Andrei Ghioghiu scrie:
Andrei ma simt vizat de postarea ta si am doua intrebari. Avem un regulament BUN SAU RAU ala e.
1. Daca la un mondial era o diferenta de 4cm ce se intampla?
2. Cine inmuia juvelnicul in apa de parca spala rufe? si vorbim de tertipuri?
Atata timp cat nu putem respecta regulamentele despre ce vorbim. Si nu s-au masurat doar la voi ,ci si la Trabucco. La noi nu s-au masurat fiindca am pescuit cu 11m.
Ps. Daca se lua in considerare recantarirea, tot ei erau campioni si Tudor pe 2 la individual.
1.toti am pescuit la 11 metri si in mansa tematica si in cea de liber! Problema era dacă cumva noi demufam in timpul mansei , dar daca demufati voi cumva doua tronsoane!??!
2. Îmi amintesc anul trecut cand din 10-15 recantariri numa la unu o dat in plus cu 200gr la restu in minus , din păcate nu au ajuns cele 200gr , trebuia sa bagi una mai mare , parfum!!!:))))
Andrei draga, eu nu ma "victimizez"! Eu de azi inainte va las pe voi , cei care stiti mai mult si mai bine decat mine reg si organizarea. Nu este om de neinlocuit. Ma bucur ca veniti voi din urma si imi luati aceste sarcini de pe umeri. Va urez sa faceti mai mult si mai bine decat am facut eu ! Stii ca iubesc pescarii si pescuitul...dar mie mi-a ajuns !!!!!!!!!!!!! Va doresc mult succes si fir intins in 2016 ! Eu nu voi mai comenta nimic !