Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 14:49

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 04 Sep 2015, 09:35 
Neconectat

zamfibucur scrie:
Coada pentru cursul de arbitraj! :lol: :lol: :lol:

Uite-l si pe Petrisor :o ....partea dreapta mai in spate :lol: :lol: :mrgreen:
Oare si-a luat examenul :?: :idea: 8-) 8-) 8-) 8-)

Sus

MesajScris: 04 Sep 2015, 10:45 
Neconectat

ÎN ATENȚIA ARBITRILOR ATESTAȚI
September 4, 2015 by popescu.stefan Leave a Comment

În vederea delegării arbitrilor atestați pentru a arbitra competițiile sportive oficiale, invit pe cei școlarizați și atestați prin cursurile organizate de către federație, să solicite în scris Federației Române de Pescuit Sportiv încheierea Contractelor de prestări servicii pentru activitatea de arbitraj.

Termenul de depunere a cererilor în vederea încheierii contractelor de prestări servicii este 30 septembrie 2015. Persoanele atestate care nu vor depune cererile în vederea încheierii contractelor de prestări servicii pentru activitatea de arbitraj, vor fi excluse din Corpul federal de arbitrii din subordinea FRPS.

Ștefan Popescu – președinte FRPS

ATENTIE!!!....nu uitati sa va inscrieti!!!! pierdeti si ultimu tren :lol: :lol: :lol: :mrgreen: (se stiu ei care sunt cu musca pe caciula :lol: )

Sus

MesajScris: 05 Sep 2015, 20:19 
Neconectat

COMPETIȚIILE AGVPSR AU INTRAT ÎN CLANDESTINITATE
September 5, 2015 by popescu.stefan Leave a Comment

Este știut că AGVPSR, asociație care timp de peste 15 ani reprezintă ilicit pescuitul sportiv din România, a pierdut dreptul legal de reprezentare al pescuitului sportiv din România, atât pe plan național cât și internațional, deși încă mai trimite la Campionate Mondiale echipe de fraieri (pentru că sportivi ai României nu sunt) pe care îi expune sancțiunilor penale, profitând de lipsa de informare și inconștiența acestora.

Iată însă că spectrul sancțiunilor penale lasă urme. O oarecare Veronica Ispas postează pe un forum privat (pentru că pe web site-ul AGVPSR se postează coțofene și guguștiuci) următorul anunț:

Veronica Ispas

Subiectul mesajului: Re: Finala pe echipe 2015 Scris: Vin Sep 04, 2015 3:00 pm

Buna dragilor, “Vad ca nu sunteti decisi, de aceea va rog, rog asociatiile care au echipe ce vor sa participe la finala Campionatului AGVPS 2015 sa vireze in cont suma ce reprezinta cotizatia organizare finala ! Pe cei interesati va rog sa ma sunati sa va dau contul si suma! Nu postez mai mult pe forum , pt ca nu vreau pb ! Pana in data de 15.09.2015 – data limita inscrierii echipelor! In functie de cate echipe vor achita , vom sti si locatia finalei !!!!!”….

Acest mesaj este cumva identic cu mesajele Partidului Comunist Român, pe vremea când era în clandestinitate și care sunau cam așa: „Citește și dă mai departe”!

Se pare că totuși guguștiucii care au contribuit financiar la menținerea în viață a unui cadavru (AGVPSR) nu se mai înghesuie să cotizeze pentru niște impostori.

Personal îi sfătuiesc să o facă, pentru a nu ieși din rutină. Pentru că oricum din pescuitul sportiv de performanță au ieșit deja.

Ștefan Popescu – președinte FRPS

Te doare rau! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vrei sa stii contul si suma? :D :D :D
Vezi ca poti sa trimiti si tu echipa,o am uitat trebuie 5 concureti si tu n-ai! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Sep 2015, 20:46 
Neconectat
Moderator global

Pe vremea PCR-ului se mai faceau alte chestii , unii care au apuicat Revolutia au fost ziditi in birouri , pacat ca au si iesit ulterior... era prea mult oxigen din pacate... E greu sa vrei si sa nu poti , sa te scoata toti in afara grupului , sa fi cel de pe margine toata viata...doare...fiti ingaduitori cu napastuitul...glumeam. :mrgreen: Fut...i-l pana-i sar dintii din pahar.
Idiotii sunt pe toate potecile , iar mama lor este mereu gravida. Uff , pacat ca erau interzise avorturile pe vremea lui ceasca , poate aveam putin noroc cu omu'...
Vera , tine-te tare , fute-l sa-i sara capacele pe dusman , atat tu , cat si secuiul si ceilalti.

Sus

MesajScris: 10 Sep 2015, 17:19 
Neconectat
Moderator global

Mai o chestie , cand cu vizitele medicale pentru arbitrii , a fost obligatoriu sa le faca toata federatia. La psihiatrie , un membru este intrebat : Ce ati facut in ultima vreme ?
Raspunsul : Pai mai demult am facut intai pamantul. Rapid de tot am terminat cu muntii ,campiile , cerul , chestiile astea. Mai mult am trudit sa fac apele , ca prea de mult asteptam infiintarea federatiei... Inca nu am aflat cine era individul , deontologia profesionala a medicului , deh... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PS - Nu e nevoie sa va dati cu parerea... Orice asemanare cu persoane, personaje sau personalitati :P cunoscute este pur intamplatoare. :lol:

Sus

MesajScris: 14 Sep 2015, 13:16 
Neconectat

INCONȘTIENȚA ȘI PROSTIA DOR?
SEPTEMBER 12, 2015 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Citesc cu uimire cum niște derbedei participă la Campionatul Mondial pe națiuni, fără ca națiunea lor să îi recunoască și să-i autorizeze să o reprezinte. O gașcă de derbedei s-a deplasat la Campionatul Mondial pe națiuni organizat sub egida CIPS, pare-se ca să-și reprezinte țara. Evident că derbedeii nu fac decât să-și facă țara de râs, nicidecum să lupte pentru gloria ei. Nici nu ar avea cum, având în vedere că rup de la gura copiilor banii pentru a participa la astfel de competiții, mințiți de niște impostori care la rândul lor își închipuie că reprezintă România la CIPS.

Hai baga tare, cine sunt impostorii? Vrem numele derbedeilor!

Sus

MesajScris: 14 Sep 2015, 14:06 
Neconectat

Asta e idiot. Cica rup banii de la gura copiilor. :)))) In afara de Boti fiecare poate sa il cumpere cu federatie cu tot! :))))))))))))))

Sus

MesajScris: 14 Sep 2015, 19:31 
Neconectat

Impostorilor! :lol:

Fişiere ataşate:
feder.jpg
feder.jpg [ 3.68 KiB | Vizualizat de 6619 ori ]
Sus

MesajScris: 15 Sep 2015, 12:58 
Neconectat

Omul acesta este bolnav.....Unde traim???? Nimeni nu se sesizeaza???

Sus

MesajScris: 15 Sep 2015, 15:47 
Neconectat

PREZENTARE GENERALĂ
Din motive tehnico – organizatorice, finala CN de pescuit sportiv la pești răpitori din barcă se va desfășura pe Acumularea Nada Florilor din Fălticeni, în locul lacului Mânjești.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai uitat sa platesti! :lol: :lol: :lol:

NOTĂ: Locația are 120 ha și aprox. 1 km lungime. Populația de pești, preponderent pești răpitori. Balta nu a fost deschisă la pescuit sportiv, finala fiind prima competiție oficială care se desfășoară pe această locație.
Cazarea și masa sportivilor va fi la Hotelul Turist din Fălticeni și vor fi suportate de federație.

Trimite-mi nota,nu fumez o zi si platesc eu tot! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]