diego scrie:
Nu va suparati fratilor da noi suntem tare prosti
Hai mai, nici chiar asa!!!
De 25 de ani nu am ales niciun om politic care sa nu fie ulterior dovedit a fi hot si demagog... s-au furat 4 Romanii pana acum!!
Totii boii, ineptii, nesimtitii si curvele au ajuns in parlament si in guvern...
Toate vitele gen Vanghelie au intrat in politica cu 4 clase si acuma au 3 doctorate... si sa nu uitam ca asta a luat 80% din voturi!!!
Am ajuns scursorile Europei fara tara, neam si mandrie nationala..ne-am prostituat (sau mai bine zis ne-au prostituat alesii nostri) sugand chilotii tuturor avortatilor din Europa.... mai nou Europa cu 2 viteze care e pe cale sa se implementeze cu acordul nostru...ca noi suntem de acord cu orice care e "cool", "marfa" sau vine din America....
Din tara care castiga mai toate olimpiadele de matematica am ajuns tara in care platim toti banii stransi de o viata ca sa trimitem copii sa faca studii in strainatate...
Din singura tara din lume si din istorie care si-a platit vreodata integral datoria externa am ajuns cu zeci de milarde datorie.... cheltuiti pe ce ??? ca nu se vede!!
Din tara care construia vapoare si hidrocentrale am ajuns tara in care si prezervativele le importam.... nu mai vorbim de struguri, carne si cartofi!
Celor mai multi dintre noi le e rusine sa spuna afara ca sunt romani...
Cum oare poti tu sa spui ca suntem prosti!!!..Suntem cei mai destepti din lume!!!
Ne-am transformat dintr-o natie de oameni intr-o natie de semidocti si mai recent chiar "sfertodocti"... dar suntem super destepti!!!
Macar daca s-ar aplica dictonul: "Nu e rau sa fii prost, ca nu-ti dai seama!"... dar nu se aplica: acum ne dam seama...dar prea tarziu!
Asa ca ce face unul ca Fane e chiar zero pe langa restul... chiar amuzant in micimea lui mentala...
Dar nu uitati ca pana si unul ca Fane are acoliti...exact asa cum Udrea are in continuare votanti..si Nastase...si Blaga ..
Sincer, intr-o societate bazata pe valori problema asta nici n-ar fi existat: unul de teapa lui n-ar fi ajuns niciodata sa intre in biroul vreunui ministru...nici macar in biroul de miscare de la Gara de Nord!!...Unde mai pui ca nici ministrul , daca era ministru si nu un incompetent nenorocit, n-ar fi semnat nicio hartie fara mai intai sa vada ce si cum si sa se consulte cu aia care stiu mai multe despre problema...
Dar noi suntem destepti in continuare!!!...suntem niste smecheri!... nimeni nu mai e ca noi!