Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 12:16

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 17 Oct 2015, 09:41 
Neconectat

truia scrie:
diego scrie:
Nu va suparati fratilor da noi suntem tare prosti :?

Hai mai, nici chiar asa!!! :o :o :o
De 25 de ani nu am ales niciun om politic care sa nu fie ulterior dovedit a fi hot si demagog... s-au furat 4 Romanii pana acum!!
Totii boii, ineptii, nesimtitii si curvele au ajuns in parlament si in guvern...
Toate vitele gen Vanghelie au intrat in politica cu 4 clase si acuma au 3 doctorate... si sa nu uitam ca asta a luat 80% din voturi!!!
Am ajuns scursorile Europei fara tara, neam si mandrie nationala..ne-am prostituat (sau mai bine zis ne-au prostituat alesii nostri) sugand chilotii tuturor avortatilor din Europa.... mai nou Europa cu 2 viteze care e pe cale sa se implementeze cu acordul nostru...ca noi suntem de acord cu orice care e "cool", "marfa" sau vine din America....
Din tara care castiga mai toate olimpiadele de matematica am ajuns tara in care platim toti banii stransi de o viata ca sa trimitem copii sa faca studii in strainatate...
Din singura tara din lume si din istorie care si-a platit vreodata integral datoria externa am ajuns cu zeci de milarde datorie.... cheltuiti pe ce ??? ca nu se vede!!
Din tara care construia vapoare si hidrocentrale am ajuns tara in care si prezervativele le importam.... nu mai vorbim de struguri, carne si cartofi!
Celor mai multi dintre noi le e rusine sa spuna afara ca sunt romani...

Cum oare poti tu sa spui ca suntem prosti!!!..Suntem cei mai destepti din lume!!!
Ne-am transformat dintr-o natie de oameni intr-o natie de semidocti si mai recent chiar "sfertodocti"... dar suntem super destepti!!!
Macar daca s-ar aplica dictonul: "Nu e rau sa fii prost, ca nu-ti dai seama!"... dar nu se aplica: acum ne dam seama...dar prea tarziu!

Asa ca ce face unul ca Fane e chiar zero pe langa restul... chiar amuzant in micimea lui mentala...
Dar nu uitati ca pana si unul ca Fane are acoliti...exact asa cum Udrea are in continuare votanti..si Nastase...si Blaga ..
Sincer, intr-o societate bazata pe valori problema asta nici n-ar fi existat: unul de teapa lui n-ar fi ajuns niciodata sa intre in biroul vreunui ministru...nici macar in biroul de miscare de la Gara de Nord!!...Unde mai pui ca nici ministrul , daca era ministru si nu un incompetent nenorocit, n-ar fi semnat nicio hartie fara mai intai sa vada ce si cum si sa se consulte cu aia care stiu mai multe despre problema...

Dar noi suntem destepti in continuare!!!...suntem niste smecheri!... nimeni nu mai e ca noi! :( :( :( :(

Si asta nu e nimic ... Suntem asa de destepti incat daca o sa fie razboi cu Rusia ( si va fi cat de curand un conflict armat ) ghici unde au bazele de trupe , armament si restul de logistica americanii. Sanchi cica scut Anti Racheta .... O fi pentru altii nu pentru noi ... pentru ca noi suntem chiar ... scutul .
Trebuie sa ai un anumit nivel de inteligenta sa iti dai seama cat de ... prost esti .

Sus

MesajScris: 17 Oct 2015, 14:02 
Neconectat

"Trebuie sa ai un anumit nivel de inteligenta sa iti dai seama cat de ... prost esti ."

Pai da ;)

Sus

MesajScris: 17 Oct 2015, 15:28 
Neconectat

Nu s-a lasat pana la urma si a notificat si CIPS-ul, in vederea "punerii in executare" a unei hotarari judecatoresti :lol:

Având în vedere decizia ICCJ nr. 2728/2015, Federaţia Română de Pescuit Sportiv a notificat Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România şi a adus la cunoştiiţă Ministerului Tineretului şi Sportului precum şi Confederaţiei Internaţionale de Pescuit Sportiv obligaţia punerii acesteia în aplicare, având in vedere faptul că aceasta Decizie reprezintă un titlu executoriu.

Evident, una spune hotararea judecatoreasca invocata si cu totul altceva intelege fane. Concret, instanta concluzioneaza faptul ca AGVPS nu poate face dovada inregistrarii ei ca structura sportiva, motiv pentru care aceasta nu se poate prevala de dispozitiile legii sportului. Dar de aici si pana la a concluziona ca in baza acestei hotarari judecatoresti afilierea AGVPS la CIPS inceteaza iar FRPS devine astfel membru cu drepturi depline, asta tine strict de logica federalului, cu care de altfel ne-am si obisnuit deja. E inutil sa repetam aceleasi argumente conform carora calitatea de membru CIPS nu este conditionata de recunoasterea prealabila ca structura sportiva, ca la CIPS se pot afilia atat federatiile cat si orice alte organisme nationale(vezi cazul Angling Trust S.R.L, care reprezinta Anglia), iar ca notiunea de "federatie" in intelesul statutului CIPS nu inseamna neaparat "federatie sportiva" (vezi cazul statelor membre CIPS care nu recunosc pescuitul ca ramura sportiva si implicit nu se poate vorbi in cazul lor de federatie sportiva), etc , etc...

Pentru cei cat de cat initiati in stiinta dreptului, ultima tampenie a federalului si anume notificarea catre AGVPS are si o componenta extrem de amuzanta.
Concret, o hotarare judecatoreasca in materie civila are trei parti: una introductiva (practicaua - in care sunt identificate partile, obiectul cauzei, pretentiile formulate si sustinerile fiecarei parti implicate in proces), o parte intitulata considerente in care instanta prezinta starea de fapt perceputa de aceasta in urma probatoriului adminstrat in cauza precum si motivele de fapt si de drept care stau la baza pronuntarii hotararii si o parte finala, dispozitivul hotararii, care contine masurile dispuse de instanta si care trebuiesc puse in executare.
Ori, raportat la notificare, nea fane prezinta trei extrase din considerentele hotararii Inaltei Curti prin care se respinge irevocabil actiunea AGVPS prin care se cerea anularea avizului MTS de functionare a cooperativei (deh, partea asta i-a placut lui foarte mult :mrgreen: ) si cere AGVPS punerea lor in executare.
A cere punerea in executare a considerentelor unei hotarari judecatoresti, sub amenintarea atragerii raspunderii civile, administrative si penale, nu reprezinta altceva decat o noua dovada a faptului ca stiinta dreptului invatata "da pa net" iti poate juca feste cateodata :mrgreen:

Adevarul este ca imensul succes judiciar, prin care a obtinut sa... nu se schimbe nimic, trebuia marcat cu niste notificari ! :lol:
Iar daca va si pune in executare hotararea care zice ca „se respinge actiunea”, adversarul va fi zdrobit definitiv. :lol:
In locul lui, in baza acestei hotarari care a pus o data pentru totdeauna lucrurile in acord cu legea, as emite inca de pe acum notificarea de invitatie oficiala pentru Congresul CIPS din aprilie 2016! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahahah :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Oct 2015, 20:15 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
De ce Levi. Ce pot face eu daca plangerea nu e facuta pe mine ci pe AVPS si in plus ce pot face daca pe mine nu m-a chemat nimeni sa zic nimic. De aceea am si vb cu cine se ocupa de caz si a zis sa stau linistit ca se da cu NUP. Deci ce cacat mananca popel, il las sa il haleasca linistit...

Ca imagine , v-a facut rau.V-a terfelit. V-a amenintat telefonic. V-au scazut vanzarile. V-au parasit prietenii. Va privesc oamenii chioras pe strada. Asadar , neinfractorilor , mai este una. Denuntul calomnios. Luati un avocat si-i dati la buci cand va vine NUP-ul. Eu m-as fi gandit si la daune , morale , materiale , ca aveti afaceri in domeniul pescuitului. Nu-l lasati , faceti-va dreptate. ;)

Sus

MesajScris: 21 Oct 2015, 08:08 
Neconectat

Nea Fane se cearta din nou cu vocile din capul sau :lol: :lol: :

LUPUL SCHIMBĂ PĂRUL, DAR NĂRAVUL BA
OCTOBER 19, 2015 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Citesc și nu-mi vine să cred ce citesc. În Monitorul oficial nr. 705/21 sepembrie 2015, Partea I apare noul statut al AGVPSR.
Nu-mi vine să cred ce citesc, datorită faptului că forma apărut în Monitorul oficial menționat, diferă de forma aprobată la Congresul din luna mai a.c.
Interesant este art. 3, care in forma aprobată la congres era următoarea:
Art. 3–A.G.V.P.S. din România este afiliată la Federaţia Asociaţiilor de Vânători şi Conservare a Faunei Cinegetice din Uniunea Europeană (F.A.C.E.).şi poate fi afiliată la Consiliul Internaţional deVânătoare şi Protecţie a Vânatului (C.I.C.), la Confederaţia Internaţională de Pescuit Sportiv(C.I.P.S.) şi la alte organisme internaţionale în profil.
Pentru conformitate : http://agvps.ro/docs/proiect%20modifica ... 0AGVPS.pdf
Surpriza apare citind forma statului publicată în Monitorul oficial al României, care sună astfel:
Art. 3.-A.G.V.P.S. din România este afiliată la Federaţia Asociaţiilor de Vânători şi Conservare a Faunei Cinegetice din Uniunea Europeană (F.A.C.E.) şi la alte organisme internaţionale în profil.
Pentru conformitate: http://agvps.ro/docs/Statutul%20AGVPS.pdf
Interesant. Sper că și amăgiții trimiși pe răspunderea personală să reprezinte România la Campionatele Mondiale de pescuit sportiv să priceapă.
Oare fachirul din Calea Moșilor a făcut modificările din proprie initiativă sau a ținut un Congres fantomă?
Cum, necum, AGVPSR recunoaște într-un final că nu are treabă cu pescuitul sportiv. S-ar putea să se fi inspirat și din Decizia definitivă a ICCJ nr. 2728/26.07.2015.
Aceste documente certifică totuși un lucru evident. AGVPSR a fost afiliată ilicit la CIPS începând cu 1 ianuarie 2002. Iar aceste documente publicate in Monitorul oficial au greutatea lor în disputa AGVPSR -FRPS.
Urâtă ieșire din scenă!
Ștefan Popescu – președinte FRPS

Ma mir cum un presedinte de federatie in care statul baga bani poate percepe realitatea atat de defectuos.
Pentru ca o asociatie sa asocieze cu alta, trebuie sa se prevada in statut ca se poate asocia :o ?! Adica nu ai dreptul la libera asociere decat daca il prevezi in statut :shock: ?!!
Iar daca la o moment dat statutul a prevazut si ulterior nu mai prevede, inseamna ca inceteaza calitatea de membru CIPS/FIPS ?!!! :lol:
Aberatii de care rade pana si un student din anul II de la drept.

De ce au scos-o partea cu afilierea ? Cine stie la ce s-au gandit... poate au vrut sa evite inca un proces popescian, prin care o instanta interna sa fie chemata sa se pronunte asupra legalitatii clauzei. :roll:

Sus

MesajScris: 21 Oct 2015, 08:18 
Neconectat

Mitomane , la ce data intra in "vigoare" regulamentul infamei cooperative ? :lol:

CAP. I PRACTICAREA PESCUITULUI SPORTIV CA ACTIVITATE DE AGREMENT ȘI RECREERE
Art. 1 Practicarea pescuitului sportiv ca activitate de agrement și recreere este un drept al persoanei recunoscut și garantat de stat. Accesul la resursele acvatice vii se face în condițiile prevăzute de prevederile art. 136 alin. 4 din Constituția României, a Legii nr. 69/2000 privind educația fizică și sportul și a OUG 23/2008, aprobată cu modificări și completări de Legea nr. 317/2009, cu modificările și completările ulterioare.
a) Condiții de licențiere

1. Calitatea de pescar sportiv se dovedește prin licența de pescar sportiv eliberată de Federația Română de Pescuit Sportiv în baza unui examen de licențiere susținut de către solicitant pe bază de teste grilă, disponibile on line sau prin structurile sportive afiliate FRPS (Cluburi sportive sau Asociații județene și a Municipiului București. Licența este general valabilă și se vizează annual. Costurile de eliberare și vizare a licențelor precum și sancțiunile prevăzute pentru incălcarea statutului și regulamentelor federației se aprobă prin Hotărârea Adunării Generale. Cuantumul acestora precum și modalitățile de plată vor fi înscrise în licență.

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Oct 2015, 07:05 
Neconectat

Pe partea de pescuit de competitie nu e nimic de pus in loc, pentru ca pescarii care au dorit sa se organizeze s-au organizat in forme care iata ca produc performanta si in plan intern si extern. Iar forma de organizare recomandata de legea sportului, adica federatia, este clar ca nu poate constitui o alternativa, cel putin in acest moment si o buna bucata de vreme de acum incolo. Palidele braile federale, denumite pompos competitii oficiale, nu au ce cauta langa campionate serioase (dar neoficiale) cum sunt cele de la spinning din barca, spinning de pe mal, crap, stationar, feeder, fly.
Pe partea de pescuit recreativ ( ) iarasi nu prea avem ce pune in loc. Cine a vrut sa se desparta de AGVPSR s-a despartit, infiintand asociatii independente. Unele dintre ele chiar fac treaba, altele doar incaseaza (semn ca raul nu incepe si nu se termina cu AGVPSR)...
Nici pe partea asta, federatia de carton nu prezinta o alternativa pentru ca scopul ei, cel putin cel declarat si legal, este altul: competitiile. Ca prezidentul viseaza banii de permise, aia e altceva, care se indeparteaza de la ratiunea de a fi a unei federatii sportive. Cam ca si cum Federatia Romana de Automobilism ar pretinde ca i se cuvin taxele pentru eliberarea sau preschimbarea permisului de conducere...
In sfarsit, nimic nu impiedica asociatiile independente sa isi constituie o federatie doar al lor (bineinteles, nu o federatie sportiva), daca simt ca este nevoie de asa ceva. Deocamdata nu prea simte lumea nevoia...

Muhahaha!

Sus

MesajScris: 22 Oct 2015, 10:43 
Neconectat

Uite, pun si eu o intrebare mai prosteasca: De ce nu renunta AGVPS-ul la sintagma " pescuit sportiv", si ramane doar cu "pescuit", AGVP
Ma gandesc ca astfel Fanel nu mai are de ce sa se lege si sa tot invoce legea sportului !
Ca pana la urma si pescuitul este tot o vanatoare iar multi mai prindem peste si ca sa-l mancam, si nu prea aduce treaba asta a sport !

Sus

MesajScris: 22 Oct 2015, 10:52 
Neconectat

Chiar daca o face tot vor fi plangeri deoarece in mintea ingusta a lui Fane, el crede ca doar el poate organiza competitii.

Sus

MesajScris: 27 Oct 2015, 09:25 
Neconectat

ELIMINAREA IMPOSTORILOR DIN PESCUITUL SPORTIV
October 26, 2015 by popescu.stefan Leave a Comment

Întrucât încă se mai încearcă bulversarea pescarilor sportivi de către AGVPSR, Federația Română de Pescuit Sportiv, în virtutea dreptului prevăzut de lege a notificat AGVPS să se conformeze legii.

În copie notificare transmisă către AGVPSR
From: office@frpsc.ro
Date: Mon, October 26, 2015 5:53 pm
To: agvpsrom@yahoo.com
Priority: High
Options: View Full Header | Print | Download this as a file

Catre AGVPSR

Stimati domni,

Constatam ca pe pagina de web http://www.agvps.ro ezistă urmatorul link:

http://agvps.ro/competitii/pescuit-sportiv/

prin care difuzati informatii de natura a induce confuzie in randul
pescarilor sportivi si a aduce in acelasi timp prejudicii Federatiei
Romane de Pescuit Sportiv.
Astfel, pe respectivul link se foloseste cuvantul Campionat pentru niste
competitii neoficiale si fara valoare de clasificare sportiva, putand fi
interpretat ca AGVPSR ar fi structura sportiva autorizata sa organizeze
astfel de competitii.

Confom Dictionarului Explicativ al Limbii romane (DEX), se poate retine:
CAMPIONÁT, campionate, s. n. 1. Competiție oficială
organizată; pe o probă sau pe o ramură de sport, pentru
desemnarea celui mai bun sportiv sau a celei mai bune echipe.

Intrucat competitiile oficiale ale Romaniei sunt sub autoritatea
Federatiei Romane de Pescuit Sportiv, va notificam sa eliminati de pe
respectiva pagina web orice referire a induce in eroare publicul larg,
eliminand cuvantul „CAMPIONAT” si precizarea caracterului neoficial al
acestor competitii.
De asemenea, sub sanctiunea art. 88 din Legea nr. 69/2000, sa faceti
precizarea ca Regulamentele acestor competitii neoficiale respecta
prevederile statutului si regulemntelor FRPS.
Nu uitati că ați fost notificati sa puneti in aplicare imediat
si neconditionat Decizia ICCJ nr. 2728/2015, definitiva.
De asemenea, va notificam sa nu mai folositi numele Romaniei si sa mai
folositi referirea la Campionatele mondiale intrucat participarea la
aceste competitii a fost ilicita, iar rezultatele obtinute nu sunt
recunoscute de Romania, in numele careia ati concurat fara a fi
autotizati.
Neluarea masurilor pe care vi le-am notificat, va agrava situatia in
care v-ati spus in mod iresponsabil asociatia pe care o conduceti.

Stefan Popescu - presedinte FRPS

Ma puie, nu campioni ci Campioni Nationali!
Termenul de Campion nu-i marca inregistrata, esti campion daca esti cel mai bun,la voi nu se pune problema!
Muhhahahha!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]