- de ce federatia interpreteaza legislatia si santajează, actioneaza in instanta si ameninta pescarii sportivi?
Deoarece federatia STIE că interpretarea legii ii poate aduce un folos direct, material, iar amenintarea sportivilor ii determina pe acestia sa se inroleze. GRESIT, pescarii informati si de calitate si-au dat seama de oportunismul lui popescu, iar numai cei fara verticalitate omeneasca il urmeaza.
- de ce federatia nu este in stare sa-si faca propriul lui campionat (cu MEMBRII AFILIATI), dar in schimb incerca sa blocheze sub orice forma alte competitii sportive si dupa ce exista o hotarare judecatoreasca in care judecatorul recomanda, citez: oricine are voie sa practice un sport fara nici o constragere. (eu chiar pot sa o fac publica HJ)
Pentru simplu motiv pentru care este mai simplu sa confisti decat sa construiesti. Afilierea fortată la FIPS, vezi incercarile grotesti si stupide a lui popescu de santaj la adresa FIPS-CIPS, ne-au adus numai deservicii, noua tuturor. Dar, oportunismul prezent in politica romaneasca se propaga la toate nivelurile, NU? - de ce federatia a blocat campionatul mondial in Romania, unde noi toti românii am avut de pierdut, din punct turistic si economic.
SIMPLU, pentru că are tupeu si nesimtire. Faptul ca NOI toti, Romania a avut de pierdut nu a contat in fata lui guru popescu. A mers pana acolo in decizia lui: daca nu castigam noi, sa piarda oricine!
- de ce nu-si vede federatia de treburile ei, iar noi de ale noastre? Noi nu am incercat nici un boicot asupra voastra pana noi nu am avut de suferit.
Pentru ca este greu sa faci un campionat de spinning (mal si barca) cu: 18 cluburi, peste 300 membrii legitimati, 14 etape nationale peste 400 de concurenti ... Si asta numai la spinning, dar la Crap, Stationar sau Musca? Nici nu vreau sa ma gadesc.
federatia are un singur concurs 3 in unul, la fel de nociv ca si cafeaua, cu adaos cancerigen:
http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/trup ... 128975.html
- de ce federatia a incercat sa ne blocheze participarea la CM din Bulgaria la mal, unde chiar daca reusea nu avea lot alternativ noua. Mai mult decat atat, nu aveti nici campionat si nici sportivi legitimati!
Pentru că vrea mușchii ei. Numai ca instanta s-a pronuntat impotriva si a obligat federatia de carton sa platesca cheltuieli de judecata 3.000 RON. (chiar de unde i-a platit, din fondurile MTS?)