sa concuram singuri
E renumita parerea ta de despre baietii din Energotem asa ca.....
Va e frica de pista, asta e parerea mea.
Am o relație buna cu toți membrii Energoteam, Cu unii sunt chiar prieten bun! Îi respect pt valoarea lor ca pescari!
Nu generaliza! Și Zsolt a spus ca nu are nimic împotriva Varsoltului. Pami și Zsolty sunt convins că ar opta pentru varsolt! Chiar nu înțeleg de ce ești asa pătimaș.