Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 22:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Echipa Agvps
MesajScris: 13 Sep 2015, 18:10 
Neconectat

Romania azi a recuperat mult, cred ca sunt pe 18 in Mansa II. Per total, nu vad clasamentul.

http://www.matchfishing.it/2015/09/13/6 ... da-radece/

Sus

MesajScris: 16 Sep 2015, 04:28 
Neconectat

Doresc sa ii felicit pe toti baietii care au facut eforturi pentru a participa la acest eveniment!

Sus

MesajScris: 16 Sep 2015, 09:10 
Neconectat

Revin eu cu o descriere de ansamblu la ce am vazut eu acolo. Cum am un pic de timp liber postez...

Sus

MesajScris: 21 Sep 2015, 06:06 
Neconectat

Multumiri lui Eugen Biltac pentru ajutorul acordat echipei si pentru efortul depus de a contacta sponsorii! Mersi!

Multumiri lui Micutu,Nutzu si Turcu ei au fost alaturi de noi!

Sus

MesajScris: 21 Sep 2015, 09:26 
Neconectat

Chiar dacă rezultatul echipei a fost dezastruos, acești oameni merită tot respectul nostru.
Mulțumesc Eugen, Nuțu, Turcu și Micuțul.

Sus

MesajScris: 21 Sep 2015, 10:17 
Neconectat

Hai ca am si eu putin timp liber...

Deci, concluzia mea in legatura cu cele 5 sectoare (fiecare avand 2 subsectoare, pentru a egaliza sansele, numerotate de la 1 la 19 si de la 19 la 37)

--Sectorul A: sector cu peste mic in mal, cate un bonus aleator, la slider daca iti permitea standul si nu aveai copaci pe fund, mai puteai sa prinzi cate un peste mare. Distanta de pescuit la slider, 45-50m. Spre capatul sectorului se micsora distanta de pescuit, vechea albie fiind mai aproape.
--Sectorul B: la fel ca sectorul A, cu pescuit la slider mai aproape dar cu aceleasi probleme, pe malul vechii albii fiind copaci, valea fiind inundata cu ceva vreme in urma.

Chiar un pescar englez spunea ca pescuitul pe A si B la slider era foarte dificil din cauza agataturilor.

--Sectorul C si D erau sectoare de peste mare, se castiga in functie de maiestria pescarului. Se putea face locul 2 sau 3 din orice stand, lucru dovedit de clasamente.

--Sectorul E a fost foarte problematic. Subsectorul ce avea standurile de la 19 la 37 nu a fost egal deloc, deoarece de la 19 la 26 era apa de 4-5metri si tinea peste mare iar de la 27 la 37 era apa mica cu pescuit de oblete. Dovada, Erdei castiga subsectorul de pe 24 cu 17kg de peste iar Des Ship face locul 10 cu obleti de pe standul 31. Dragos a fost pe 33, la sugestia mea a riscat si a iesit pe bolo dar au intrat pestii doar in ultima ora. Imi asum greseala de al indruma sa dea la bolo. Daca ar fi dat la obleti se clasa cu siguranta mai bine.

Per ansamblu am avut si ghinion. Grila din prima mansa a bagat in sectorul A si B pe Zsolt si pe Rancu, astia doi iubind pescuitul la oblete cum iubesc eu vanatoarea. Dragos nimereste partea nasoala a subsectorului din E chiar in stanga lui incepand si o deversare de clor la 12-13m de mal(asa a zis concurentul sloven, era o teava a unei fabrici ce venea pe sub pamant pana in apa) chiar la inceputul mansei. Am sa pun poze sa vedeti... Boti agata de la prima lansare un crap de 8-10kg (unii zic ca era mai mare) si sta aprox 1,45 minute cu el in drill. L-a scapat si nu a mai putut recupera. Nu stiu ce a facut Toni in prima mansa de s-a clasat rau, nu am apucat sa vb cu el despre asta.
A doua mansa il baga pe Benzar din nou la obleti, Dragos tot la obleti, Toni face un doi pe sectorul C, Tibi face un 9,5 pe D (daca putin era mai atent la nadire eu zic ca putea face un loc 4 sau 5) Boti nu a reusit sa se adapteze desi a avut un stand bun in sect E, standul 21.
Cred ca daca grila din prima mansa ar fi fost mai prielnica am fi reusit o clasare mai buna, avand un moral mai bun in a doua mansa.

Rezultatul nu este unul nici macar satisfacator dar parerea mea e ca nici nu avem cum sa prindem locuri fruntase decat pe piste care se potrivesc manusa (ex lotul Energo anul asta la Zilina), deplasarile fiind facute cu multe sacrificii si multi bani cheltuiti din propriul buzunar.
Iar pentru cei care se simt ofuscati de rezultatele echipelor de la internationale, le sugerez sa concureze in campionatul intern, sa se claseze bine pentru a fi selectionati, sa rupa spre mia de euro din banii proprii, sa merga sa ii arunce in apa pe la mondiale si deabia dupa aceea sa vina cu criticile. Inca o data reamintesc ca echipa AGVPS Romania reprezinta intocmai AGVPS Romania si nu Romania, cum zice oligofrenu' (nu ma refer la o persoana anume :))) Statul Roman neavand nici o implicare si neoferind nici o sustinere in aceste deplasari care se fac la niste competitii organizate de o entitate internationala la care AGvps-ul este afiliata.

Sus

MesajScris: 21 Sep 2015, 12:05 
Neconectat

Bravo celor care au concurat !
Exista si o filmare, care poate fi vizualizata/downloadata a intregului eveniment facuta de organizatori ?

Sus

MesajScris: 23 Sep 2015, 08:34 
Neconectat

Multumesc Eugen pentru increderea acordata si pentru tot ce ai facut pt echipa!!
Multumiri Micutu, Nutzu si Adi!

Era o pista foarte complexa, fiecare sector trebuia abordat altfel. Imi pare rau pentru rezultatul prost. Din pacate n-am reusit sa ne acomodam la complexitatea pistei.

Sus

MesajScris: 23 Sep 2015, 10:44 
Neconectat

stanciutoni scrie:
Chiar dacă rezultatul echipei a fost dezastruos, acești oameni merită tot respectul nostru.
Mulțumesc Eugen, Nuțu, Turcu și Micuțul.

Cu mare plăcere, oricând.Sper ca data viitoare să fie mai bine.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC [ DST ]